Dodaj do ulubionych

Singiel na objazdówce

IP: *.toya.net.pl 04.06.07, 23:04
Jestem singielką, chciałabm spędzić tegoroczne wakcje na fajnej zagranicznej
impreie objazdowej. Jak współwycieczkowicze reagują na osoby podróżujące
samotnie? Nie chciałabym czuć się niezręcznie. Być może ktoś z Was spędzał
wakacje samotnie - proszę o Wasze spostrzeżenia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: przemo77 Re: Singiel na objazdówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:30
      Ja juz od ladnych paru lat jezdze sam na objazdowki. Nie masz sie czegos
      obawiac. Na objazdowkach wg mojego doswiadczenia ok 50% ludzi to single. To
      bardzo normalne zjawisko, i z moich obserwacji z roku na rok coraz wieksze.
    • magdalaena1977 Re: Singiel na objazdówce 05.06.07, 00:09
      Gość portalu: Atram napisał(a):
      > Jestem singielką, chciałabm spędzić tegoroczne wakcje na fajnej zagranicznej
      > impreie objazdowej. Jak współwycieczkowicze reagują na osoby podróżujące
      > samotnie? Nie chciałabym czuć się niezręcznie. Być może ktoś z Was spędzał
      > wakacje samotnie - proszę o Wasze spostrzeżenia :)
      Na 99 % nie będziesz jedynym singlem w autokarze.
      Ale większość będą stanowić rodziny, pary zakochanych, pary przyjaciółek itp.
      Czasami udaje się z nimi zaprzyjaźnić, czasami są nastawieni na spędzanie czasu
      we własnym gronie.
      Samopoczucie IMHO zależy w dużej części od Twojego nastawienia. Są osoby, które
      nie widzą żadnego problemu w samotnym wyjeździe.
      Ja osobiście czuję się wtedy niezbyt komfortowo. Pojadę sama, ponieważ mimo
      braku osoby do pary, chciałabym miło spędzić wakacje, ale cały czas będę
      pamiętać o ileż przyjemniej byłoby we dwoje.
      • Gość: Anna Re: Singiel na objazdówce IP: *.aster.pl 05.06.07, 21:46
        Witam!!!
        Jestem pilotem objazdowym od wielu lat.Singli jest zazwyczaj kilku/a.Jeśli są
        to mili i otwarci ludzie mają zaraz znajomych i nie ma stresu czy ktoś jest
        singiel czy razem.......zachęcam.
    • Gość: Krysia Re: Singiel na objazdówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:28
      Z biurami podrózy zawsze jeżdżę sama i proszę tylko o dobranie drugiej osoby do
      pokoju. Dotąd zawsze miałam szczęście i trafiały mi się fajne dziewczyny do
      pary. Na pokój jednoosobowy raczej bym sie nie zdecydowała, bo "podczepienie
      się" do jakiegoś towarzystwa może byc problemem.
    • eustoma77 Re: Singiel na objazdówce 06.06.07, 09:46
      witaj
      zalezy gdzie jedziesz...
      ostatnio pojechalam w dosc dalekim i egzotycznym kierunku i przez to bylam
      jedyna mloda singielka (reszta to starsze pary - malzenstwa, przyjaciolki,
      rodziny) ale nie powiem ze bylo strasznie wrecz przeciwnie bardzo sympatycznie,
      zaprzyjaznilam sie z kilkoma osobami
      w Europie i na bardziej popularnych kierunkach podejrzewam ze sporo ludzi
      mlodych nie zawsze sparowanych jezdzi
      wszystko zalezy od Ciebie. tez jechalam z pewnym lekiem ze bedzie kiepsko co do
      atmosfery ze nie bede miala do kogo ust otworzyc ale bylo naprawde swietnie
      glowa do gory
      • Gość: Atram Re: Singiel na objazdówce IP: *.toya.net.pl 06.06.07, 18:51
        Dzięki za odpowiedzi!
    • kris4444 Re: Singiel na objazdówce 08.06.07, 13:48
      jesli szukasz ciekawego wyjazdu dla singla pisz: zygfryd44@wp.pl napewno cos znajdziemy :)
      • Gość: indywidua Re: Singiel na objazdówce IP: *.chello.pl 17.06.07, 11:42
        na objazdówkach byłam dwa razy sama - raz miałam towarzystwo w pokoju, raz
        akurat nie było nikogo do pary. Za każdym razem było super. Na objazdówki jeżdżą
        trochę inni ludzie, niż na hotelowe pobytówki, chyba bardziej otwarci,
        nastawieni na poznawanie nowego. Jeśłi nie masz w domu kłopotu z nawiązywaniem
        kontaktu, to i na wyjeżdzie będzie fajnie
        • anula36 Re: Singiel na objazdówce 17.06.07, 12:26
          ja nawet ostatnio szperajac w necie znalazlam objazdowki dla singli, ale i na zwyklej mysle jest calkiem ok. Czas masz i tak intensywnie zajety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka