Gość: borsuk40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:15 ile kosztuje najtańszy prom z francji do anglii i kiedy kupic bilety? czy rezerwować przez internet czy można na miejscu? jadę renault clio + dwie osoby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: prom do anglii 06.05.06, 22:32 sprawdz sobie tutaj:www.promy.pl/ albo wklikaj w google:ferry from....to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: prom do anglii IP: *.range81-159.btcentralplus.com 07.05.06, 00:50 nie pamietam adresu ale cos w stylu speedferies.co.uk najwazniejsze info to ze jedziesz z boulogne (30 km od callais) do dover cena okolo 35 funtow. taniej raczejnie znajdzesz. kupuj tylko przez internet jezeli chcesz zaoszczedzic kase. ja chcialem byc wolny od uzaleznienia na konkretny czas promu i pojechalem tak ot sobie bo przeciez pelno promow plywa no i zamiast 35 funtow zaplacilem 100. teraz mam nauczke. Odpowiedz Link Zgłoś
maryo1 Re: prom do anglii 29.01.15, 10:25 Od lat robię rezerwacje na wszystkie wyjazdy promem na www.promy-retravel.pl wcześniej był inny adres ale nie pamiętam jaki... Polecam. Szybko, tanio, przyjemna Pani na informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: prom do anglii IP: *.tktelekom.pl 07.04.15, 08:51 sporo duzych spedycji zajmuje się przeprawami. ja robie przez botrans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferry Re: prom do anglii IP: *.bb.sky.com 04.12.15, 00:12 Warto sprawdzić ceny biletów na Tanie promy Odpowiedz Link Zgłoś