Dodaj do ulubionych

Internetowe biura podróży

14.01.06, 00:17
Co sądzicie o internetowych biurach podróży ? Czy mieliscie z nimi jakieś
doświadczenia lepsze lub gorsze ? Jakie polecacie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lena Re: Internetowe biura podróży IP: 210.245.53.* 14.01.06, 13:49
      dlaczego wszyscy chca latac z biurami podrozy. jako zapalony i doswiadczony
      backpaker uwazam ze najlepsza i najtansza jest podroz na wlasna reke. znasz
      jezyk angielski lubisz zabawe jestes towarzyska i otwrta na nowe znajomosci-nie
      potrzebne ci zadne biuro podrozy. wykupujesz bilet w locie lub w innej lini
      lecisz tam gdzie chcesz w reku masz lonely planet i wybierasz ulice gdzie jest
      najwiecej hoteli i guest housow wybierasz jeden za marne grosze idziesz do pubu
      nawiazujesz nowe znajomosci czasami przyjaznie-wiem to z doswiadczenia-i tak
      sie kreci nie ma nic przyjemniejszego niz zycie backpakera-wierz na slowo!!!!
      pozdro i powodzenia
      • Gość: Mario Re: Internetowe biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:07
        Polecam www.dobrewakacje.pl
        Praktycznie wszystkie biura podrozy
        • Gość: Iza Re: Internetowe biura podróży IP: 87.207.67.* 15.01.06, 00:22
          A ja polecam apollotour.pl
          wszystkie niemieckie biura podróży i codziennie nowe lasty z lotnisk niemieckich
          • Gość: Werner Re: Apollotour IP: *.chello.pl 23.01.06, 12:11
            Apollotour.pl to zwykła nakładka na inne biuro tj. onlineweg.de, w dodatku
            nadal po niemiecku (!). Straciłem tylko czas próbując bukować w tym serwisie, a
            dobra oferta w tym czasie się zmyła. Są nierzetelni, nieprawdziwe jest
            twierdzenie o kluczu SSL, bo go tam nie ma. Po podaniu mimo to numeru karty
            kred. odpisali, że go nie dostali (!) - czyżby liczyli, że prześlę im go
            mailem???? Poza tym padł znany tekst o tym, że mam mieć miejsce zamieszkania w
            Niemczech, bo inaczej do widzenia.

Dokładnie te same oferty są w 5 vor Flug, więc nie widzę potrzeby korzystania z
            owego dziwnego apolla.
            • Gość: Werner Re: Apollotour IP: *.aster.pl 23.01.06, 13:17
              Cofam 90% zarzutów ;) Po wysłaniu maila po niemiecku odpowiedzieli mi niezwykle
              grzecznie i uznali rezerwację. A na www.5vorFlug tej oferty już nie było! Także
              się bardzo mocno zdziwiłem na plus. Mam nadzieję, że do końca będzie ok.
              • Gość: Tomek Re: Apollotour IP: 87.207.67.* 23.01.06, 14:18
                Rezerwowalem przez ich strone Kenie,wszystko bylo ok.Moze podawales nr.karty
                bez wypuklych numerkow?Gladka niestety nigdzie nie zaplacisz.
                A co do biura to odnioslem jak najbardziej pozytywne wrazenie.Oddzwonila do
                mnie pani ktora powiedziala ze przesylaja klientowi warunki uczestnictwa
                wszystkich organizatorow niemieckich w jezyku polskim, w moim przypadku
                ITS.Jeszcze nigdzie sie z tym nie spotkalem.A oferty z ktorej skorzystalem na
                str.ITS rowniez nie znalazlem.
      • paulos25 Re: Internetowe biura podróży 23.01.06, 16:26
        mylisz się podróżowanie na własną rekę jest droższe.spróbuj dojechać ,wyżywić
        sie i zabawić i nocować np w hiszpani za 1300zł na własną rekę.A z biurem mam
        tą część zapewnioną oprócz zabaw
      • asiq21 Re: Internetowe biura podróży 23.01.06, 17:45
        Kiedys tez wydawalo mi sie, ze lepiej wszystko zalatwiac na wlasna reke, bo
        taniej. Ale to nie prawda, jak chcesz gdzies leciec samolotem to zdecyowanie
        bardziej oplaca sie korzystac w biura podrozy. Przynajmniej w 80% masz pewnosc,
        ze wszystko bedzie zalatwione (pomijam te przypadki, gdy tak nie jest, ale to
        juz zalezy od wybranego biura).
        A jezeli chodzi o serwisy internetowe to ostatnio korzystalam z
        www.dobrewakacje.pl i bylam bardzo zadowolona. Niesamowicie mily kontakt i
        zadnych niechcianych niespodzianek.
        • Gość: kk Re: Internetowe biura podróży IP: *.Red-83-44-161.dynamicIP.rima-tde.net 23.01.06, 18:04
          Dobra reklama ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka