Dodaj do ulubionych

CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM

IP: 195.154.167.* 21.08.02, 09:28
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED WYJAZDAMI DO POBIEROWA NAD BAŁTYK. TO JEST
SKANDAL. UZGODNIŁEM TELEFONICZNIE WARUNKI KILKUDNIOWEGO POBYTU, A PO
PRZYJEZDZIE NA MIEJSCE KOBIETA ZACZĘŁA MI UDOWADNIAĆ, ŻE UMÓWIŁEM SIĘ NA DUZO
PÓŹNIEJSZY TERMIN. SPRAWA BYŁA JASNA: NIE MOGŁEM SIĘ UMÓWIĆ NA TEN DRUGI
TERMIN, BO WTEDY ZACZYNAŁEM JUŻ PRACĘ A WIĘC TŁUMACZENIA BYŁY WYSŁANE Z PALCA.

KAŻDY ROZGARNIĘTY CZŁOWIEK DOMYŚLI SIĘ, ŻE BABA PO PROSTU ZNALAZŁA SOBIE
KLIENTA NA DŁUŻSZY OKRES POBYTU I PO PROSTU POSTANOWIŁA WIĘCEJ ZAROBIĆ.

A NAM POWIEDZIAŁA, ŻEBYŚMY SOBIE SZUKALI IINEGO POKOJU (A BYŁ PIĄTEK I B.
TRUDNO BYŁO COŚ ZNALEŹĆ).

NIE MA JAK SPOKOJNY WYPOCZYNEK NAD MORZEM.

NAZWA TEJ ŁAJDACZEJ NORY TO DOM GOŚCINNY KAMEA.

CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB, ŻEBY TEMU ZARADZIĆ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszka-M Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: *.pbks.pl 21.08.02, 10:22
      Miałeś pecha człowieku - współczuje, chamstwo nie zna granic, ale...tak poza
      tym bardzo polecam Pobierowo dla amatorów Bałtyku. Moim zdaniem to najbardziej
      klimatyczne miejsce w tej części wybrzeża. Przy okazji dzięki za info o
      nieuczciwej Pani. Będziemy omijać :-)
      • Gość: ROQUE Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: 195.154.167.* 21.08.02, 12:36
        sPRAWA NIE JEST TAKA PROSTA. TO JEST JAKAŚ PLAGA!!!!
        JUŻ W CZASIE POBYTU SŁYSZĘLIŚMY OD LUDZI O JESZCZE KILKU PODOBNYCH PRZYPADKACH.
        PODOBNE DOŚWIADCZENIA MAM ZRESZTĄ Z DOMU "RODA", GDZIE OCHYDNY BABSZTYL -
        DUSIGROSZ NAJPIERW OBIECAŁ NAM POKÓJ , A PO 5 GODZINACH ZMINIŁ WARUNKI POBYTU
        TAK ZNACZNIE, ŻE NIE MIĘLIŚMY WYJŚCIA I MUSIĘLIŚMY SZUKAĆ OD NOWA.

KLIMATYCZNYCH MIEJSC JEST DOWOLI - WSZĘDZIE. ALE ABY WYPOCZĄĆ PO CIĘŻKIM ROKU W
        SPOKOJU (A TO JEST SEDNO TURYSTYKI WYPOCZYNKOWEJ) NALEŻY SIĘ WYSTRZEGAĆ TEGO
        CHOREGO MIEJSCA.

WNIOSEK: W POBIEROWIE ROI SIĘ OD KŁAMLIWYCH WYDRWIGROSZY I CHAMÓW.
      • Gość: XXL Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: *.echostar.pl 21.08.02, 21:24
        Gość portalu: Myszka-M napisał(a):

> ale...tak poza
        > tym bardzo polecam Pobierowo dla amatorów Bałtyku.Moim zdaniem to najbardziej
        > klimatyczne miejsce w tej części wybrzeża.

Eeeee, raczej jedno z gorszych miejsc :-)
        No chyba, że ktoś jest zwolennikiem brudnego lasu, ciągnących się
        starych, gierkowskich domków campingowych i różnego rodzaju bud.
        Taki powrót do przeszłości FWP.....
        • Gość: bruno Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 08:30
          a ja tam jezdze do Sopotu
          bo tam noclegi najtansze
        • Gość: Myszka-M Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: *.pbks.pl 23.08.02, 09:57
          Jeden woli pomarańcze a drugi schabowego. Trzeba wiedzieć kiedy jechać, gdzie
          plażować i w jakim domku mieszkać :-))) A w Sopocie - urokliwym nota bene -
          widziałam zbyt dużo "twarzujących", spiętych ludzi na wakacjach... Osobiście
          nie lubię złotych klapek. Pozdrawiam.
    • Gość: bruno Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 04:44
      chamstwo w ambasadzie,chamstwo nad morzem
      toz to nasze polskie chamstwo
      musimy byc z niego dumni
      • Gość: frequent flyer Maniery... IP: 80.241.130.* 24.08.02, 11:06
        i jeszcze chamstwo na wątku też: Roque, postudiuj Netykiete, zobacz co oznacza
        pisanie postów wersalikami. A tak w ogóle, jakie ty masz papiery na to żeby się
        wypowiadać o manierach? Czemu na nas wrzeszczysz? Jedną literę dałeś małą, więc
        CapsLock ci się jednak nie zaciął permanentnie
        • Gość: roque Re: Maniery... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 22:34
          Jakbyście się nie czepiali szczegułów i bzdur, to i tak chamstwo z jakim
          spotkałem się w Pobierowie jest nie do pobicia.
          Po prostu mam alergię na groszorobów - chamów, którzy myślą, że mogą bezkarnie
          robieć człowieka w ...no właśnie, w co??
    • Gość: mila13 Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 16:42
      Bardzo Ci współczuję :((. Ja byłam w Mielnie i też uzgadniałam telefonicznie.
      Po kilku dniach potwierdziłam, wówczas Pani z ośrodka przysłała mi pisemne
      potwierdzenie (włącznie z terminem i numerem domku). Myślę, że powinieneś też
      następnym razem prosić o powtwierdzenie pisemne. Na "pysk" to można w
      dzisiejszych czasach tylko padać, żeby zapłacić te ceny, które sobie niektórzy
      żądają.
      Pozdrawiam
      Kama
      • Gość: ROQUE Re: CHAMSTWO W POBIEROWIE NAD MORZEM IP: 195.154.167.* 02.09.02, 12:43
        WIECIE CO???
        JAKOŚ CAŁY CZAS NIE MOGE SIĘ UWOLNIĆ OD TYCH NIEMIŁYCH WSPOMNIEŃ. FAKT , ŻE
        JAKIŚ FRAJER KOSI TAM W POBIEROWIE KOLEJNYCH NICZEGO NIEŚWIADOMYCH - JAK JA -
        RODAKÓW I CUDZODZIEMCÓW NIE DAJE MI SPOKOJU...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka