Dodaj do ulubionych

Frankfurt Hahn - lotnisko

IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.11.02, 23:33
Jak się tam dostać z Frankfurtu - to jest kurde kawał drogi na mapie - jeżdzi
tam coś ?? Np. Z Hauptbahnhof ??
Obserwuj wątek
    • Gość: tifo Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 10:15
      w fraknfurcie dostac sie na lotnisko nie jest problemem takim jak w pl wiec sie
      nie przejmuj poradzisz sobie i powodzenia
    • Gość: eskimos Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: *.chello.at / *.37.11.vie.surfer.at 25.11.02, 10:45
      www.hahn-airport.de/deutsch/04/anfahrt/f_anfahrt.htm
    • Gość: Qmpel Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: 62.139.27.* 26.11.02, 12:36
      Dla uproszczenia: po wyjsciu z HBF na prawo do wyjscia poludniowego. Wychodzisz
      na plac z ktorego odjezdzaja (srednio co 2 godz) autobusy do Hahn. Oznaczone
      RyanAir. Koszt 11 euro za osobe w jedna strone. Zatrzymuje sie po drodze przy
      lotnisku we Frankfurcie. Podroz trwa ok 1.45.
      PS. Do Shannon? Bylem miesiac temu...:)
      • Gość: @@ Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.02, 22:50
        Dzięki wielkie za info !!

Nie do Shannon :-) Londyn Ryanem
        • Gość: walrus Oplaca sie? IP: *.cymes.net / *.mitre.org 27.11.02, 13:44
          Frankfurt Hahn 11 euro w jedna strone´tzn 22 Eur tam iz powrotem
          Ryan air laduje gdzies daleko za londynem, dojazd do miasta kosztuje podobno 18
          Eur w 1 str. tzn 36 eur tam iz powrotem. mamy juz 55 Eur plus lot; nie wiem ile
          19 czy 30 euro? no to wychodzi powoli 100 euro i to bez zadnego serwisu i ok 6
          godzin straty na dojazdy do lotnisk.oplaca sie to?
          Podobno istnieje kontyngent lotow lufthansy za 100 euro na tym odcinku z pelnym
          serwisem.
          • Gość: Qmpel Re: Oplaca sie? IP: 62.135.62.* 27.11.02, 21:18
            W takim przypadku nie wiem. Ja lecialem do Irlandii i wiecej dojazdow nie
            mialem. Na lotnisku wynajalem samochod... Trudno bedzie Ci znalezc tak tanie
            polaczenie. Jesli znajdziesz cos rzeczywiscie taniego, jest to obwarowane
            tysiacem roznych warunkow.
            Nastepne tanie linie chodza na rynek, mam nadzieje ze beda tez obslugiwac inne
            polaczenia. Czekam na loty z Berlina. Na loty z Polski musimy jednak jeszcze
            zaczekac.
            Pozdrawiam
            • Gość: andy Re: Oplaca sie? IP: *.ipt.aol.com 28.11.02, 17:32
              Jezeli szukacie tanich polaczen np. z Berlina do londynu to proponuje
              odwiedzic www.airberlin.com ,www.buzz.co.uk lub wspomniany ryanair.co.uk
              bilety do nabycia online latwo i co najwazniejsze tanio. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka