szafirek7 19.02.06, 21:34 Chcialabym zaplanowac urlop za granicą Bardzo interesuje mnie wylot z Gdanska. Czy mozecie mi polecić biuro oferujące inne kraje niż Turcja, TUnezja, Egipt. Bo jak narazie tylko takie oferty znalazłam. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: Wylot z Gdańska 20.02.06, 10:10 Też szukam... Znalazłam w Ecco wyloty na Kretę co dwa tygodnie. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
szafirek7 Re: Wylot z Gdańska 20.02.06, 21:03 No to rzeczywiscie marny wybrór :( Tez jak dotąd nic innego nie znalazłam, ale dziękuję za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy69 Re: Wylot z Gdańska 22.02.06, 16:38 W wiekszości wypadków niestety Warszawa. Możesz dojechać samochodem (ja tak robię, są parkingi w okolicach lotniska w sensownych cenach), albo PKP, albo dolot LO, ale najczęściej jest koszmarnie drogi. Niestety chyba potencjał naszego regionu jest dość niski w stosunku do WAW, KTW, KRK, skąd bezpośrednich ofert jest o wiele więcej. Smutne, ale pozostaje nam telepanie się do Warszawy jeżeli interesuje nas coś innego po za Turcją lub Egiptem. Pozdrawiam F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Wylot z Gdańska IP: *.elb.vectranet.pl 12.03.06, 17:18 no niestety ale z Gdańska to chyba są wyloty do Tunezji Turcji i Egiptu.... ale to chyyba nie problem dojechać do Wawy na lotnisko. mozna przeciez pkp i pks i liniami prywatnymi dojechać. a z Centralnego autobusem nr. 175. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izalub Re: Wylot z Gdańska 16.03.06, 15:00 Z Gdańska duzego wyboru nie ma. jest oczywiscie Turcja, Tunezja, Egipt, ale o tym to wszyscy juz wiedza:) W okresie wakacji miala byc Kreta i Majorka, ale Krety juz wiadomo ze nie bedzie. MAJORKA za to bedzie:)) Jesli kogos interesowalyby oferty dokladniejsze to prosze o maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marceli Re: Wylot z Gdańska IP: *.chello.pl 16.03.06, 15:39 no właśnie, będzie Majorka co pprawda tlko co dwa tygodnie, wiec wypad na tydzien odpada ale dobre i to po co komu do szczescia te trzy inne mierne destynacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś