Dodaj do ulubionych

Chiny - z kim warto?

IP: *.acn.waw.pl 31.03.07, 19:00
j.w.
Z kim warto wysłać dwoje starszych państwa na drugą podróż poślubną? Cena dowolna, liczy się standard hoteli, przejazdów, obsługa...Może ktoś już był i mógłby polecić i napisać dlaczego...

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek1 Re: Chiny - z kim warto? IP: *.stk.vectranet.pl 01.04.07, 14:58
      Warto z TUI. Pewna, rzetelna firma, dobry standard.
    • Gość: Ewcia Re: Chiny - z kim warto? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.07, 21:54
      Parę tygodni temu teściowa z córką odbyły podróż do Chin z biura Triada.
      Super zorganizowana wycieczka, objazdowa po najciekawszych miastach i zabytkach.
      Są bardzo zadowolone:)
      Pozdrawiam
      • Gość: Niedowiarek Re: Chiny - z kim warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:18
        To chyba jest sponsorowany post!!!!
        Z Triadą, zadowolonne ?????????????
        Jak ktoś umie czytać między wierszami, to w katalogu i regulaminie wielu biur
        doczyta się tego, co mówi "z nimi nie jedź".
    • cocotours [...] 03.04.07, 21:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • danutka661 Re: Chiny - z kim warto? 04.04.07, 09:30
      Mam w planach Chiny w 2008 wiec od jakiegoś czasu zbieeram info.Podczas innych
      wycieczek tz zbieralam opinie innych.
      I pozotały mi 2 firmy:Logoo Tour i CT Poland/moze bedą to dla Was jakieś
      wkazówki
      • Gość: Dyniuszka Re: Chiny - z kim warto? IP: *.centertel.pl 06.04.07, 17:06
        Polecam wyjazd na trase Chiny Poludniowe z Sigmy. Rewelacyjny program nie po
        wielkich miastach, ktore sa zakorkowane i sa halasliwymi molochami, ale po
        urokliwych zakatkach Guilin, kamiennym lesie w Kunming, spacery po niewielkich
        miasteczkach, gdzie zatrzymal sie czas. To sa prawdziwe Chiny...
        • ela15 Re: Chiny - z kim warto? 08.04.07, 18:00
          CT Poland
    • Gość: Krysia CT Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:42
      Byłam z CT Poland na trasie prezydenckiej. Było wspaniale! Nawet wytrawni
      turyści nie mieli się do czego przyczepić. Właścicielką biura jest Chinka.
      Polecam (cenowo są konkurencyjni!)
      • danutka661 Re: CT Poland 12.04.07, 20:46
        właścicielką jest Chinka,ale to nie ma znaczenia skoro jeżdżą polscy piloci
        np.Iza/i to zarówno z Logostourem jak i CT Poland/.A to w zasadzie pilot jest
        podstawą,bo nawet najlepszy program z kiepskim pilotem to kiepski program ,czyż
        nie?
        • waltereucken Re: CT Poland 03.05.07, 22:23
          Ja też zbieram info o Chinach, ale na razie to wszyscy na forach piszą same
          ogólniki, że ładnie, że fajnie itp. Ale DLACZEGO, ARGUMENTY proszę!!!
          Czemu to CT Poland taki super??????
          Czy gdzieś znalazłaś jakiś konkret?
      • Gość: Alicja Re: CT Poland IP: *.ists.pl 03.05.07, 22:20
        Jade na tę trase w lipcu.Wiem ze jest goraco. Powiedzy czy trasa jest forsowna
        i czy tempo jest do wytrzymania. Mam pewne obawy co do zestawu ilość
        zwiedzanych miejsc, czasu wycieczki i tempa którym strasza interanuci na innych
        forach.
      • Gość: dona Re: CT Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 15:18
        Wyjeądżam 14 września na trasę prezydencką.W sumie cena wysoka w porównaniu z
        innymi biurami.Wydaje mi się,ze program przeładowany.Napisz proszę jak z
        kondycją .Nie wiem jakie temperatury we wrześniu,czy nie ma mgieł ?Czy w
        pociągach sa natryski,jak tam się myć po całym dniu zwiedzania ?Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka