Dodaj do ulubionych

Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca

IP: *.biology.univ.gda.pl 19.05.06, 12:42
Wybiera sie ktos w to miejsce i w tym terminie?
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca IP: *.biology.univ.gda.pl 01.06.06, 15:33
      moze teraz ktos sie znajdzie?
    • alyys Re: Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca 25.06.06, 21:26
      wybieram sie do Castro z kolezanką w sierpniu, chetnie poznalabym Twoje
      wrażenia z wycieczki.
      • Gość: maja Re: Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca IP: *.biology.univ.gda.pl 26.06.06, 14:23
        sa podobno 2 hotele na Krecie o tej nazwie(dowiedzialam sie o tym dopiero po
        powrocie). Ja bylam w Maleme. jesli o ten Ci chodzi to daj znac, wtedy opisze
        szczegolowiej. Najlepiej na gg (podaj swoj numer)lub maila. generalnie mam
        odczucia pozytywne, byly pewne minusy, ale naprawde do zniesienia (choc tutaj
        na forum w ocenie hotelu ktos bardzo narzekal). Pozdrawiam
        • alyys Re: Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca 26.06.06, 19:17

dzieki za odpowiedz ale wyglada na to , ze jade do tego drugiego w Ammoudarze.
          Jestem zaskoczona,ze sa dwa wiec bede musiala jeszcze raz pogrzebac dokladniej
          w necie:)
          • Gość: lady21 Re: Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca IP: 193.24.200.* 02.07.06, 17:43
            ja dwa lata temu byłam w castro,jest to kompleks dwóch budynków..jedna typowa willa z pokojami, czyste czesc pokoi z kilmą, łazienki też ok, natomast nizszy budynek to wszystkie pokoj eklimatyzowane i troszke droższe ale generalnie sa ok
            • Gość: Lola i Artur Re: Hotel Castro, Kreta, od 7czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:55
              Hotel Castro!Spedzillismy tam wakacje w 2003 roku,hotel jest ok,co prawda basen
              w katalogu wygladal okazale a na miejscu okazal sie nieco mniejszy...ale takie
              sa standardy Grecji..teraz przejde do jedzonka.jest po prostu wysmienite!Pan
              Castro(tak nazwalismy szefa tamtejszej kuchni)gotuje wspaniale!Moje
              podniebienie najbardziej pamieta spagetti "frutti di mare",mniam,mniam!!Do
              plazy trzena sie przejsc ale ruch nikomuu jeszcze nie zaszkodzil..500 m,mozna
              przezyc!Hotelik jest raczej kameralny i po paru dniach obsluga zwraca sie do
              gosci jak do najblizszej rodziny..oh chyba sie rozmarzylam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka