Dodaj do ulubionych

wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:35
wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli. Może to byc Egipt, Turcja, Tunezja
itd z waszych wyjazdów zorganizowanych. Może w ten sposób pojawi nam sie
najlepsza piatka albo 10 hoteli godnych polecenia??
Pozdrawiam was.
Mała Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ania zegan Riu Palace Riviera Maya IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.10.06, 16:14
      Riu Palace Riviera Maya w Meksyku. Raj w raju!
      www.tuitam.pl/index.php?k=1&hotel_id=1833
      • Gość: Bernadeta Re: Riu Palace Riviera Maya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:30
        Egipt Sharm el sheikh- hotel LAGUNA VISTA lub TROPICANA GRAND AZURE
        Egitp Hurghada -hotel SUNRISE SELECT GARDEN DE LUX
        • Gość: grazka Re: Riu Palace Riviera Maya IP: *.crowley.pl 12.10.06, 20:02
          Ja polecam goraco hotel holiday park w Turcji , niedaleko Alaniy , bylam w tym
          roku ze skan holiday bylo bosko.
          • Gość: Asia Globalia Savana IP: *.tp.unicity.pl 12.10.06, 21:50
            Polecam goraco hotel Globalia Savana w Tunezji Hammamet yasmine
            • Gość: Nadiya Re: Globalia Savana IP: 212.2.99.* 12.10.06, 21:56
              Globalia Savana-wspaniały hotel w Hammamet-Jasmine,5 gwiazdek,zresztą-jedźcie
              i przekonajcie się
    • Gość: krzysztof Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.chello.pl 19.10.06, 06:13
      turcja pamukale hotel PAM 4*+(prawdziwe)
      • Gość: Annika Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:18
        Al Divan w Sharm el Sheikh. Uwielbiam żywe kolory, a pokoje w nim tonęły w
        barwach :) Jedzenie bardzo smaczne, nawet córa - straszny niejadek - wcinała z
        apetytem. Nienachalna architektura ładnie wpisywała się w klimat miejsca. Cała
        nasza rodzinka świetnie tam odpoczęła.
        • Gość: Bernadeta Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:03
          al divan....nie poleciłabym tego hoteliku nawet moim wrogom..-))
          różni ludzie różniutkie guściki..
    • adamp54 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli 20.10.06, 10:10
      Riu Bachata 4* - Dominikana
      Tryp Peninsula 4+ * - Kuba
      Iberostar Club Alantur 4* - Alanya, Turcja

Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:24
        Burj Al Arab-Dubaj.
    • iberia30 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli 22.10.06, 10:10
      szkoda,ze nie napisalas, ze osoby wpisujace sie powinny miec na ''na swoim
      koncie'' pobyt w przynajmniej 10-15 hotelach....zeby bylo z czego wybrac.
      • Gość: A. Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 15:31
        Prima Life Rehana - Sharm (Egipt) - ale nie dla kogos kto lubi taplać się w morzu (do plaży spacer 10 min. i plaża taka sobie).
      • Gość: Lena Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.jachpol.net 22.10.06, 21:03
        Przynajmniej 10-15 hotelach i to zdecydowanie powyżej 3*** :)
        • iberia30 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli 23.10.06, 13:13
          Gość portalu: Lena napisał(a):

> Przynajmniej 10-15 hotelach i to zdecydowanie powyżej 3*** :)

obawiam sie, ze jestes w mniejszosci :-)
    • toolkien Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli 23.10.06, 12:34
      Hampton w Bangkoku, Maryland w Luksorze, wszystkie hotele sieci Ibis we
      Francji, Peony w Pekinie :)
      • Gość: smieszny Beton Stal w Białymstoku IP: *.flashnet.pl 23.10.06, 20:31
        Beton Stal w Białymstoku
    • omni4 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli 04.01.07, 09:25
      Dla mnie nr 1 to Titanic w turcji

www.titanic.com.tr/
      • Gość: Bernadeta Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:34
        tydzień temu wróciłam z Turcji Lara z hotelu Delpnin Palace de lux Elite clas
        polecam!!! widziałam wszystkie hotele w Lara i mam porównanie...polecam !
        • Gość: Nevere Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:06
          Mogę zrobić top 10 schronisk w polskich górach, ale z zagranicznych to tylko
          polecam Regency Plazę, bo tylko tam byłam ;) Ale hotelik fajny i miło
          spędziliśmy czas.
    • Gość: monika Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:21
      Egipt, Sharm El Shaik, hotel Pyramisa - bogata oferta all inclusive (mam
      porównanie do 3 innych, w których również byłam w Egipcie).
      • Gość: h69 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:34
        z jakiego biura byles w hotelu tytanic jesli mozna sie dowiedziec?:)
        • Gość: piiiiiiiii Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:31
          jan 3 sobieski w warszawie, st.anthony w bulgarii
        • Gość: gaj33 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.eranet.pl 12.01.07, 12:32
          Byłam z rodzinką w Turcji w TITANIKU ,DELPHINIE De LUXE i DELPHINIE PALACE.
          Super hotele i gorąco polecam. Biuro podróży z którego zawsze korzystam przy
          wakacjach w Turcji to WEZYR.Pozdrawiam i namawiam na te hotele -102%
          satysfakcji.
          • Gość: Bernadeta Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:24
            zgadzam się z Tobą Gaj w 100% , wróciłam 2 tygodnie temu z Delphina Palace i
            jestem pod ogromnym wrażeniem.. a widziałam juz wiele ale Delphin jest The best!
            Gaj a który lepszy Delpnin Palace czy Delphin De luxe???? chodzi mi o standart?
            bo sa bardzo podobne ...
            • Gość: gaj33 Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.elsat.net.pl 12.01.07, 21:16
              Jeden Delphin i drugi Delphin to ta sama luksusowa klasa ( ten sam właściciel).
              Tak samo wyglądają w środku ( np. pokoje )i na zewnątrz.Te same potrawy, drinki
              itp. Jedyna różnica to taka że przy hotelu Delphin De Luxe plaża jest żwirowo -
              kamienista i bez obuwia to ciężko sie po plaży chodzi, a przy tym drugim to
              plaża jest piaszczysta i na tym ta różnica się kończy.Mojemu dziecku bardziej
              podobało się w Delphinie Palace ale to tylko dlatego że plaża była piaszczysta
              i można było lepić babki z piasku i budować zamki.Pozdrawiam!
              • Gość: Bernadeta Re: wpisujcie swoje top 5 najlepszych hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:53
                dzieki, tez własnie tam myślałam że róznica miedzy delphinami to tylko plaża..i
                złota wieżyczka...w Palace..-)hehe bo ogladając fotki z de luxe widziałam
                wszystko to samo.. co miałam w palace
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka