Gość: nune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:00 Czy kożystał ktoś może z Z wakacji z biurem Interhome? Z góry dziękuje za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tania Re: Interhome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:16 Tak, i mam miłe wrażenia. Szkoda tylko ,że co bardziej atrakcyjne domy trzeba rezerwować rok wcześniej:( Mieszkania i domy opisane dokładnie, są w różnej cenie i co za tym idzie w różnym standardzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Interhome IP: *.kat.3s.pl 05.09.06, 18:39 tak,kilkakrotnie.zawsze bylo bez problemu, wszystko zgodnie z katalogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: Interhome IP: *.os1.kn.pl 05.09.06, 19:44 Ja też korzystałam. W tym roku byłam już trzeci raz. Na ogól wybierałam te skromniejsze obiekty - jedno czy dwugwiazdkowe i było OK. Jeśli oczywiście nie nastawiasz się w takim wypadku nie wiadomo na jakie luksusy ;) Byliśmy w tym roku w Hiszpanii w uroczym domku z ogródkiem. Były tam pewne ujemne strony np. przepalona żarówka, mrówki (trzeba było kupić jakiś środek), wyposażenie było dość skromne(głownie chodzi o ilość talerzy, szklanek itp.), ale wystarczające, jeśli ktoś nie planował Bóg wie jakiego gotowania. W sumie fajna firma - solidna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozowa Re: Interhome IP: *.0000003874.acesso.oni.pt 05.09.06, 21:17 bardzo solidna firma, wspolpracowalam z nimi od lat i zawsze bylo ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Interhome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:52 Dziękuje bardzo za info na temat biura Interhome,może skorzystam z nastepnym razem z jego usług. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Interhome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 18:39 Czy był ktoś w Chorwacji z tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś