Dodaj do ulubionych

Triada Chalkidiki **/*** traf

12.08.06, 21:33
Wykupiłam 2 tyg. super last minute. Mam pytanie, czy ktoś korzystał z takiej
oferty? W katalogu Triady na Chalkidiki nie ma żadnych hoteli **, rozumiem
więc że dostać mogę coś spoza oferty, czyli co?
Obserwuj wątek
    • majka-37 Re: Triada Chalkidiki **/*** traf 14.08.06, 18:48
      Byłam w lipcu z Triady i również wykupiłam Traf. Zakwaterowali nas w hotelu
      Medusa w Kriopigi. Hotel dość sympatyczny ale właściciele bardzo lekceważąco
      traktują Polaków. Jedzenie bardzo słabe, ale można przeżyć. Natomiast
      rezydent:Bartek rzadko trzeźwieje, Pani Joasia już jest przytomniejsza ale nie
      spodziwaj się jakiejś szczególnej troski z jej strony. Generalnie na Chalkidiki
      jest nudno i jeżeli jesteś młodą osobą spragnioną rozrywki to bardzo się
      rozczarujesz. Jeżeli masz jakiś wątpliwości pytaj chętnie odpowiem.
      • nadja Re: Triada Chalkidiki **/*** traf 14.08.06, 20:21

Caly czas dziwi mnie kwestia rezydentow Triady. Wiem, ze sa tak starannie
        dobierani a ciagle slychac o ich wpadkach, nie wiem na czym to polega.
        A juz pijany rezydent to dla mnie cos nieprawdopodobnego.
        n.
      • Gość: Gośc Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:12
        Mam pytanie odnosnie pijanego rezydenta. Biegałaś za nim z alkomatem? że wiesz
        o tym że był pijany?
        • majka-37 Re: Triada Chalkidiki **/*** traf 15.08.06, 22:27
          Nie biegałam za nikim z alkomatem, aż tak precyzyjne dane odnośnie ilości
          wchłoniętego alkoholu, wyrażone w promilach nie były mi potrzebne.
      • Gość: filek Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.icpnet.pl 16.08.06, 19:14
        Byłem w tym samym czasie w Kriopigi.
        Bartek nie był pijany, on ma taki sposób bycia :-)

Pozdrowienia dla naszego miłego pana rezydenta Bartka B !!!
    • Gość: Biełas Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:22
      A może sama chodziła nawalona i wszystkich widziała pijanych hehehe
      • Gość: wanga Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.devs.futuro.pl 18.08.06, 10:32
        Majka, powiedz coś o tym hotelu, nie ma go w katalogu.
        • wanga1 Re: Triada Chalkidiki **/*** traf 18.08.06, 10:33
          Co to za hotel? Czy jak daleko od morza, czy basen, za ile parasole itp.
        • Gość: ga Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.szpital.gda.pl 18.08.06, 13:58
          Ja byłam w Meduzie w Kropigii w maju. To są bardziej apartamenty niż hotel. Do
          plazy jest 800 m . Basen mały.Przy basenie są leżaki. Potwierdzam to co
          napisano wcześniej o Meduzie. Ale było bardzo przyjemnie . Rezydenci byli ale
          do niczego nie byli potrzebni bo byłamjuż po objazdówce i z wycieczek nie
          korzystałam
          • wanga1 Re: Triada Chalkidiki **/*** traf 18.08.06, 16:42
            Napiszcie mi coś więcej o tym hotelu i samej miejscowosci, czy też błyscie
            obie z Ttriadą? Rezydenci nie są mi do niczego potrzebni, sama sobie czas
            zorganizuję. Czuje, że równiez mam szansę tam trafić. Czemu tego hotelu nie ma
            w katalogu? A może ma jakieś inne biuro? Poszukam w necie linka do tego hotelu.
            Może macie zdjęcia? Co jest w pokoju? Czy może jest lodówka? Klimy pewnie nie
            ma. Gdzie jeść jak będziemy głodne (lecę z 18-letnią córką), jakieś sklepiki
            spożywcze w okolicy? A samo Kriopigi? Piszcie proszę jak najwięcej. Ja lecę w
            poniedziałek 21.08
            • Gość: ga Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.szpital.gda.pl 21.08.06, 09:13
              Czyli już poleciałaś do Grecji! Ale w pokoju jest lodówka, basen jest przy
              hotelu , sklepików i tawer jest bardzo dużo. Bardzo blisko są prześliczne
              miejscowości Chanoiti i Kalithea - ok. 6 km od Kropigii - 1,2 E autobusem.Jest
              co zwiedzać na Kassandrze i nawet dalej też można pojechać . Wszystko zależy
              od własnej inwencji. Rezydenci do niczego nie są potrzebni. Sprawy pobytowe
              można załatwić z obsługą.
              • Gość: wanga1 Re: Triada Chalkidiki **/*** traf IP: *.chello.pl 21.08.06, 11:22
                Jeszcze nie poleciałam, wylatuję po południu, juz siedzę na walizkach. Dzieki
                wielkie, mam nadzieję, że pobyt bedzie udany. Odezwę się po powrocie.
                Pozdraiwam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka