Dodaj do ulubionych

Z JAKIM BIUREM DO MAROKA

IP: *.teleaudio.com.pl 04.10.05, 10:11
polećcie cos
Obserwuj wątek
    • Gość: web Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:44
      rainbow, tui
      • ohkarol1 Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA 04.10.05, 11:27
        z Rainbow Tours bo tuje sa bardzo drogie ...
        • Gość: aaa Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:28
          zadzwon do sport tourist katowice szybka super obsuga ma fakne oferty
    • Gość: iza Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:58
      Mnie np. by interesowała objazdówka, tak, żeby można zwiedzić jak najwięcej w
      ciągu około 10 dni. A tak przy okazji, jaka pogoda w Maroku w styczniu lub lutym?
      • ewikma Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA 07.10.05, 20:42
        tui ,neckermann, scan holiday
        • Gość: Dilbert Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:50
          z Fischerem - powód: wchodzą na rynek a przez to dają lepsze ceny i lepszy
          serwis i mają "własną" linię lotniczą.

Dilbert
          • Gość: dandi Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.spray.net.pl 07.10.05, 21:31
            Ja byłam w zeszłym roku w Maroko z Triady, wszystko było o.k! Polecam!!
    • Gość: She Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: 212.160.145.* 13.10.05, 14:37
      Z Rainbow Tours, koniecznie z Sebastianem jako pilotem (mieskał w Maroku kilka
      lat)wersja 7+7, pobyt w Hotelu Club Almoggar. Właśnie wróciłam. Brak
      jakichkolwiek zastrzeżeń.
      • Gość: T Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 06:25
        Z TUI, wbrew pozorom są sporo tansi niz np. Fischer. Sprawdzcie u agneta!
        Objazdowka tez jest w programie.
      • Gość: tykwa Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: 83.238.168.* 18.01.06, 17:27
        Proszę napisz coś mi o hotelu Club Al Moggar. Co z klimatyzacją? jest tam czy
        jej nie ma. a czy musi być klima w sierpniu? jak z jedzeniem u nich i ich ALL?
        pozdrawiam
        tykwa
        • Gość: Strzałka Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 20.01.06, 22:35
          Hej, byłem w Almogarze teraz jesienią. Bardzo fajny hotel z dobrym wyzywieniem
          i fajnie położony wzgledem plaży i centrum. Z klimą jest tak: w budynku głównym
          ską pokoje z widokiem na morze i w nich jest klima. Mają też bungalowy, w
          których nie ma klimy, ale są one dość fajnie położone w duzym zacienionym
          ogrodzie. Ja byłem w bungalowach (mój był tuż po remoncie, pozostałą część
          jesienią gruntownie remontowali) i standard był w porządku. Z tego co wiem
          można na miejscu dopłacić w miarę wolnych pokoi do tych lepszych. Trudno mi
          powiedzieć czy jest to absolutnie niezbędne - napewno nie wiosną, wczesnym
          latem ani jesienią. Ale w wakacje może warto dopłacić. Ale poza tym było super -
          polecam.
        • Gość: Strzałka Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 20.01.06, 22:39
          Aha - ja miałem jedzenie 2 x dziennie i to mi starczało bo mało siedziałem w
          hotelu. Można było też wykupić All inclusive. Pyszne bufety sałatkowe, zimna
          płyta, kilka zup, kilka rodzajów mięs, na sniadanko naleśniki, omlety - bez
          zarzutu. Byłem z Rainbowem - polecam mają tam bardzo fajnych i obytych z
          Marokiem rezydentów
      • Gość: tykwa Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: 83.238.168.* 18.01.06, 17:51
        Jeszcze jedno,jeśli możesz to info o hotelu Al moggar w Agadzirze prześlij na
        tykwa1@poczta.onet.pl
        pozdrawiam
        tykwa
    • szwabacha Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA 15.10.05, 17:59
      byle nie złodziejami oszustami z TRiady
    • Gość: erewt Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:42
      na własną rekę, najwięcej wtedy zobaczysz
    • Gość: gocha Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 23.10.05, 15:30
      bardzo chwalę sobie wyprawę do Maroka z Sigmą travel z Warszawy-jedyny
      mankament to to, że wylot jest właśnie stamtąd
    • Gość: opt Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA IP: *.unregistered.media-com.com.pl 25.10.05, 18:05
      Byłem z Rainbow Tours i było bardzo dobrze,a szwagierka była z Triadą i było
      jeszcze lepiej.W obu przypadkach był to objazd i wypoczynek
    • martynajlw Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA 25.10.05, 20:14
      Jeśli ma to być tylko wypoczynek, to zapoznaj sie z ofertą Fischera. Mają fajne
      hotele i niezłe ceny.
      Pozdrawiam:))
    • yellow15 Re: Z JAKIM BIUREM DO MAROKA 18.01.06, 19:29
      JA BYŁAM Z TRIADĄ, BYŁO SUPER.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka