Gość: czarnula992 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:26 wybieram się w czerwcu do Tunezji tylko nie wiem czy to dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vazio Re: Thalassa Shalimar lub Thallasa Villafe skanes 23.02.06, 17:44 Byłem w tamtym roku w Thalassa Shalimar - GORĄCO POLECAM!! Super obsługa i wyżywienie!! Wielgaśny ogród, blisko plaża a taxi do Hammametu kosztowało grosze! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula992 Re: Thalassa Shalimar lub Thallasa Villafe skane 23.02.06, 19:18 a czy są tam organizowane jakieś rozrywki i czy młodzi ludzie tam są czy tylko rodziny z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: HALASSA SHALIMAR lub THALASSA VILLAGE skanes IP: *.server.ntli.net 23.02.06, 20:19 vc Odpowiedz Link Zgłoś
75iwona Re: 24.02.06, 19:59 witaj1 Ja bylam w pazdzierniku w thalasa shalimar - i goroco polecam - piekny hotel, doskonala kuchnia, pyszne zarcie, super basen plaza blisko super bulganowy, lucznictwo - no i super animatoryzy - polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś