Gość: Karo. IP: *.chello.pl 09.02.06, 09:47 Na dziś RIU. Absolutne zero zastrzeżeń. Teraz w planach SANDALS - co powiecie? Jak wypadają przy RIU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jones66 Re: Najlepsza sieć hotelowa 09.02.06, 17:45 Riu bylo niezle ale fatalne jedzenie - niedobrze zrobilo mi sie na widok smazonych ziemniakow i kielbasek na sniadanie! Niemcy i Brytyjczycy sie tym obzerali. To chyba z Riu zapamietalam najbardziej i najgorzej. A takze to ze mieli rozne seatings na obiad, bezsens zupelny. Gdzies czytalam, ze z tym skonczyli ale ja przez 2 dni klocilam sie z kelnerem, ze chce jesc teraz a nie za godzine i zeby dal mi wolny stolik. Po dwoch dniach sie poddal. No i te male baseny. Sandals sa OK ale glownie targetuja doroslych wiec sa bardziej romantyczno-nastawione. Sprobuj siec Iberostar, luksusy, granity, oczka wodne z pink flamingos. Super free-flow baseny. Bardzo mi ta siec odpowiadala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: Najlepsza sieć hotelowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:07 potwierdzam poprzedniczke jezeli chodzi o iberostar niestety nie dotyczy to wszystkich hoteli tej sieci najlepszej jakości sa te poza Europą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Najlepsza sieć hotelowa IP: *.chello.pl 09.02.06, 21:02 Jeśli chodzi o smazone ziemniaki i kiełbaski,to jeśli jest szwedzki stół to wcale nie musisz ich jeść.Zawsze możesz zjeść kanapkę z masłem,jajko,dżem itp. Hilton jest chyba niezłą siecią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepsza sieć hotelowa IP: *.183-81-70.mc.videotron.ca 09.02.06, 21:41 przypuszczam ze na Karaibach Sandals i Beaches. ale sa za drogie na to co ofiaruja zobacz tansze na stronie: pages.infinit.net/lmcpuryk/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
derduch [...] 09.02.06, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Najlepsza siec IBEROSTAR IP: *.eranet.pl 09.02.06, 23:33 jakze ,zgadzam sie z Toba jones66,,jakie to zenujace z tym jedzeniem w RIU ,teraz najwazniejsze moje pytanie to przypadkiem czy jedzenie nie na tury ,,bo mi sie kojarzy z kartkami i stanem wojennym w Polsce :),,Iberostar jest tani ,hoteli jest mnostwo wiec wybor naprawde duzy ,jedzenie wysmienite ,obsluga wyluzowana i tak doborawa jak nigdzie ,,oczywiscie trzeba uwazac i nie brac starszych hoteli ale to w kazdej sieci chyba niewarto ..seaside ta siec jest naprawde rewelacyjna jesli ktos jest smakoszem ,,tak podanych i roznorodnych posilkow trudno odmowic,, Odpowiedz Link Zgłoś
jones66 Re: Najlepsza siec IBEROSTAR 10.02.06, 18:06 Aby wyklarowac, to mowilam tylko o Karaibach i Meksyku. Iberostar jest rzeczywiscie luksusowy. W Beaches ani w Sandals nie mieszkalam ale wpadlam zobaczyc. Beaches widzialam w Nassau i byl taki sobie, raczej rozrywkowy. Rozumiem, ze te dla rodzin z dziecmi sa super, ostatnio otworzyli na Turks and Caicos. A wogole ponoc najbardziej ekskluzywny jest Paradise na Paradise Island kolo Nassau (Bahamas), usadowiony na rafie koralowej, gdzie naturalne srodowisko rafy ogladasz z podziemi hotelu. Pieronsko drogi, duzo drozszy od Sandals. Odpowiedz Link Zgłoś