Dodaj do ulubionych

Kuba z Triadą

IP: *.c31.msk.pl 25.10.06, 20:18
Proszę,niech się odezwie,ktoś kto leci na kubę z Triadą.Ja lecę? w lutym,ale
z niepokojem czekam na informację czy wycieczki z listopada się odbędą.W
triadzie trudno dowiedzieć się czegoś.Liczę też na opinie po powrocie,o
Triadzie są rożne opinie,a te wyciczki wprowadziła po raz pierwszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 25.10.06, 20:26
      Wycieczka z 3 listopada tajlandia-kambodża została jak ludzie mówią odwołana.
      • Gość: Henia Re: Kuba z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:47
        Leć na Kubę z normalnym i wiarygodnym biurem. To kierunek, który trzeba umiec
        zorganizować.
        • jolantas1955 Re: Kuba z Triadą 27.10.06, 12:55
          Polecam Logos Tour - byłam, sprawdziłam, w marcu lecę na Daleki Wschód!
    • Gość: jac Re: Kuba z Triadą IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 17:58
      Ja też lecę na Kubę w lutym z Triadą. Dziś dostałem wiadomość, że prowadzą
      rozmowy z przewoźnikami i o ewentualnych zmianach terminów wylotów powiadomią.
      Oby tylko nie skończyło sie dopłatami!!!
      • Gość: Aga Re: Kuba z Triadą IP: *.c31.msk.pl 27.10.06, 20:13
        Ja bym nawet dopłaciła(niewiele),aby to była przyzwoita firma.
        • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 27.10.06, 20:44
          Jac poinformowano Cię przy okazji czy też sami do Ciebie np. dzwonili?
          Ja jestem akurat chyba przed tajlandią i kambodżą ale nie wiadomo czy i w ogóle
          więc czekam.Gdybym teraz miał decydować nigdy nie zdecydowałbym się na
          triadę,żałuję że nie wybrałem logos:(wszedzie ma dobre opinie.
          • Gość: jac Re: Kuba z Triadą IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 13:21
            Odpowiedzieli mi po tygodniu na mojego maila, dając taką informację jak
            napisałem...także nic nie wiem. Ale najgorsze, że mogą coś dołożyć do ceny
            wylotu...wtedy mam ich gdzieś ...na zawsze.
    • Gość: zyta Re: Kuba z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:01
      Z triada? oszalales! wzieli sie za agzotyke po raz pierwszy, nie maja
      kontaktow, samolotow. niech juz lepiej robia te czratery za 1000 zl na
      naiwnych. Exim tez sie chwalil ze bedzie mial samoloty na egzotyke, a wlasnie
      zaczyna wszystk odwolowyac. Nam zaproponowali Margarite z pragi w zamian za
      Brazylie, ale nie umiejsa podac kiedy, jakiki liniami w jakich godzinach
      • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 28.10.06, 16:45
        Nie leć z nimi,jesli mnie wyrolują to d..pa dzwoniłem do logos i wszystko mają
        zajęte,wiec pradopodobnie będe siedział w domu jak ta wycieczka nie wypali i
        bedzie super:(A takiej ściemy jak oni robią jeszcze nie widziałem.
      • Gość: annie2003 Re: Kuba z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:57
        z jednym się nie zgodzę.. Triada wcale nie debiutuje z egzotycznymi
        kierunkami.. pewnie nikt już nie pamięta początków tego biura, które właśnie
        zaczynało od egzotyki.. potem okazało się, że egzotyka jest jeszcze zbyt
        egzotyczna dla naszych rodaków, więc poszli na Egipt i inne bliższe kierunki..
        poza tym - nie oszukujmy się, gdyby nie upadek Fischera, wszystkie wycieczki
        doszłyby do skutku bez żadnych problemów, o których tu piszecie.. mam szczerą
        nadzieję, że wszyscy polecicie tak, jak zalanowaliście i nie będzie żadnych
        dopłat..
        • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 28.10.06, 21:20
          Wiesz tu nie chodzi o to,że nie polecę,gdyby powiedzieli mi to teraz to
          rozumiem-no zdarza się ale nienawidzę sciemniania,nienawidzę
          nierzeteności,braku kompetencji i olewania klienta a z tym poczas 4 tygodni
          przygody z triadą się już spotkałem,pisałem o tym w innym wątku.I tego nie
          lubię,jeśli powiedzą mi -ma Pan wybór albo Pan czeka do końca w niepewności
          albo zwracamy panu kasę-byłaby inna rozmowa-pewnie w tej chwili już bym
          poczekał bo i tak nic nie mogę znaleźć-chodzi mi tylko o podejście do
          sprawy.mam prawo do wyboru jeśi oni nie wiedzą czy mogą sie wywiązać z
          zobowiązań.To wszystko.
          • Gość: annie2003 Re: Kuba z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:52
            a czy ja ich bronię? wyraziłam tylko zdanie na jeden temat i szczerze Wam życzę
            happy endu.. bo też bym się martwiła i denerwowała na Waszym miejscu..
            • Gość: Dyniuszka Re: Kuba z Triadą IP: *.orange.pl 29.10.06, 09:52
              Zyta ma racje. Na przygotowaniu egzotyki trzeba sie znac i w tym specjalizowac.
              Najgorzej jak sie kilka srok za ogon chce uchwycic i walic do oferty wszystko,
              tylko z wykonaniem zobowiazan wobec klientow sie nie wyrabia. Egzotyka w
              wydaniu Triady to kpina, jak i zreszta wszystko...
              • Gość: annie2003 Re: Kuba z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:54
                i tu będę Triady bronić.. byłam z nimi już trzykrotnie i nie mam najmniejszego
                powodu do rezygnowania z ich usług. mam również wielu znajomych, dla których
                już kierunków z Triady zabrakło, bo tyle razy z nimi jeździli. ale wiadomo,
                czasem się wpadki zdarzają i stąd jest grupa osób zadowolonych.. czy słusznie
                coś reklamują, już nie wnikam, bo to oddzielna bajka.
                natomiast do każdej destynacji trzeba się przygotować, niezależnie od tego, czy
                jest to Kuba, Egipt czy Sopot. zasady przygotowania oferty są takie same. że
                nawalił przewoźnik i teraz jest cyrk.. trudno całą winę o to zwalać na biuro..
                inna sprawa, że powinni inaczej informować swoich klientów o posunięciach, mają
                już nowego przewoźnika czy nie, lecimy lub oddajemy kasę..
                • Gość: ola Re: Kuba z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:19
                  ja też bronię Triady .Byłam z nimi kilka razy i było to , co miało być .
                  • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 07:16
                    A ja mam z nimi kontakt po raz pierwszy i jest to koszmar niekompetencji i w
                    ogóle coś co wymyka się klasyfikacjom.
                    • Gość: Aga Re: Kuba z Triadą IP: *.c31.msk.pl 01.11.06, 11:01
                      Wczoraj rozmawiałam z biurem.Nadal nie ma wiadomości.Zwrócili pieniądze z 1-go
                      turnusu,2-gi ma lecieć choć nie wiadomo czym.Brak przewożnika,za taką cenę.Ja
                      triady nie winię,bankructwo Fishera było ciosem dla wielu biur podróży nie
                      tylko tych tanich,zwłaszcza że nastąpiło 3 tyg. przed nowym sezonem.
                      • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 01.11.06, 12:46
                        Nie mam pretensji że nie ma przwoźnika,mam pretensję,że nie mam prawa wyboru,że
                        jestem zakleszczony w triadzie,która nie dośc że nie może zagwarantować mi
                        urlopu to jeszcze przetrzymuje moją kasę, a ja nie moge nic zrobić.Mam
                        pretensje o brak decyzji-jesli nie są w stanie mi zagwarantować urlopu to niech
                        dadzą mi prawo decydowania o tym czy chcę czekać czy chcę wziąc pieniadze i
                        szukac czegoś innego.Rozmawiałem z innym biurem-tzn wieloma biurami w jednym-i
                        powiedziano mi wprost że szanse na to,że triada coś znajdzie są prawie
                        żadne.znalazłem też sobie inną wycieczkę,gdzie jest jedno miejsce wolne(po
                        długich poszukiwaniach) i co?i nic.nie mogę decydować.nie wiem jak mam
                        zorganizować sobie czas pracy i spotkania itd.to moje pierwsze zetknięcie z
                        triadą i dziwi mnie uprawianie takiej polityki,ja na pewno wiecej nie zdecyduję
                        się na wyjazd z nimi, ani ja ani moja rodzina ani moi znajomi i paru innych
                        ludzi z forum.
                        Czy jest sens takiej polityki?
                        Nie ma- ale widzę to ja i wiele innych osób natomiast nie widzi tego Triada.
                        w piatek jest 3 listopada i od tego terminu triada nie może podnieść ceny
                        wycieczki-dla mnie dalsze czekanie oznacza tylko-nie pojedfziesz z nami nie
                        pojedziesz z innymi,bo logiczne jest że podniesienie ceny w przypadku
                        znalezienia innego przewoźnika.
                        Więc tkwię dalej.
                        • Gość: arnie Re: Kuba z Triadą IP: *.icpnet.pl 01.11.06, 12:48
                          I jeszcze jedno-nie ma żadnego komunikatu,nie ma nic,żadnych wyjasnień-nie ma
                          nic ani na stronie ani bezpośrednio nie są informowani klienci triady.Przyznam
                          że jeśi nie chodziłbym po forach to nawet nie wieziałbym o fischerze i
                          większośc ludzi tkwi sobie w błogim przekonaniu o wspaniałej wycieczce.
                          • Gość: Aga Re: Kuba z Triadą IP: *.c31.msk.pl 01.11.06, 15:13
                            Fakt.Ja na szczęście mam jechać dopiero w lutym,na razie czekam.Do 15 stycznia
                            mogę odebrać zaliczkę,zapłaciłam OKAZ na wszelki wypadek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka