Gość: @@ IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.11.02, 23:33 Jak się tam dostać z Frankfurtu - to jest kurde kawał drogi na mapie - jeżdzi tam coś ?? Np. Z Hauptbahnhof ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tifo Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 10:15 w fraknfurcie dostac sie na lotnisko nie jest problemem takim jak w pl wiec sie nie przejmuj poradzisz sobie i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: *.chello.at / *.37.11.vie.surfer.at 25.11.02, 10:45 www.hahn-airport.de/deutsch/04/anfahrt/f_anfahrt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qmpel Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: 62.139.27.* 26.11.02, 12:36 Dla uproszczenia: po wyjsciu z HBF na prawo do wyjscia poludniowego. Wychodzisz na plac z ktorego odjezdzaja (srednio co 2 godz) autobusy do Hahn. Oznaczone RyanAir. Koszt 11 euro za osobe w jedna strone. Zatrzymuje sie po drodze przy lotnisku we Frankfurcie. Podroz trwa ok 1.45. PS. Do Shannon? Bylem miesiac temu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@ Re: Frankfurt Hahn - lotnisko IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.02, 22:50 Dzięki wielkie za info !! Nie do Shannon :-) Londyn Ryanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walrus Oplaca sie? IP: *.cymes.net / *.mitre.org 27.11.02, 13:44 Frankfurt Hahn 11 euro w jedna strone´tzn 22 Eur tam iz powrotem Ryan air laduje gdzies daleko za londynem, dojazd do miasta kosztuje podobno 18 Eur w 1 str. tzn 36 eur tam iz powrotem. mamy juz 55 Eur plus lot; nie wiem ile 19 czy 30 euro? no to wychodzi powoli 100 euro i to bez zadnego serwisu i ok 6 godzin straty na dojazdy do lotnisk.oplaca sie to? Podobno istnieje kontyngent lotow lufthansy za 100 euro na tym odcinku z pelnym serwisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qmpel Re: Oplaca sie? IP: 62.135.62.* 27.11.02, 21:18 W takim przypadku nie wiem. Ja lecialem do Irlandii i wiecej dojazdow nie mialem. Na lotnisku wynajalem samochod... Trudno bedzie Ci znalezc tak tanie polaczenie. Jesli znajdziesz cos rzeczywiscie taniego, jest to obwarowane tysiacem roznych warunkow. Nastepne tanie linie chodza na rynek, mam nadzieje ze beda tez obslugiwac inne polaczenia. Czekam na loty z Berlina. Na loty z Polski musimy jednak jeszcze zaczekac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Oplaca sie? IP: *.ipt.aol.com 28.11.02, 17:32 Jezeli szukacie tanich polaczen np. z Berlina do londynu to proponuje odwiedzic www.airberlin.com ,www.buzz.co.uk lub wspomniany ryanair.co.uk bilety do nabycia online latwo i co najwazniejsze tanio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś