Gość: A. IP: *.toya.net.pl 28.12.06, 20:07 Czy ktoś z Was był w Chinach z Ecco Holiday? Jakie wrażenia, opinie? A może polecicie inne biuro które ma rozsądne ceny i ciekawe wycieczki do Chin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peloponezka Re: Chiny - Ecco Holiday 28.12.06, 20:47 Ja wybieram sie do Chin z biurem ctpoland z Warszawy.Maja ciekawa ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Chiny - Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:40 Też jestem zainteresowana Chinami. CT Poland ma bardzo ciekawe programy i (jak można poczytac) realizuje je zgodnie zgodnie z ofertą. Ale ceny... Podobno całkiem nieźle i za mniejsze pieniądze radzi sobie Ecco Holiday i Sigma. Bardzo proszę o opinie tych z Państwa, którzy byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Chiny - Ecco Holiday IP: *.toya.net.pl 30.12.06, 17:42 A może ktoś z Was był w Chinach z Itaką? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Chiny - Ecco Holiday 30.12.06, 17:54 Byłam na wycieczce z Sigmą. Bardzo fajnie i profesjonalnie. Zobaczyliśmy bardzo dużo, pilotka - pani Dorotka naprawdę wiedziała co robi.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Do jolantas1955 IP: 217.116.110.* 30.12.06, 19:25 Bardzo dziekuje za uznanie i zapraszam na kolejne eskapady, ktore bede miala przyjemnosc pilotowac. Zycze wszystkiego dobrego, duzo zdrowia i ciekawych podrozy w Nowym Roku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś