nananana1 29.03.07, 19:35 Czy ktoś z Was może pracował kiedyś dla nich?? Jeśli tak, proszę o informacje, jak to u nich jest. Bo wszystko wygląda ładnie, pięknie, ale chciałabym znać Wasze praktyczne doświadczenia z tym biurem. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poliglo Re: Exim Tours 29.03.07, 19:59 czytałam duużo niepochlebnych opinii w forum turystyka/ opinie o biurach podróży. Ale nic nie wiem z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
nananana1 Re: Exim Tours 29.03.07, 21:53 Tak wiem, czytałam. Tylko wiadomo, iż opinie turystów mogą się różnić od opinii pilotów czy rezydentów dla nich pracujących. Nie ma chyba biura, o którym byłyby w 100% pochlebne opinie. Każdemu coś zawsze może nie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
poliglo Re: Exim Tours 29.03.07, 21:57 jasne, najlepsze biura też są ostro krytykowane, ale jakaś prawda w tym jest, skoro tyle osób się przejechało na Eximie. Mam nadzieję, że Tobie się uda ta współpraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Exim Tours 04.04.07, 17:45 Ja znam Exima z nieco innej strony - swego czasu, jak pracowałam w bp, to zdarzyło mi się sprzedawać ich oferty. Nigdy nie było żadnych skarg. Ale jak się dla nich pracuje w charakterze pilota czy rezydenta, to nie wiem:-) Pozdrawiam, Kulka. Odpowiedz Link Zgłoś