Dodaj do ulubionych

Rodos z Grecos Holiday

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:00
Podróżował ktoś z tym biurem na Rodos?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.tktelekom.pl 10.08.06, 09:49
      Ja także wybieram się w sierpniu z tym biurem na Rodos po raz pierwszy
      • Gość: olkaFasolka Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:55
        A kiedy lecisz? :)
        Ja 17.08 z Poznania do miasta Rodos.
        • Gość: aga Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.tktelekom.pl 10.08.06, 12:59
          ja też lecę z Poznania ale 24.08
          • Gość: OlkaFasolka Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:50
            A konkretnie do jakiej miejscowości?
            Gdzieś na jakimś forum znalazłam 1 wypowiedź na temat Grecos Holiday, pozytywną
            wypowiedź.
            • Gość: aga Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.tktelekom.pl 11.08.06, 09:05
              do Faliraki
              • Gość: kazek Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:21
                ja byłem na Rodos w miejscowości Lardos z biurem Rainbow w pażdzierniku -
                wspaniałe wakacje, cudowna wyspa. Faliraki bardzo rozrywkowa miejscowość z
                największym aquaparkiem w Grecji (ok 2 km poza Faliraki w kierunku Rodos). Super
                wakacje pozdrawiam
    • Gość: ula Re: Rodos z Grecos Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:18
      cześć,
      właśnie wróciłam z Krety. Byliśmy z Biurem Grecos Holiday. Biuro ok. Rezydenci
      ok. Jedzenie straszne, ale to wina 3 gwiazdek Hotelu. Lecieliśmy z Fischerem .
      Nie było opóźnień (a straszono nas na forum, że są straszne opóźnienia).
      Pzd
      • dagbe do Uli - jaki to hotel? 17.08.06, 10:28
        Pozdrawiam,
        Dagmara
        • Gość: ula Re: do Uli - jaki to hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:22
          Cześć,
          byliśmy w Hotelu Kaissa Beach w Kato Gouves. Sam Hotel ok. to kilka
          apartamentów, dość przestronnych, wygodnych. Kiepsko było ze sprzątaniem
          (zmiana pościeli co 1 tydzień, ręczników także co tydzień), jedzenie okropne
          (dzieci nie jadły nic). Lepiej wykupić sam hotel i żywić się na mieście
          (jedzenie super.
          Pzd
          • dagbe Re: do Uli - jaki to hotel? 17.08.06, 14:08
            Dzieki za odpowiedz. Tez sie wybieram z Grecos do 3* hotelu z opcja HB - Marmin Bay.

Pozdrawiam,
            Dagmara
            • grecja-hotele Re: do Uli - jaki to hotel? 08.09.06, 15:42
              Ja też się wybieram do Marmin Bay z biura Grekos Holiday od 13 do 27 września.
              Mam wiele watpliwości, bo czytałam że pokoje małe, bardzo dużo chodzenia,
              daleko do sklepu i że jedzenie niedobre. Szukam opinii na ten temat.
              • Gość: zz Re: do Uli - jaki to hotel? IP: *.aster.pl 01.10.06, 20:58
                Hotel jest pięknie połozony na dość stromym zboczu - to głowna zaleta i
                jednocześnie minus. Nie da się po nim przemieszczac bez zadyszki. Super jest
                górny basen - niestety leżaki są przykręcone:( Dolny jest mały i mało jest przy
                nim miejsca na leżaki. Pokoje są różne - zależy jak się trafi. Wyposażenie też
                nierówne - mogą się trafić np fajne foteliki albo stare krzesła:( Jedzenie
                niezłe, słaby wybór - dwa dania głowne i jedna zupa, dużo sałatek, na deser
                owoc. Generalnie zawsze cos da sie wybrać, choc nam raz zdarzylo sie dostać
                królika na kwaśno (obrzydliwy) i sos do spagetti ze skrojnymi wedlinami ze
                śniadania - ale za to np. musaka byla genialna:) Upewnijcie się, czy na 100%
                jest czynna RESTAURACJA (nie bar) na plaży - jesli nie, to musicie mieć
                swiadomość, że od śniadania do kolacji na terenie hotelu nie ma co zjeść, a do
                miasteczka jest daleko - najbliższe knajpki ok 2 - 2,5 km, centrum miasteczka -
                min. 3 km. Taksówka w jedną stronę 4 euro.
              • dagbe Re: do Uli - jaki to hotel? 02.10.06, 09:51
                Hotel Marmin Bay jest całkiem w porządku. Górny basen jest super! Leżaki
                faktycznie przykręcone ze względu na wiatr, który potrafi je zdmuchnąć do morza.
                Oprócz tego są dostępne takie wielkie materace, które mozna sobie przestawiać do
                woli. Obsługa bardzo dobra, jedzenie smaczne mimo niewielkiego wyboru. Pokój
                mieliśmy śliczny, z baldachimem i stylowymi meblami. Widok z tarasu powalający
                na kolana ;) Tylko łazienka była taka sobie - czysta ale mała i fatalnie
                rozplanowana. I jeszcze jedno - Marmin Bay to nie jest hotel dla dzieci: nie ma
                tam infrastruktury (oprócz dwóch brodzików przy basenach), jedzenie nie
                przystosowane, do sklepu daleko.
                Jednak w tym hotelu należy mieć do dyspozycji samochód - do centrum jest daleko.
                Gdybym miała wybierać drugi raz, pojechałabym do hotelu NEON. Widziałam go tylko
                z zewnątrz i spodobał mi się, jest "bliżej świata".

Z samego biura jestem zadowolona. Chociaż tzw "wieczór kreteński" to impreza
                znacznie przereklamowana :( Już lepiej pójść do Tawerny w Eloudzie, będzie
                taniej i bardziej kameralnie. Na innych wycieczkach nie byłam.

Pozdrawiam,
                Dagmara
                • neronka Re: do Uli - jaki to hotel? 02.10.06, 18:13
                  Wynajem aut na Krecie, Rodos i Korfu:

www.autoway-polska.com
                  • dagbe Neronka 03.10.06, 11:00
                    Dziękuję. Auto nam się bardzo przydało ;)
                    Tak na marginesie: obsługa klienta w Autoway zarówno w Polsce jak i od strony
                    greckiego kontrahenta jest bardzo dobra. Polecam.

Pozdrawiam,
                    Dagmara
                • Gość: zz Re: do Uli - jaki to hotel? IP: *.pliva.pl 04.10.06, 11:00
                  Leżaki na górnym basenie sa w całości wykonane z drewna - to raczej łoza niż
                  leżaki - chyba tylko huragan mógłby je zdmuchnąć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka