Dodaj do ulubionych

ALADIN PADŁ - OSZUŚCI ZNIKNĘLI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 07:28
zapraszam do lektury dzisiejszego pulsu biznesu
kto następny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: N.C. Re: ALADIN PADŁ IP: *.satkabel.com.pl 06.06.03, 08:13
      Ale miałam szczęście. Dwa razy byłam z Aladinem (raz na Cyprze - jeszcze przed
      podziałem na El Greco, i w październiku w Turcji. Było świetnie. A teraz biuro
      upadło. Współczuję tym, którzy stracili. Jak teraz wybierać biuro, by nie
      stracić? A jeżeli Scan Holiday lub Ving upadną? Z kim będę jeździć?
      • mike_mike Re: ALADIN PADŁ 06.06.03, 10:07
        Gość portalu: N.C. napisał(a):

> Jak teraz wybierać biuro, by nie
        > stracić?

Najwyższy czas zacząć jeździć na własną rękę.
        • magda114 Re: ALADIN PADŁ 06.06.03, 11:34
          na pewno nie opłaca się jeździć z tymi, którzy oferują wyjazdy po "podejrzanie"
          niskich cenach...
          to przecież od razu - dla osób bardziej znających branżę - "pachnie"
          złodziejstwem i kłopotami z powrotem do kraju, nie mówiąc już o tym, co może
          nas spotkać na miejscu...

mike_mike napisał:

> Gość portalu: N.C. napisał(a):
          >
          > > Jak teraz wybierać biuro, by nie
          > > stracić?
          >
          > Najwyższy czas zacząć jeździć na własną rękę.
          • Gość: Arcio Re: ALADIN PADŁ IP: 195.136.95.* 06.06.03, 12:18
            tak tylko problem jest taki, klient wchodzi od progu mówiąc "coś taniego,
            proszę"
            • Gość: miguel Re: ALADIN PADŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 13:18
              Gość portalu: Arcio napisał(a):

> tak tylko problem jest taki, klient wchodzi od progu mówiąc "coś taniego,
              > proszę"

No widzisz, Arcio, dopiero zacząłeś i już kumasz, o co chodzi. Niektórym to
              zabiera znacznie więcej czasu...
              Pozdrawiam
              • Gość: Arcio Re: ALADIN PADŁ IP: 195.136.95.* 06.06.03, 15:37
                ha,ha

To chyba nie chodzi o kumanie, tylko takie czasy, ale ja nie lłamię się trzeba
                walczyć, znaczy pracować.....

Ale ja mam dobry straszak na takich "tanich" klientów, zgadnij jaki? :)
                • magda114 Re: ALADIN PADŁ 06.06.03, 16:24
                  zdradź tajemnicę, jaki jest ten twój 'straszak' na takich klientów?
                  • Gość: Arcio Re: ALADIN PADŁ IP: 195.136.95.* 06.06.03, 16:31
                    hahahahahaha

jakość kosztuje, więc.......
    • Gość: ala Re: ALADIN PADŁ - OSZUŚCI ZNIKNĘLI IP: *.visp.energis.pl 07.06.03, 17:28
      Dobrze, że nie mam takich problemów. Od 15 lat podróżuję po świecie sama, co
      daje wolność, satysfakcję, prawdziwą możliwość poznawania ludzi, kultury,
      przyrody. Nie mogę sobie wyobrazić wakacji z biurem podróży... Brrrr....
      Ciągle ten sam hotel (a miał być widok na morze!), ew. wycieczki fakultatywne z
      niedouczonym przewodnikiem i grupą ziewających turystów, wieczorne atrakcje w
      postaci dyskotek i wieczorków folklorystycznych, basen, wymalowane panie i
      panowie rozglądający się za okazją.Pamiętam, gdy leciałam pierwszy raz do
      Tunezji - moi współpasażerowie z samolotu nie mogli nadziwić się, jak można
      samej jechać i to w tak nudne miejsce jak pustynia. Po 2 tygodniach spotykamy
      się w samolocie powrotnym. Opalone buzie i dzielenie się wrażeniami typu: Wódki
      w hotelu nawet nie było! Ale występy kabaretu to fajne były!
      Kiepscy wysiadają.
      • Gość: pepo Re: ALADIN PADŁ - OSZUŚCI ZNIKNĘLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:37
        Ło to to. Ja też nie wyobrażam sobie żeby ktoś miał mi organizować czas. Poza
        tym preferuję podróże z przemieszczaniem się z miejsca na miejsce w dowolnie
        wybranym momencie,oczywiście najczęściej wcześniej zaplanowanym.
        Kiedyś w Rawennie zetkneliśmy się z wycieczką rodaków, którzy jechali do Rzymu
        chyba. Wpadli do mauzolem Galii Placidi, nawet dosyć fachowo zostali objaśnieni
        co do miejsca, w którym są ale po 20 min już ich nie było. Wątpię żeby po takim
        zwiedzaniu jakieś wrażenia zostały im na dłużej. A miejsce to jak i wiele
        innych w tym mieście wymaga zatrzymania się, zastanowienia na co się patrzy,
        mówiąc górnolotnie kontemplacji. Wtedy dopiero można mówić o jakichś trwałych
        wrażeniach.
        Żeby nie przedłużać powiem tylko,że warto jeździć na własną rękę.
        Zycząc wszyskim dobrej pogody na wakacjach
        Pozdrawiam
        P.
    • Gość: tylko czy... Re: ALADIN PADŁ - OSZUŚCI ZNIKNĘLI IP: 217.153.60.* 12.06.03, 09:57
      ...aby koszty indywidualnego wyjazdu nie rosna do granic nieosiągalnych dla
      zwykłych ludzi którzy chcą zakosztować trochę "luksusu". Ja osobiscie
      rozmyślałem o indywidualnym wyjeździe ale suma jaka musiał bym zapłacić troszkę
      przekroczyła moje mozliwości? wybrałem Oasis Tour i mam nadzieje że dojade i
      wróce w całości :-). Oczywiscie wycieczek na miejscu nie wykupie bo płacic 350
      zł. za ni? Zdecydyje sie za to ponegocjowac z taksiarzami i mam zamiar
      obiejchac co sie, da porobic fotki i takie tam... To a propos Tunezji,
      natomiast indywidualne wyjazdy polecam gdzieś w Europie, tylko aby obnizyc
      koszty pozostaje transport własny lub bus co jest mało wygodne, bo płacic za
      samolot bez pośrednictwa biura i grupowo to znów chiba tez nie da rady. no
      nic :-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka