Dodaj do ulubionych

VING - PROSZE O OPINIE!

IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.08.03, 18:02
prosze o opinie, tylko blagam - bez filozofii i sporow. napiszcie co
sadzicie, gdzie byliscie (ja mysle o cyprze, ayia napa, wiec jak ktos byl to
prosze o jak najwiecej szczegolow) i jak ma sie cena do jakosci uslug. wydaje
mi sie, ze jest taniej, niz z neckermannem, czy TUI, ale czy aby tak samo
dobrze?!? i czy liczba * w katalogu zgadza sie z rzeczywistoscia? dzieki i
pozdr.
Obserwuj wątek
    • klaryska Re: VING - PROSZE O OPINIE! 07.08.03, 19:12
      Gość portalu: kotek napisał(a):

> prosze o opinie, tylko blagam - bez filozofii i sporow. napiszcie co
      > sadzicie, gdzie byliscie (ja mysle o cyprze, ayia napa, wiec jak ktos byl to
      > prosze o jak najwiecej szczegolow) i jak ma sie cena do jakosci uslug. wydaje
      > mi sie, ze jest taniej, niz z neckermannem, czy TUI, ale czy aby tak samo
      > dobrze?!? i czy liczba * w katalogu zgadza sie z rzeczywistoscia? dzieki i
      > pozdr.
      w Szwecji dziala niezle ale ofermy ma drozsze niz inne firmy. Ciekawe jak to
      sie przenosi na uklady polskie
      • Gość: Rozzi Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.acn.pl 09.08.03, 19:19
        Byłem raz na Rodos z Vingiem. Pokój-suterena z widokiem na ścianę basenu,
        zatęchły i śmierdzący. W tymże basenie znajoma złapała syfa-giganta, leczonego
        potem pół roku. Za dokupienie żarcia właściciel hotelu żądał astronomicznej
        kwoty, musiałem wybecalować, bo do miasta było hektar drogi i sklepu żadnego.
        Był to last, ale facet z grupy zapłacił jak najbardziej cenę katalogową, wybrał
        hotel i zamiast tam trafił do sąsiedniego analogicznego syfu. Horror i zgroza.
    • Gość: Marcin Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 12:04
      Byłem z Vingiem na Majorce. Hotel wybrałem najtańszy z oferty. Było super.
      Wszystko dokładnie jak w katalogu, rezydent ok. Oczywiście pełno malkontentów,
      którzy mieli za mało pomidorów na śniadanie, albo nie tak słodich jak polskie.
      Albo mieli za gorąco, albo za zimno. Oferta dobra a wakacje uważam za udane.
      Ogólnie - polecam.
      • Gość: Jacek Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 16:37
        Ja też polecam Vinga (tylko ostanio nie są najtańsi, zreszą podobnie jak z TUI
        i Neckermanem). Mimo tego są to pewne wakacje.
        • sunrise1 polecam 12.08.03, 14:51

Nie są najtańsi,ale oferują wysoki poziom usług.
          • Gość: monika Re: polecam IP: *.Red-81-35-165.pooles.rima-tde.net 13.08.03, 14:41
            sunrise1 napisała:

>
            > Nie są najtańsi,ale oferują wysoki poziom usług.

Przeciez Ty tam pracujesz, to coz innego mozesz napisac ???
            • sunrise1 Re: polecam 13.08.03, 15:28
              Gość portalu: monika napisał(a):

> sunrise1 napisała:
              >
              > >
              > > Nie są najtańsi,ale oferują wysoki poziom usług.
              >
              > Przeciez Ty tam pracujesz, to coz innego mozesz napisac ???Jestem agentem i w
              o fercie mam ponad 35 katalogów, tak więc jest co proponować.
              Jeśli już jednak mam to robić, wolę proponować coś pewnego i sprawdzonego.
              Ubarwianie jest dobre - na krótką metę.

pa ,z:)))

• miriam_73 Re: VING - PROSZE O OPINIE! 11.08.03, 16:22
      Byałam z VINGiem w styczniu w Egipcie - bez zarzutu. Hotel bardzo w porządku,
      zgodnie z umową (Sea Star Beau Rivage), przelot i obsługa też - z regularnej
      oferty katalogowej. Parę lat temu - last minute na Cyprze (Agia Napa) też OK.
      • Gość: malina Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 19:53
        To pytanie chyba już nieaktualne.Słyszałam, że Ving rezygnuje z działalności w
        Polsce.
    • Gość: malina Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 23:26
      No i po problemie jechać z Vingiem czy nie
      newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=7284
      • Gość: lis Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.acn.pl 12.08.03, 09:59
        Gość portalu: malina napisał(a):

> No i po problemie jechać z Vingiem czy nie
        > newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=7284

???
        Przeczytałam, ale w tym artykule nic o Vingu nie ma.

Nie mam do Vinga zastrzeżeń. Uważam, że żadna firma nie jest
        tak prawdomówna i dokładna w opisach katalogowych jak oni.
        Wszystko się zgadza z rzeczywistością w najdrobniejszych szczegółach.
        • Gość: malina Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 10:03
          Pod tytułem, w pierwszym zdaniu czerwonym drukiem jest zdanie "Ving zwija
          skrzydła..."
          • Gość: anika200 Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 10:35
            Byłam z Vingiem 3 razy i w tym roku za dwa dni jadę czwarty raz. Do żadnego
            innego biura nie mam zaufania tak jak do nich .Nigdy nie mieliśmy żadnych
            zastrzeżeń ani co do hotelu ani do rezydentów. Zawsze wszystko było ok.Gorąco
            polecam i pozdrawiam.
          • Gość: lis Re: VING - PROSZE O OPINIE! IP: *.acn.pl 12.08.03, 10:59
            Och, dziękuję :-). Rzuciłam się na ten czarny tekst.
          • sunrise1 malinko 13.08.03, 15:30

nic mi o tym nie wiadomo...czytaj dalej Newsweeka,i inne żurnałygłodne
            sensacji(zwłaszcza w sezonie ogórkowym)

z:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka