Gość: Jurek IP: *.range86-132.btcentralplus.com 05.02.07, 15:52 Wybieram się na wycieczkę do Chin z tym biurem. Koszt za 2 osoby ok.23000 - 16 dni. Nie chciałbym żadnych wpadek ze strony biura. Ma ktoś jakieś opinie o tym biurze?? Pozdrowienia J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Logos Travel IP: *.catv.net.pl 05.02.07, 22:48 Mam złe doświadczenia z tym biurem nawalili po maxie w Indochinach zreszto sprawdz opinie na forum - odradzam z własnego doświadzcenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: Logos Travel IP: *.icpnet.pl 05.02.07, 23:08 Trochę dużo 23tys na Chiny,co mają takiego rewelacyjnego czego np.nie mają inne dobre biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Logos Travel IP: *.range86-132.btcentralplus.com 06.02.07, 10:38 Bardzo dużo kosztuje Tybet - 7 dni, Szanghaj + standardowa reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 21 Re: Logos Travel IP: *.toya.net.pl 16.02.07, 16:28 Byłam z tym biurem własnie w chinach aż 26 dni. Wszystko było dopiete na ostatni guzik. Cena jest dlatego wysoka poniewaz sam bilet kosztuje ponad 2600 zł. Pieniądze tez ida na miejscowego przewodnika chińskiego, bez którego ani rusz. A do tego busy z klimatyzacją w tym kraju to jak zbawienie.Poza tym na terenie Chin też mieliśmy dużo przelotów samolotami. A hotele były 3 i 4 gwiazdkowe chociaż większość 4.Pięknym miastem jest Lijang.Pozdrowienia. Jak jeszcze hjakieś pytania to proszę pisać. Postaram sie odpowiedziec z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Logos Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:57 w podobnej cenie ma Tui Chiny z Tybetem, a chyba pewniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ile???? IP: *.c31.msk.pl 16.02.07, 19:14 Jeśli zależy na kosztach to Triada miała oferty na Chiny,tanie(4000) ,ale jat to wypadło nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: ile???? IP: *.icpnet.pl 18.02.07, 07:57 www.ctpoland.com.pl/polish/wycieczki/china-tibet.htm a to?słyszałem same dobre opinie. A tak na marginesie,to co spotkało mnie w zakresie "obsługi"pewnego poznańskiego agenta to uwierzcie,nie było tego jeszcze na tym forum,zostałem posądzony o wyłudzanie wiz do USA,tylko dlatego,że zmieniłem biuro.To jednaaak jest temat na osobny wątek-tyle jednak,że na razie po prostu muszę wyjść z ciężkiego szoku,po tym jak mnie potraktowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słubice Re: Logos Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:33 uważaj bo logos travel zaniża strasznie kategorie hoteli Odpowiedz Link Zgłoś