Dodaj do ulubionych

ile na wlochy?

07.07.02, 20:08
prosze o informacje, tak na oko na tydzien pobytu na poludniu Wloch - z jakim
wydatkiem trzeba sie liczyc (dwie osoby)? nie zalezy nam na
zadnych "gwiazdkowych", najchetniej bylibysmy samowystarczalni, chcemy miec
pokoj a o reszte troszczyc sie sami. chcielibysmy milo spedzic czas ale nie
zalezy nam na wysiadywaniu w kawiarniach itd.
dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: ak. Re: ile na wlochy? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.07.02, 18:07
      moge powiedziec jak to wygladalo 3 lata temu z noclegami na kempingach. w sumie
      we dwie osoby za 3 tygodnie (w tym: przejazd z polski do wloch i z powrotem,
      noclegi, wyzywienie i chyba 3 przejazdy pociagiem) wydalismy niecale 3000zl. to
      chyba nie za drogo, tak mysle. a wcale jakos specjalnie nie oszczedzalismy. fakt
      ze jedlismy nieduzo a to dlatego ze upaly byly okropne. zycze milego wypoczynku
      bo nie ma to jak wakacje w italii :) pozdrawiam
    • Gość: taki Re: ile na wlochy? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 21:33
      poludnie jest znacznie tansze od polnocy.w hotelu 1-gw.zaplacisz okolo 60.000lir.
      za pokoj bez sniadania.komunikacja kolejowa - pociagi pospieszne tansze niz w RP.

komunikacja lokalna:bilet 3-godzinny w Mesynie kosztuje 1.000 lirow.
      Podaje ceny z roku ubieglego,dlatego w lirach.Kawa z podaniem do stolika w centrum
      Mesyny 1.000 lirow.Uwaga ! Mesyna jest bardzo nie ciekawym miastem.
      Obiad w granicach okolo 20.000.lirow.Gratuluje pomyslu.Wlochy sa wspaniale!!!!.

• Gość: MariuszW Re: ile na wlochy? IP: 195.116.221.* 10.07.02, 13:39
      No własnie, ja mam zamiar w tym roku wyskoczyć na 3 tyg do Toskanii i planuję
      wydatek ok 3000 PLN / osobę. Z tym, że jedziemy samochodem i zahaczamy na kilka
      dni o Monachium. Mam pytnie. Potrzebuję namiary na jakieś kempingi na wybrzeżu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka