Gość: pater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 20:35 zastanawiam sie nad wczasami z Ving-iem. co sadzicie o tym biurze? jade z zona i 2 letnim synkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exa Re: ving IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 20:53 ja z vingiem bylam dwa razy i wracalam zawsze zadowolona:)w porownaniu z innymi biurami maja wydaje mi sie "bardziej ludzkich" rezydentow,duzo wiedza o danym kraju,pomoga,jest ich dosc duzo i co najwazniejsze interesuja sie turystami... z tego co wiem,to oferta vinga znacznie skurczyla sie i niestety obecnie nie maja oni juz hoteli,w ktorych ja bylam,a sa one godne polecenia. tak wiec vinga polecam,chociaz moze napisz jaki kraj Cie interesuje..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Ving - last minute offers 24.03.03, 21:10 Mam pytanie do osób, które korzystały z ofert Last Minute Vinga. Zamierzam wyjechać z rodziną do Grecji we wrześniu, ale obawiam się, że zarówno ja jak moja Małżonka będziemy mieli pewność otrzymania urlopu dopiero w ostatniej chwili. Jesteśmy więc "skazani" na Last Minute. Chcielibyśmy pojechać do Sunwing Resort (wszystko jedno, Kreta, Rodos czy Cypr) - czy w tych obiektach bywają oferowane "Last Minutes", czy to się opłaci (tzn. o ile bywa taniej i na jakie "pułapki" można się wpakować). Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Ving - last minute offers 25.03.03, 09:01 Byłam z VINGiem na last minute na Cyprze. "Pułapka" polegała na tym, że w danym przedziale cenowym dopiero na miejscu dowiedziałam sie w którym hotelu i w której miejscowości się znajdę. Oczywiście w ramach danej oferty było gwarantowane określone minimum - w moim przypadku hotel 3-gwiazdkowy z basenem, bez wyżywienia itp. Może miałam szczęście ale trafiłam wyśmienicie bo do Agia NApa (polecam na Cyprze - najładniejsze plaże z białym piaskiem, ładne miasteczko, okolica zdecydowanie spacerowo-rowerowa, aqua park itp.) do apartamentu z kuchnią, wielkim tarasem i miałam bardzo udany urlop. Zresztą VING ma w AN swój resort typu rodzinnego, nad samym morzem, przy małej zacisznej Sandy Beach, a dwa kroki od dużej przepięknej Nissi Beach. W drugą stronę wybrzeżem do centrum i przystani też jest niedaleko. Zresztą byłam z VINGiem na urlopie i w tym roku, w Hurgadzie i też uważam wyjazd za bardzo udany (w ramach "regularnej" oferty) - wszystko było tak, jak wynikało z oferty (katalogu). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacColin Re: Ving - last minute offers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 23:19 sunwingi dobrze im sie sprzedaja wiec pewnie "nie doczekaja" do last minute :- ). Nie wiem jak wygladaja te hotele w innych miejscach, ale ten na Rodos jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Ving - last minute offers 26.03.03, 10:31 Last minutes to one nie są z reguły tymi, co się nie sprzedały od początku sezonu, ale takimi, z których ktoś w ostatniej chwili zrezygnował. W dzisiejszych czasach, gdy niemal każdy Pan Pracodawca uzurpuje sobie prawo do wstrzymywania urlopów z lada powodu pod sankcją wywalenia pracownika na bruk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vingowiec Re: Ving - last minute offers IP: 195.136.95.* 10.06.03, 16:23 sorki za spamik ale 6181512 -stary vingowiec zna odpowiedz na kazde ving-pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
iterb Re: ving 06.06.03, 19:10 A ja Vinga nie polecam. Odwołał w ostatniej chwili wakacje rezerwowane z dużym wyprzedeniem nie podając przyczyny. Oferta w zamian była hm.. niesatysfakcjonująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diablo Re: ving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 13:14 nie Ving pierwszy nie ostatni... jesli sie nie potwierdza termin z braku zainteresowania, po co organizowac??? wszystkie biura dzialaja na tej zasadzie... Odpowiedz Link Zgłoś