mag-ia1 24.10.06, 08:26 jest tak sciągnięta, że daje to poza nieładnym wyglądem jeszcze uczucie dyskomfortu, czym sobie pomóc? może skorę wokoł ust powinnam smarować kremem pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: skora wokoł ust 24.10.06, 22:36 Zapomnij o pomadkach typu Nivea, może to zabrzmi absurdalnie ale przy dłuższym używaniu one tylko wysuszają usta i używasz ich coraz częsciej i częściej, przekonałam sie na własnej skórze. Smaruj usta maścią z witaminą A kupioną w aptece, a jedyną pomadką która rzeczywiście dobrze natłuszcza i zabezpiecza usta jest wg mnie Oeparol z wiesiołkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: skora wokoł ust 25.10.06, 12:39 Polecam balsam Tisane (jakieś 7 zł), lub krem Lipobase (20 zł, ale starcza na długo). Oba specyfiki w aptekach, bardzo wydajne i idealne na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: skora wokoł ust 25.10.06, 13:09 dodam jeszcze pomadke dr hauschka - ale wszelkie pomadki sa na usta, a z tego co zrozumialam dziewczyna pyta o skore wokol ust. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: skora wokoł ust 27.10.06, 22:47 dziękuję za rady, ale nie chodzi mi o usta, z tymi jakoś sobie radzę / pomadka neutrogena/ chodzi mi o tę linię od płatkow nosa do kącikow ust, dokładnie na tej linii mam bardzo wysuszoną skora,żadne kremy nie pomagają, a może coś do mycia twarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
olka.l Re: skora wokoł ust 28.10.06, 14:12 są kremy przeznaczone pod oczy i do skóry wokół ust ( dwa w jednym). Musisz dobrać odpowiedni dla siebie - dużo firm takie robi. Jeśli masz az tak wysuszoną skórę zafunduj dobie kuracje najzwyklejszym dermosanem za 9 złotych. Jest on mało komfortowy w uzyciu, ale na pewno cię nie uczuli. Poniewaz jest b. tłusty - smaruj sie nim na noc. A poza tym używaj kremów silnie nawilżajacych. I może capivit hydrocontrol doustnie? Odpowiedz Link Zgłoś