Dodaj do ulubionych

opal travel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:13
Podobno swietny organizator wyjazdów słyszałam same pozytywne opinie ale
pytam szersze grono. Jezeli masz jakies doświadczenia w tym temacie podziel
sie ze mną.
Obserwuj wątek
    • flins Re: opal travel 20.02.06, 00:19
      Bylem z nimi raz i nigdy wiecej nie pojade. To nie sa profesjonalisci, byl na
      tej wycieczce tak straszny balagan i brak organizacji ze stracilem nie tylko
      pieniadze ale i nerwy.
      • Gość: janka Re: opal travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:58
        Masz rację. Są nieprofesjonalni i często zmieniają znacząco daty wyjazdów.
        Niczego się nie mozna wprost dowiedzieć. Wydaje mi sie, że nie robia na bieząco
        rezerwacji, a później nie moga uzyskac w liniach lotniczych dat jak w katalogu
        i manipulują klientami.
    • monika150 Re: opal travel 08.04.06, 08:41
      Ja byłam z nimi w Chinach i jestem bardzo zadowolona.
      Wycieczka była bardzo dobrze zorganizowana, świetny przewodnik.
      Teraz jadę do Meksyku - też z Opalem.
      • h69 Re: opal travel 18.04.06, 23:35
        bylam z tym biurem i juz NIGDY nie pojade.Odradzam!!!!!!!Zostalismy przez nich
        oszukani stracilam 11 tys.i bylam bardzo rozczarowana niemowiac juz jak nas
        potraktowano po zlozeniu reklamacji.Nas i wielu innych z ktorymi mielismy
        kontakt po powrocie.
    • Gość: turystka Re: opal travel IP: 195.42.249.* 19.04.06, 12:27
      Ja dwa razy próbowałam z nimi pojechać ale mi się to nie udalo. Bardzo trudno
      uzyskać jakąkolwiek informację od pracowników biura. Na większość pytań jest
      odpowiedź "właśnie nie wiem". Nie wiadomo czy program jest dokładnie taki jak
      na stronie internetowej, nie wiadomo czy termin jest dokładnie taki bo jeszcze
      nie ma katalogu (kwiecień!), nie wiadomo czy zbierze się grupa ale chyba nie bo
      jest małe zainteresowanie.... Mówią żeby dzwonić za parę dni i znów to samo. W
      zeszłym roku już się prawie zdecydowałam na Kubę i w dniu, w którym mialam
      wpłacać dowiedziałam się, że wycieczki jednak nie będzie bo... nie
      zarezerwowali biletów... termin jest przesunięty ale właśnie nie wiadomo na
      kiedy. Ręce opadają. Zupełnie nie potrafią zainteresować i przyciągnąć klienta
      swoją ofertą. Nie wiem skąd w dzisiejszych czasach biorą tam tak opieszały i
      niekomunikatywny personel. Reasumując, pomimo chęci ciężko z nimi gdzieś się
      wybrać. W tym roku już nawet nie próbowalam i niedoszłą w zeszłym roku Kubę
      zarezerwowałam w Logosie. Tam wszystko od początku wiedzieli :)
      • Gość: aska Re: opal travel IP: 155.140.122.* 19.04.06, 15:20
        tylko nie mylcie Opal Travel z Open Travel; to pierwsze jest OK
        • Gość: turystka Re: opal travel IP: 195.42.249.* 19.04.06, 15:41
          Ja przedstawiłam swoja opinię na temat Opal Travel i nie było tu żadnej pomyłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka