Gość: Karusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:36 Z jakim biurem jechac do Hiszpanii Termin tylko wakacyjny Dostepna cena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fragles Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.am.osi.pl 18.12.06, 08:25 Bylismy z mężem we wrześniu w Hiszpanii z biurem Orlando. Oczywiście terminy wakacyjne też są dostępne, ale my jechaliśmy we wrześniu (podróż poślubna**). Możesz sobie wybrac opcję wycieczki objazdowej połączonej z wypoczynkiem lub sam pobyt. Ceny bardzo przystępne a bylismy baaaaaardzo zadowoleni. Obejrzyj sobie ofertę na stronce, albo wyślij prośbę o katalog. Tu masz stronkę: www.orlando.com.pl Jak masz pytania to chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrec61 Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.06, 13:29 z itaką Odpowiedz Link Zgłoś
marysia49 Re: Hiszpania z jakim biurem? 18.12.06, 20:02 Bylam z Itaką. Bylo swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawi Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:55 polecam rainbow tours,byłem wróciłem,jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jandias Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:35 Witam, chciałam się dowiedzieć czy to biuro jest w porządku, ponieważ chciałabym wykupić w nim wycieczkę obijazdową do Włoch a oni mają chyba jedną z najlepszych ofert, więc nie wiem czy to tylko obiecaniki czy prawda:).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.07, 22:14 Byłem z Itaką we Włoszech. Dobrze zorganizowana objazdówka. Polecam wyjazdy 12- 14dniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:34 Zdecydowanie z biurem firmy www.alco.tm.pl w hotelu Sunset Beach Club. Byłem tam z zona w grudniu, rewelacja. Dwa baseny wewnątrz, trzy na zewnątrz, studio fitness i spa wypsazone wręcz niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.06, 12:24 Zapytaj o wyjazd do hiszpani biuro@soletravel.pl na pewno ci cos fajnego doradzą ja u nich kupowałem Egipt i było rewelacyjnie polecam turysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość JWP Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 15:45 Klawi,napisz w jakim hotelu mieszkałeś w Hiszpanii(myślę również o wyjeżdzie z Rainbow w 2007 r.)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Hiszpania z jakim biurem? 21.12.06, 20:35 Ja byłem z Neckermannem i też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawi do JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 02:22 to była wycieczka objazdowa dookoła hiszpani,nazw hoteli nie pamiętam ale standart był dobry i bardzo dobry,3,4,a nawet5 gwiazdek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobza Re: Hiszpania z jakim biurem? IP: *.aster.pl 21.12.06, 21:28 Najlepiej z Europa-Travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość JWP Re: do Klawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:27 Klawi,bardzo dziękuję za wiadomość,planuję wyjazd z Rainbow właśnie na objazd Hiszpanii z tygodniowym pobytem na Costa de Sol,stąd moje pytanie o hotel.Miło mi będzie,jeśli napiszesz kilka słów,jak był zorganizowany objazd,czy pilot kompetentny,jak ułożony program,czy dodatkowe fakultety w czasie objazdu,czy hotele w centrum czy poza miastami(zawsze milo wyskoczyć samodzielnie wiczorkiem do miasta).Z gory dziękuję,życząc jednocześnie wspaniałych Swiąt Bożego Narodzenia.JWP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawi Re:JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 01:15 dziękuję za świąteczne życzenia i również życzę tego samego.jeśli chodzi o wycieczkę to była to 8-dniowa objazdówka ze zwiedzaniem malagi,sewilli,kordoby,madrytu,barcelony,walencji,murcji,oraz granady.hotele położone na obrzerzach miast,ale można było wieczorkiem wyskoczyć na miasto,pilotka bardzo kompetentna z dużą wiedzą,polka na stałe mieszkająca w hiszpanii,potrafiąca przekazać swoją wiedzę i to były plusy tej wycieczki. a minusy- codziennie pobudka bardzo wcześnie rano o 5,6 godzinie a to dlatego że średnio w ciągu jednego dnia autokar pokonywał trasę o długości 450 km a zdarzało się i 600km,bardzo dużo czasu spędzaliśmy w autokarze,zwiedzanie miast raczej pobieżne z wielu zabytków w danym mieście zwiedzaliśmy 1 ,czasami 2 +szybki i niedługi spacer po mieście, fakultetów żadnych nie było,brak czasu, najbardziej obrotni w czasie wolnym ,zwiedzali na własną rekę. nigdy wcześniej nie byłem w hiszpanii tak więc coś tam jednak zobaczyłem ,mam jakieś wyobrażenie o tym kraju w sumie wróciliśmy zadowoleni, chociaz pozostał duży, bardzo duży niedosyt,ponieważ wiem ilu wspaniałych rzeczy nie widziałem, a jeśli nawet widziałem to przejazdem,w biegu, lub z okien autokaru wycieczka fajna ale stanowczo za mało czasu na zwiedzanie.jeśli chodzi o pobyt na costa de sol to myśmy nie korzystali,ale korzystali nasi znajomi z którymi byliśmy na tej wycieczce, po powrocie narzekali na hotel,podobno niski standart, daleko od plaży i miasta, ile w tym prawdy niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Re: Hiszpania z jakim biurem? 03.01.07, 14:55 Byłam na wielu wycieczkach objazdowych i zawsze z Rainbow - Polecam Za tydzień jadę do Tajlandii a latem również zamierzam pozwiedzać Hiszpanię i na pewno wybiorę Rainbow Pozdrawiam i życzę miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość JWP Do Klawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:14 Witaj! Piszę do Ciebie ponownie,gdyż zdecydowałam już o wyjeżdzie Z Rainbow do Hiszpanii.Mam dylemat,który miesiąc wybrać.Napisz,kiedy byłeś na wycieczce,czy pamiętasz imię pilotki(może uda się trafić na tę sama osobę),może jeszcze jakieś inne przydatne informacje.I jeszcze jedno pytanie-Rainbow na chwilę obecną nie zna godzin wylotów,może będą podobne w tym roku,dlatego napisz skąd i o której godz.wylatywałeś.Pozdrawiam.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.JWP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Do Klawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:04 Ja bylam z Rainbow w na objezdzie Hiszpanii i tygodniowym pobycie w miejscowosci Fuengirola na Costa del Sol w lipcu 2004 r. Pilotka byla p. Asia, a rezydentem p. Maciek. Nie mam zastrzezen i bardzo dobrze wspominam ten wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawi Re: JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:54 jeśli chcesz pogodzić zwiedzanie z wypoczynkiem,to według mnie najlepsze miesiące to czerwiec i wrzesień.Ja byłem we wrześniu.Wylot z Okęcia o 5 rano,przylot do Malagi 9.15 liniami Centralwings .Pilotki były dwie,obydwie bardzo dobre,Nina opiekowała się grupą która przyleciała z krakowskiego lotniska,a Sylwia ? ,grupą warszawską. To do której przewodniczki trafisz nie ma znaczenia,obydwie świetnie znają się na swojej robocie.Podobno w tym roku lata FischerAir,jeśli to prawda to serdecznie współczuję,gwarantowane opóżnienia i czekanie na lotnisku,ja przy powrocie z Sycyliw 2006r.czekałem 11 godzin.Weż pod uwagę te odległości 400-600km,które trzeba codziennie pokonać w autokarze i mało czasu na zwiedzanie. POZDRAWIAM I MIŁEGO WYPOCZYNKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość JWP Re: JWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:35 Witam Klawi.Klamka zapadła,dzisiaj zaklepałam objazd Hiszpanii z R.na 3.września z pobytem w hotelu San Fermin(chciałam być w Benalmadenie).Czy dokonałam dobrego wyboru,czas pokaże.Mam nadzieję,że wyjazd się uda i pozostawi miłe wspomnienia.Nie wiem tylko,jakimi liniami polecimy.Dziękuję Ci za wszystkie rady,których udzieliłes.Serdecznie pozdrawiam.JWP Odpowiedz Link Zgłoś