Dodaj do ulubionych

Hiszpania z jakim biurem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:36
Z jakim biurem jechac do Hiszpanii Termin tylko wakacyjny Dostepna cena
Obserwuj wątek
    • Gość: Fragles Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.am.osi.pl 18.12.06, 08:25
      Bylismy z mężem we wrześniu w Hiszpanii z biurem Orlando. Oczywiście terminy
      wakacyjne też są dostępne, ale my jechaliśmy we wrześniu (podróż poślubna**).
      Możesz sobie wybrac opcję wycieczki objazdowej połączonej z wypoczynkiem lub
      sam pobyt. Ceny bardzo przystępne a bylismy baaaaaardzo zadowoleni. Obejrzyj
      sobie ofertę na stronce, albo wyślij prośbę o katalog. Tu masz stronkę:
      www.orlando.com.pl
      Jak masz pytania to chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam
      • Gość: yrec61 Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.06, 13:29
        z itaką
        • marysia49 Re: Hiszpania z jakim biurem? 18.12.06, 20:02
          Bylam z Itaką. Bylo swietnie!
          • Gość: klawi Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:55
            polecam rainbow tours,byłem wróciłem,jestem zadowolony.
      • Gość: Jandias Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:35
        Witam, chciałam się dowiedzieć czy to biuro jest w porządku, ponieważ chciałabym
        wykupić w nim wycieczkę obijazdową do Włoch a oni mają chyba jedną z najlepszych
        ofert, więc nie wiem czy to tylko obiecaniki czy prawda:).Pozdrawiam
        • Gość: jacek Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.07, 22:14
          Byłem z Itaką we Włoszech. Dobrze zorganizowana objazdówka. Polecam wyjazdy 12-
          14dniowe.
      • Gość: Marcin Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:34
        Zdecydowanie z biurem firmy www.alco.tm.pl w hotelu Sunset Beach Club. Byłem
        tam z zona w grudniu, rewelacja. Dwa baseny wewnątrz, trzy na zewnątrz, studio
        fitness i spa wypsazone wręcz niesamowicie.
    • Gość: turysta Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.06, 12:24
      Zapytaj o wyjazd do hiszpani
      biuro@soletravel.pl
      na pewno ci cos fajnego doradzą
      ja u nich kupowałem Egipt i było rewelacyjnie
      polecam
      turysta
      • Gość: gość JWP Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 15:45
        Klawi,napisz w jakim hotelu mieszkałeś w Hiszpanii(myślę również o wyjeżdzie z
        Rainbow w 2007 r.)Pozdrawiam.
        • voyager747 Re: Hiszpania z jakim biurem? 21.12.06, 20:35
          Ja byłem z Neckermannem i też polecam.
        • Gość: klawi do JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 02:22
          to była wycieczka objazdowa dookoła hiszpani,nazw hoteli nie pamiętam ale
          standart był dobry i bardzo dobry,3,4,a nawet5 gwiazdek
    • Gość: kobza Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.aster.pl 21.12.06, 21:28
      Najlepiej z Europa-Travel
      • Gość: gość JWP Re: do Klawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:27
        Klawi,bardzo dziękuję za wiadomość,planuję wyjazd z Rainbow właśnie na objazd
        Hiszpanii z tygodniowym pobytem na Costa de Sol,stąd moje pytanie o hotel.Miło
        mi będzie,jeśli napiszesz kilka słów,jak był zorganizowany objazd,czy pilot
        kompetentny,jak ułożony program,czy dodatkowe fakultety w czasie objazdu,czy
        hotele w centrum czy poza miastami(zawsze milo wyskoczyć samodzielnie
        wiczorkiem do miasta).Z gory dziękuję,życząc jednocześnie wspaniałych Swiąt
        Bożego Narodzenia.JWP
        • Gość: klawi Re:JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 01:15
          dziękuję za świąteczne życzenia i również życzę tego samego.jeśli chodzi o
          wycieczkę to była to 8-dniowa objazdówka ze zwiedzaniem
          malagi,sewilli,kordoby,madrytu,barcelony,walencji,murcji,oraz granady.hotele
          położone na obrzerzach miast,ale można było wieczorkiem wyskoczyć na
          miasto,pilotka bardzo kompetentna z dużą wiedzą,polka na stałe mieszkająca w
          hiszpanii,potrafiąca przekazać swoją wiedzę i to były plusy tej wycieczki. a
          minusy- codziennie pobudka bardzo wcześnie rano o 5,6 godzinie a to dlatego że
          średnio w ciągu jednego dnia autokar pokonywał trasę o długości 450 km a
          zdarzało się i 600km,bardzo dużo czasu spędzaliśmy w autokarze,zwiedzanie miast
          raczej pobieżne z wielu zabytków w danym mieście zwiedzaliśmy 1 ,czasami 2
          +szybki i niedługi spacer po mieście, fakultetów żadnych nie było,brak czasu,
          najbardziej obrotni w czasie wolnym ,zwiedzali na własną rekę. nigdy wcześniej
          nie byłem w hiszpanii tak więc coś tam jednak zobaczyłem ,mam jakieś
          wyobrażenie o tym kraju w sumie wróciliśmy zadowoleni, chociaz pozostał duży,
          bardzo duży niedosyt,ponieważ wiem ilu wspaniałych rzeczy nie widziałem, a
          jeśli nawet widziałem to przejazdem,w biegu, lub z okien autokaru wycieczka
          fajna ale stanowczo za mało czasu na zwiedzanie.jeśli chodzi o pobyt na costa
          de sol to myśmy nie korzystali,ale korzystali nasi znajomi z którymi byliśmy na
          tej wycieczce, po powrocie narzekali na hotel,podobno niski standart, daleko od
          plaży i miasta, ile w tym prawdy niewiem
    • smeja Re: Hiszpania z jakim biurem? 03.01.07, 14:55
      Byłam na wielu wycieczkach objazdowych i zawsze z Rainbow - Polecam Za tydzień
      jadę do Tajlandii a latem również zamierzam pozwiedzać Hiszpanię i na pewno
      wybiorę Rainbow Pozdrawiam i życzę miłych wakacji
      • Gość: gość JWP Do Klawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:14
        Witaj! Piszę do Ciebie ponownie,gdyż zdecydowałam już o wyjeżdzie Z Rainbow do
        Hiszpanii.Mam dylemat,który miesiąc wybrać.Napisz,kiedy byłeś na wycieczce,czy
        pamiętasz imię pilotki(może uda się trafić na tę sama osobę),może jeszcze
        jakieś inne przydatne informacje.I jeszcze jedno pytanie-Rainbow na chwilę
        obecną nie zna godzin wylotów,może będą podobne w tym roku,dlatego napisz skąd
        i o której godz.wylatywałeś.Pozdrawiam.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.JWP
        • Gość: ula Re: Do Klawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:04
          Ja bylam z Rainbow w na objezdzie Hiszpanii i tygodniowym pobycie w miejscowosci
          Fuengirola na Costa del Sol w lipcu 2004 r. Pilotka byla p. Asia, a rezydentem
          p. Maciek. Nie mam zastrzezen i bardzo dobrze wspominam ten wyjazd.
        • Gość: klawi Re: JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:54
          jeśli chcesz pogodzić zwiedzanie z wypoczynkiem,to według mnie najlepsze
          miesiące to czerwiec i wrzesień.Ja byłem we wrześniu.Wylot z Okęcia o 5
          rano,przylot do Malagi 9.15 liniami Centralwings .Pilotki były dwie,obydwie
          bardzo dobre,Nina opiekowała się grupą która przyleciała z krakowskiego
          lotniska,a Sylwia ? ,grupą warszawską. To do której przewodniczki trafisz nie
          ma znaczenia,obydwie świetnie znają się na swojej robocie.Podobno w tym roku
          lata FischerAir,jeśli to prawda to serdecznie współczuję,gwarantowane
          opóżnienia i czekanie na lotnisku,ja przy powrocie z Sycyliw 2006r.czekałem 11
          godzin.Weż pod uwagę te odległości 400-600km,które trzeba codziennie pokonać w
          autokarze i mało czasu na zwiedzanie. POZDRAWIAM I MIŁEGO WYPOCZYNKU.
          • Gość: gość JWP Re: JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:35
            Witam Klawi.Klamka zapadła,dzisiaj zaklepałam objazd Hiszpanii z R.na
            3.września z pobytem w hotelu San Fermin(chciałam być w Benalmadenie).Czy
            dokonałam dobrego wyboru,czas pokaże.Mam nadzieję,że wyjazd się uda i pozostawi
            miłe wspomnienia.Nie wiem tylko,jakimi liniami polecimy.Dziękuję Ci za
            wszystkie rady,których udzieliłes.Serdecznie pozdrawiam.JWP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka