Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 09:30 wybieram się w lipcu do turcji na 7+7, czy ktoś może był, jakies rady, wrato??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szejk Re: TURCJA 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:38 Byłem w Turcji na 7+7 ale we wrzesniu.Trochę meczące ale warto .w lipcu pewnie bedzie b. gorąco.Jechałem z Wezyrem byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: TURCJA 7+7 IP: *.sdl.vectranet.pl 27.05.06, 13:27 witaj, nie polecam, zwlaszcza objazdowki, w tym terminie oczywiscie!!! bo poza tym Turcja jest piekna i warta obejrzenia. Ja bylam w sierpniu i byly upaly,ze ledwo przezylam- niesamowite! wybierz inny termin i w droge, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: TURCJA 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:23 warto .od 06-09 jest b.gorąco,ale można wytrzymać.to co zobaczysz-szybko zapomina się ozmęczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: TURCJA 7+7 IP: 195.117.255.* 29.05.06, 15:37 Lipiec to nie najlepsza pora na objazdową Turcję .Ale jeśli wytrzymujesz zwiedzanie w 40-45 stopniowym upale to szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitre Re: TURCJA 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:14 Dokładnie. Porwałem się na coś takiego w zeszłym roku. Co prawda widok rekompensuje temperaturę, ale lekko nie było. W tym roku biorę urlop we wrześniu :) Ja wybieram się z Alfa Star, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitre Re: TURCJA 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:27 Faktycznie nie ma :( W zeszłym roku byłem z innym biurem. W tym roku planowałem jechać z nimi, zakładając że skoro mają Turcję to mają też objazdówki. Mój błąd. Kajam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: TURCJA 7+7 IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.06.06, 08:50 Ja byłam 4 lata temu w pażdzierniku i była to optymalna pora. Nie było upałów a było jeszcze cieplutko. Byłam bardzo zadowolona. Co prawda na objeździe hotele bardzo różne,a na śniadaniach często walka o przeżycie :) (ludzie z kilku autokarów), ale co tam - widoki rekompensuję wszelkie te niedogodności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejk Re: TURCJA 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:31 Proponuje wyjazd z wezyra naptawde fajna organizacja hotele prawie wszystkie fajne (oprócz jednego ale coz zdarza się)byłem z nimi w tamtym roku jak masz pytania zapraszam kokus72@op.pl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś