Gość: bilu piotrek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 11:39 Nigdy więcej z tym biurem!!! Swoje przygody z nimi i szereg atrakcji, które zgotowli wczasowiczą opisałem w nowym wątku Secectours- przestroga w dnia 11.06.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: selectours-proszę o opinie IP: 188.33.49.* 03.07.09, 16:47 Ostrzegam przed tym biurem! Niekompetencja w wysokim wydaniu. Hotele nie spełniają wymogów sanitarnych, rezydenci nie mają jakiejkolwiek wiedzy na temat kraju, w którym przebywają. Interesuje ich tylko sprzedaż wycieczek i innych gadżetów. Panie z biura na Janowskiego są miłe tylko do chwili zakupu wycieczki. Nie polecam! chyba ,że ktoś chce sobie na własne życzenie zepsuć urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:22 A co by Pani konkretnie chciala wiedzieć? Chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes315 Re: selectours-proszę o opinie 06.07.09, 20:55 wszystko, ale już raczej za późno, dziś w nocy wyjeżdżam, jutro 9 rano wylot, jak wrócę napiszę jak sprawił się Selectours Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:24 A dokąd Pan/Pani jechał/a z tym biurem? Można powiedzieć, że jestem jego stałą klientką (cztery razy byłam z nimi w Egipcie, za każdym razem w innym hotelu) i właściwie nie było nic, do czego mogłabym się przyczepić... Dobra organizacja, hotele odpowiadające opisom, pomocni rezydenci do dyspozycji przez 24 godziny na dobę (wiem, bo sprawdzałam ;)). W grudniu wyjeżdżam z nimi po raz kolejny. Ostatnią rzeczą jaką mogłabym o nich napisać jest to, że popsuli mi urlop :) ale oczywiście wiem, że każdemu zdarzają się wpadki... Pozdrawiam! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 15:43 Witam; wczoraj wróciliśmy z Tunezji; co do organizatora - bez zastrzeżeń, po prostu normalnie :) rezydent był na dyżurach (dwa razy widziałem go przechodząc), na tablicy widniały numery telefonów (nie dzwoniłem więc nie wiem czy ktoś odbierał); w hotelach (przynajmniej dwóch) na stałe rezydował "animator" z biura; pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikoś selectours- TO P O R A Ż K A IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 14:19 Kto chce przeżyć koszmar urlopowy to polecam. Nas wyrzucono z pokoju 10 godzin przed wyjazdem z hotelu, odbrano prawo do korzystania z posiłków napoi, a 10 godzin na basenie bez picia z głodnymi dziećmi, nie życzę nikomu, rezydent dłuchy na prośby twierdzi że on jest tylko od sprzedawania wycieczek, Brak opieki medycznej, wciskane na siłę obowiązkowe ubezpieczenie w ramach ceny wyjazdu nic nie warte nie gwarantuje nawet bezpłatnej pomocy ambulatoryjnej, najlepiej samemu się ubezpieczyć. Najgorszy wyjazd w moim życiu. Napewno już z Selectours nigdy nigdzie nie pojadę. Mam nauczkę na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nigdy więcej Re: selectours-proszę o opinie IP: 94.254.240.* 17.02.10, 21:51 Byliśmy z tym biurem w Maroku. Hotel fatalny, pozostawiający wiele do życzenia. Opis hotelu i warunków pobytu niezgodny z umową. Rezydentka nie interesowala się turystami, mało tego- nie posiadala elementarnej wiedzy na temat miasta, do którego ją wysłali. W czasie pobytu potrzebna była wiedza na temat usytuowania szpitala oraz policji - rezydentka nie wiedziała gdzie to jest!!!! Brak opieki medycznej! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SELECTOURS-POLECAM Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:37 Byliśmy z Selectoursem w Egipcie z mężem i dziećmi w hotelu Sea Gull. Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni, ponieważ wszystko przebiegało jak w zegarku, klimatyzowane autokary, nigdzie nie trzeba było na nikogo czekać a rezydent po sms-ie pojawił się u nas w hotelu z pomocą w pół godziny. Pomógł nam w załatwieniu wszelkich formalności podczas wizyty u lekarza (zemsta faraona u dziecka). Powrót z wczasów również przebiegł bez zastrzeżeń. Jak przeczytałam niektóre opinie tydzień przed wyjazdem, to zastanawiałam się czy naprawde mam jechać ale niektóre opinie to kompletne kłamstwo!!! SZCZERZE POLECAM I NA PEWNO SIĘ Z NIMI WYBIORĘ W PRZYSZŁYM ROKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 14:04 ta opinia jest wystawiona przez pracownika, a nie osobę która była w tym roku w Egipcie z selectours, taki wyjazd to porażka, brak opieki medycznej w ramach ubezpieczenia , rezydent to facet dbający o siebie, a nie o klientów selektours telefony z alarmami do kraju brak jakiejkolwiek reakcji, jedyne czego wam nie zabraknie to wysoka adrenalina i poszarpane nerwy. Napewno ten wyjazd zapamiętacie do końca życia i juz nigdy nie dacie się naciągnąć na tak lipną ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:15 Jestem osobą, która DWUKROTNIE była w tym roku w Egipcie z Selectours (Sharm el Sheikh i Hurghada, hotele Creative Grand i King Tut) i nie mam im NIC do zarzucenia. Proszę więc nie generalizować. Z czystym sumieniem mogę polecić to biuro. Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nwa18 Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:22 Jestem bardzo zdziwiony negatywnymi opiniami odnosnie biura Selectours. Kilka dni temu wrocilem z Sharm el Sheikh i jestem bardzo zadowolony z ich uslug. Hotel byl dokladnie taki jak w opisie w katalogu. Rezydentka miala dyzury w hotelu w okreslonych dniach i odpowiadala na wszelkie pytania. Bardzo sympatyczna, kompetentna. Wszelkie watpliwosci od razu wyjasniala. Jesli ktos nabawil sie problemow zoladkowych, rezydentka dzwonila po lekarza, ktory zabieral dana osobe z hotelu, dawal zastrzyk i problemy ustepowaly po 4 godzinach. I to wszystko w ramach ubezpieczenia. Wycieczki fakultatywne zorganizowane bez zarzutu. Autokary przyjezdzaly punktualnie. Z czystym sumieniem moge polecic biuro Selectours. Moja wycieczka byla zorganizowana bardzo dobrze. Jak czytam negatywne opinie zastanawiam sie, czy te osoby jechaly z innym biurem, czy po prostu mialy strasznego pecha. Moim zdaniem, sprawdzenie w internecie opinii o hotelu, do ktorego mamy zamiar pojechac nie jest trudne. Na pewno lepsze niz pozniejsze narzekanie na krzywe klamki. Ale zawsze znajda sie jednostki, uzalajace sie nad krzywa fuga w lazience i pozniej zawracajace glowe takimi pie...mi rezydentom. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byli pracownicy Bankructwo!! IP: 41.206.136.* 13.08.09, 16:58 Drodzy turyści uwaga selectours zaczyna plajtować, bądzcie czujni, zebyście i wy nie wylądowali na lotnisku i spali na walizkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramm Re: Bankructwo!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:56 a skąd takie informacje?? potwierdzone czy spekulacje narazie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Bankructwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:52 Dobrze - ujmę o tak - wyjechałem już kilkukrotnie z Selectours na wczasy i nigdy nie zdarzyło mi się bym był zaskoczony jakimś przysłowiowym króliczkiem z melonika. Trochę mnie denerwuje ten typ krytyki, nie poparty żadną argumentacją - jeżeli tak odradzasz wyjazd to napisz dlaczego, co Twoim zdaniem powoduje, że firma SELECTOURS jest złym operatorem. Ja byłem zadowolony podobnie jak kumple z pracy którym biuro poleciłem. Miej na uwadze że ci, którzy odwiedzają podobnego typu fora faktycznie chcieliby usłyszeć jakieś konstruktywne informacje odnośnie biur turystycznych, wybacz ale u Cie bie takowych nie znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda, Opoczno Re: Bankructwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 15:53 Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami wystawianymi przez część internautów. W zeszłym roku wybrałam się z tym biurem podróży na wyjazd do Turcji. Hotel do którego dotarliśmy był w bardzo dobrym stanie, pani z recepcji bardzo miła i pomimo czarnego scenariusza niektórych - mówiła w języku angielskim - nie mieliśmy więc problemów z komunikowaniem. Pokój był schludny i czysty, świeża i czysta pościel, piękny widok za oknem, na wyposażeniu był telewizor, żelazko i klimatyzacja. Obiady były wydawane o ustalonej godzinie, obsługa restauracji uwijała się skrzętnie. Jestem amatorką owoców morza - więc dla mnie był to istny raj, ale mój mąż - omijał takie dania z daleka, ale nie było źle i on także znalazł sobie coś do jedzenia. Czegóż chcieć więcej? Dlatego uważam, że najważniejsze to nastawienie samych podróżujących bo są i tacy którzy choćby zakwaterowani byli w Wersalu to znajdą jakieś "ale", a także gros ludzi, którzy akceptują dane warunki. Niestety nie da się pogodzić dwóch rzeczy: wyjazdu taniego i ekskluzywnego. Jedno jest pewne, o spaniu na walizkach raczej nie może być w moim przypadku mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Bielsko Re: Bankructwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:55 Kurczę, niektórzy ludzie jadąc na wycieczkę na dodatek z oferty last minute, oczekują złotych półmisków i najlepiej jakby był schaboszczak z kapustą na obiad, rosół z kury i bliny. No ludzie znacie się coś na geografii i na innych kulturach, na różnicach??????????? Czy pojechaliście do turystycznego mcdonalda? Jestem kierownikiem wycieczek po Krakowie – parę lat temu pracowałam w paru innych firmach z konkurencji Selectours - i z zawodowego punktu widzenia mogę jednoznacznie stwierdzić, że to biuro jest najbardziej rzetelne i wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkn Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:39 Ja też nie mam nic do zarzucenia, wszystko sprawnie i na czas, rezydent dyżurował w wyznaczonych godzinach, a oprócz tego był na każde zawołanie - tak przy okazji pozdrawiamy Alego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek UWAGA - totalna ściema IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 14:41 Radzę mocno się zastanowić nad wyjazdem z tym biurem, ja nie zapomnę tego wyjazdu do Egiptu (czerwiec 2009)długo. Hotel miał **** lecz to była tylko ocena adekwatna dla recepcji, kuchnia i wyżywienie w ramach all inclusiv to **, a pokoje były w standarcie schroniska młodzieżowego lub akademika, rezydent nie pomagał tylko pietrzył problemy, jedyna pomoc to twarda waluta (dolary) dana obsłudze hotelowej do łapy. Do katalogu przy cenie za wyjazd powinno być dopisane tłustym drukiem + 200$ na łapówki, bo inaczej czeka Was totalne lekceważenie ze strony obsługi hotelowej, wrecz przykre zdażenia jak zabranie pościeli n noc, czy ciągły brak wody do picia. Kto ma mocne nerwy, i nie oczekuje odpoczynku w czasie urlopu, moze się zdecydować na ten wyjad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: UWAGA - totalna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:19 Jeśli można spytać, w jakim hotelu Pan był? Bo jeśli zdarzały się sytuacje typu zabieranie pościeli na noc, to należy to zgłosić do Polskiej Izby Turystyki. Składał Pan reklamację w Selectours? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Turysta Re: UWAGA - totalna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:31 Ja wyjechałem z tą firmą i nie mam w stosunku do wczasów ani smej usługi żadnych zastrzeżeń. Być może miałeś poprostu pecha albo przesadzasz w swej ocenie - w moim przypadku wszystko było zgodne z ofertą i spełniło moje oczekiwania. Już parokrotnie podróżowałem z Selectours i puki co jest świetnie. Mógłbyś coś dokładnie napisać/ umotywować swoje niezadowolenie??? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwny dałem się NABRAĆ - zostałem oszukany IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 14:45 nie chce się powtarzać lecz wszystkie NEGATYWNE OPINIE na tej i następnej stronie SĄ PRAWDZIWE, OMIJAJCIE TO BIURO Z DALEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania33 Re: dałem się NABRAĆ - zostałem oszukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 18:13 Ludzie dajcie sobie spokój z tym biurem radzę szczerze!!!!! Są inne, może trochę droższe, ale z polskim właścicielem i zdecydowanie lepsze. Nie dajmy się nabijaać w butelkę obcokrajowcom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wawa Re: dałem się NABRAĆ - zostałem oszukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:01 Hej Aniu, a mógłbym zapytać gdzie pojechałaś? Możliwe że nawet najlepszej firmie czasem zdarzy się wpadka - co nie zmienia faktu że ja mam jak najbardziej pozytywne doświadczenia z Selectours, a i sam siedzę trochę w branży turystycznej. To co Selectours robi dotychczas to jak dla mnie pełna profeska. To co że obcokrajowcy - wiadomo czujemy się komfortowo jadąc do 'naszych' ale - mówiąc w swoim imieniu - nigdy nie doświadczyłem by mnie olano czy próbowano oskubać. Podaj trochę konkretów... W Polsce też w Krakowie, Warszawie, czy Wrocławiu bardzo, bardzo się zawyża ceny dla obcokrajowców, tutaj nie ma znaczenia biuro podróży taka specyfika, że na turyście każdy chce zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 00:26 ja ma pytanie czy jestem w stanie tam doelciec (do egiptu hotel el palacio) i spokojnie wrocic?? i czy bede miala gdzie jesc i spac- czyli czy nagle biuro okaże sie niewyplacalne...bo szczerze topierwszy raz slysze o tym biurze podrózy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:21 Witam, z Selectours jeżdżę już 5 lat i jak dotąd żadnych problemów nie miałam :) biuro figuruje w rejestrze PIT. El Palacio to świetny hotel, życzę udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Indyk Re: pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:05 Cieszę się, że ten wątek został poruszony przykro tylko patrzeć że jest tyle nieprzychylnych komentarzy. Sama już nie wiem czy są one akcją konkurencji czy po prostu ludzi, którzy twierdzą, że wycieczki powinny być sygnowane kolorowymi koktajlami nad basenem (za darmo oczywiście!) i schabowymi na obiad w niedziele. Ja jestem klientką tego biura, do skorzystania namówiłam parę moich koleżanek i członków rodziny. Często wyjeżdżamy razem na wakacje próbując zwerbować kolejnych, którzy jeszcze nie spróbowali. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się mi lub komuś znajomemu by firma nie wywiązała się z podpisanej umowy. To co czytam tutaj to dla mnie jakaś magia, naprawdę. JA ze swojej strony mogę powiedzieć: że uważam że te negatywne opinie są wyolbrzymione i spowodowane nadmiernymi oczekiwaniami położonymi na biura podróży, którzy nie mają nic wspólnego na przykład z awarią samolotu czy przewoźnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
asiks1981 Re: pilne! 16.08.09, 18:33 Gość portalu: mamba napisał(a): > ja ma pytanie czy jestem w stanie tam doelciec (do egiptu hotel el > palacio) i spokojnie wrocic?? i czy bede miala gdzie jesc i spac- > czyli czy nagle biuro okaże sie niewyplacalne...bo szczerze > topierwszy raz slysze o tym biurze podrózy :/ Dwa tygodnie temu wróciłam z Egiptu. Też nigdy nie słyszalam o tym biurze ale wszystko odbyło się ok. Biuro super, hotel też. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróznik Re: pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 02:11 Spokojnie możesz lecieć, ja w te wakacje byłem z Selectours w Egipcie i jak widać przeżylem :) a tak serio to nie wiem skąd sie bierze ta nagonka ale żadne z negatywnych opinii które tutaj czytam nie mają nic wspólnego z tym czego doświadczylem na wlasnej skórze. Samo biuro jest juz na rynku od lat i trzyma sie przyzwoicie - to chyba dobra rekomendacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.warszawa.mm.pl 13.08.09, 23:26 we wrześniu 2008r. byłam z tego biura w Tabie w Egipcie hotel Movenpick - na prawdę warto. Super miejsce, exstra woda i niezapomiane rafy. Warto wybrać się na wycieczkę do Jerozolimy. Po drodze morze Martwe też dosyć ciekawe miejsce. Samo biuro oceniam bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lona Krosnecka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 16:25 Firma godna rekomendacji! Opis kupionej przeze mnie wycieczki do Egiptu - całkowicie zgodny z prawdą. Kiedy tylko dolecieliśmy na miejsce, zgłosiliśmy w recepcji, że potrzebujemy dodatkowego łóżeczka dla córeczki - już w przeciągu 5 minut obsługa hotelowa dostarczyła nam miejsce do spania dla naszego bąbla. Pokoje urządzone z gustem i klasą, czysto, schludnie i ładnie pachnie. Balkony są zabezpieczone dla małych podróżników. Jedzenie dobre, zawsze ciepłe i przyprawione wedle tamtejszych zwyczajów. Pokoje wyciszone, cisza jak makiem zasiał i klimatyzowane, spokojnie można się wyspać i mieć energię na zwiedzanie, odpoczywanie :) i plażowe atrakcje. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Cieszyn Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:28 Zgadzam się z przedmówcą. Miło spędzony czas,widok z balkonu rekompensował zmęczenie spowodowane podróżą. W pokoiku czyściutko, schludnie - pościel zawsze świeża, czysta. Kiedy zamówiłem śniadanie do pokoju - to otrzymałem naprawdę solidną porcję o godzinie zaznaczonej na karcie a herbata wciąż była gorąca. Atrakcje zapewniane przez opiekuna wycieczek zapierają dech w piersiach. Polecam zarówno hotel jak i samo biuro podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoczny Tomasz:) Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 23:05 Hej - a byłaś może z nimi w Jerozolimie??? Bo ja BAAAARDZO bym chciał pojechać i próbuje się zorientować w jakości oferty. Selectours napewno prezentują się interesująco pod względem ceny i bogactwa opcji dodatkowych, bardzo bym jednak chciał usłyszeć choć jedną opinię z pierwszej ręki. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek oszustwo=selectours IP: 188.33.62.* 15.08.09, 14:33 Ja jestem nie zadowolony. Oferta niezgadzała się z tym co przedstawiło nam biuro podróży I CO BYLO NAPISANE W KAQTALOGU TEJ FIRMY. JUZ NIGDY WIECEJ nie pojedziemy z tego biura !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasklimek Re: oszustwo=selectours 30.08.09, 21:01 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ja jestem nie zadowolony. Oferta niezgadzała się z tym co > przedstawiło nam biuro podróży I CO BYLO NAPISANE W KAQTALOGU TEJ > FIRMY. > > JUZ NIGDY WIECEJ nie pojedziemy z tego biura !!!!!!!! Tak wyzywać od oszustów to niezbyt elegancko. Możesz podać jakieś konkrety, bo takie rzucanie opiniami bez uzasadnienia tylko wprowadza ludzi w błąd i zamiast komuś pomóc to tylko niszczy: firmę, ale przede wszystkim zaufanie klientów. Po co ludzi straszyć bezpodstawnie??? Potem się bedziemy bali gdziekolwiek jechac... P.s. A co konkretnie się nie zgadzało? - pytam bo sposrod oferty wybralem wlasnie te firmę, więc mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: oszustwo=selectours IP: *.ghnet.pl 10.09.09, 18:59 Jak jest tak źle to czemu jest tak dobrze? W raporcie Rzeczpospolitej Selectours nie znalazł się w 10 najgorszych biur. W ogóle go tam nie było. Ja nie wiem jak wielkie należy mieć wobec wycieczki żeby aż tak być niezadowolonym. Pozdrawima Basia Zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramm Re: oszustwo=selectours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 09:33 ja wróciłam z Emiratów Z Selectoursem i było rewelacyjnie. Hotele super obydwa 5 wysokich gwiazdek i nie było nic do zarzucenia.Rezydentki super, dostaliśmy od Selectoursa 1 wycieczkę gratis. Za odpowiedni standard trzeba po prostu zapłacić odpowiednio a nie wymagać cudów za 1000zł i potem obwiniać biuro. POLECAM biuri i Emiraty oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Kraków Re: oszustwo=selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:06 Jak pozytywna opinia to same szczegóły - jak negatywna to nigdy nie wiadomo o co chodzi. Gdzie byłeś, i co Ci się nie podobało? Miej świadomość że ludzie czytają i sugerują się postami na forach więc jeżeli już decydujemy się zabrać głos, to róbmy to solidnie popierając opinie faktycznymi argumentami. Selectours jest w moim odczuciu spoko firmą - sam miałem na początku wątpliwości ze może są zbyt tanią firmą i w ogóle, ale są na prawdę ok i podchodzą do klienta poważnie. Daj znać co i jak z tą Twoją wycieczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka. La Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 19.09.09, 00:03 Nie godne polecenia nawet wrogowi... Byłam z chłopakiem w tunezji (wrzesień 2009) i na lotnisko w drogę powrotną nie przyjechał po nas autobusiki i sami musieliśmy organizować sobie transport do monastiru, prosiliśmy polskiego rezydenta z triady, żeby nas zabrali... Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
travistravis Re: selectours-proszę o opinie 19.09.09, 10:54 Ależ jesteś sroga w ocenach. Tylko widzisz jedna rzecz nie powinna rzutować na całość oceny, bo z takim podejściem to nie ma ani 1 biura które spełni Twoje oczekiwania!!! SA PO PROSTU ZBYT WYSRUBOWANE I NIKT ICH NIE SPEŁNI! Mogę się założyć o kupę kasy. Bo taka ocena "nawet wrogowi" no to wiesz trochę nieadekwatna do domniemanej winy. I czy aby Wy czasem nie popełniliście na tym lotnisku jakiegoś błędu? Dlaczego o tym piszę, bo z takich opinii nic dla innych nie wynika, bo Twój problem może być dla kogoś błahy i niegodny nawet uwagi i wycieczka mogłaby mu się podobać. Swoją zbyt ostrą opinią, niewyważoną obierasz ludziom wakacje fajne. I ciesze się, że nie słuchałem takich opinii jak Twoja. Gość portalu: Ka. La napisał(a): > Nie godne polecenia nawet wrogowi... Byłam z chłopakiem w tunezji (wrzesień > 2009) i na lotnisko w drogę powrotną nie przyjechał po nas autobusiki i sami > musieliśmy organizować sobie transport do monastiru, prosiliśmy polskiego > rezydenta z triady, żeby nas zabrali... Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jurczyński Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 13:51 Zgadzam sie, grunt to umiejętność zachowania umiaru w ocenie i wyważenia jej. Co było dobre a co nie. Dlatego lepiej zobaczyć oceny biura w serwisach do oceniania tam jest wiecej wymiarow na których ocenia się jakość usługi. Oceny są bardziej miarodajne, wyważone i racjonalne. Wystarczy rzucić okiem na easygo.pl by sie przekonać, że biuro to nie ma złych ocen. Emocjonalne ocenianie nikomu nie służy, travis ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
travistravis Re: selectours-proszę o opinie 20.09.09, 22:39 I to jest chyba najmądrzejsza wypowiedź jaką przeczytałem na tym forum! Otóż to nie można oceniać wycieczki z zamiarem odradzenia komuś tylko na podstawie jednej rzeczy, bo się ludzi w błąd wprowadza. A jak można różne rzeczy ocenić to i inaczej sie to czyta i inną opinię można sobie wyrobić. Gość portalu: Tomek Jurczyński napisał(a): > Zgadzam sie, grunt to umiejętność zachowania umiaru w ocenie i wyważenia jej. C > o > było dobre a co nie. Dlatego lepiej zobaczyć oceny biura w serwisach do > oceniania tam jest wiecej wymiarow na których ocenia się jakość usługi. Oceny s > ą > bardziej miarodajne, wyważone i racjonalne. Wystarczy rzucić okiem na easygo.pl > by sie przekonać, że biuro to nie ma złych ocen. Emocjonalne ocenianie nikomu > nie służy, travis ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
stasklimek Re: selectours-proszę o opinie 22.09.09, 12:39 travistravis napisała: > > nie można oceniać wycieczki z zamiarem odradzenia komuś tylko na podstawie > jednej rzeczy, bo się ludzi w błąd wprowadza. Ano się wprowadza, wprowadza, ale jak poczytać między wierszami to nawet Ci co tak narzekają na to biuro wspominają na wiele poztywnych rzeczy! I to powinna być chyba najlepsza konkluzja tej dyskusji. Ja uważam ze Selectours zasługuje na dobrą ocenę. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
evli Re: selectours-proszę o opinie 22.09.09, 13:33 a ja właśnie dzisiaj rozmawiałam z Panią z zaprzyjaźnionego biura sprzedającego ofertę Selectours, ponieważ wybieram sie w listopadzie na tydzień do egiptu i znalazłam własnie od nich atrakcyjną wycieczkę. Niestety Pani trochę mi odradziła wyjazd w drugiej połowie listopada z nimi, bo Selectours ponoć ma dość poważne problemy i wycieczki kupione na wrzesień i październik jeszcze powinny odbyć się bez problemu ale z listopadem może być różnie... Nie chce nikogo straszyć - po prostu przekazuję, to czego się dowiedziałam i ja na pewno nie zaryzykuje :) Rok temu byłam na wczasach z Kopernikiem... Było super :) całe szczęście że to było w ub. roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stasklimek Re: selectours-proszę o opinie 26.09.09, 11:45 Evli nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale za takie wypisywanie fałszywych informacji działających na czyjąś niekorzyść grozi Ci prokurator. Nim następnym razem będziesz insynuować coś zastanów się 2 razy!!! Dobrze Ci radzę. Taki sposób straszenia ludzi to już doprawdy niesmaczne!!! evli napisała: > a ja właśnie dzisiaj rozmawiałam z Panią z zaprzyjaźnionego biura > sprzedającego ofertę Selectours, ponieważ wybieram sie w listopadzie na tydzień > do egiptu i znalazłam własnie od nich atrakcyjną wycieczkę. Niestety Pani troch > ę > mi odradziła wyjazd w drugiej połowie listopada z nimi, bo Selectours ponoć ma > dość poważne problemy i wycieczki kupione na wrzesień i październik jeszcze > powinny odbyć się bez problemu ale z listopadem może być różnie... > Nie chce nikogo straszyć - po prostu przekazuję, to czego się dowiedziałam i ja > na pewno nie zaryzykuje :) > Rok temu byłam na wczasach z Kopernikiem... Było super :) całe szczęście że to > było w ub. roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Walczyk Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:59 A niby z jakiego powodu późniejsze wycieczki miałbyby się nie odbyć - czegoś tu nie rozumiem - ja byłem na wakacjach z Selectours wlasnie pod koniec sezonu i co? wszystko odbyło się wzorcowo i gładko - dlatego też jak słyszę tego typu komentarze na biuro które starannie wywiązuje się ze swej pracy to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Nie róbmy na forach czegoś takiego że piszemy "słyszałem od kogoś" itp. Absolutnie mija to się z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellateper Re: selectours-proszę o opinie 26.09.09, 17:36 Nie bardzo rozumiem sens Twojej wypowiedzi. Skoro tak się boisz i nie wybierzesz tego biura to jeszcze Ci się chciało wszystkich ostrzec? I to na podstawie jakiejś wyssanej z palca opinii! Evli kup sobie wycieczkę gdzie indziej, jedź, baw się dobrze, a takie wyssane z palca opinie zostaw dla siebie! Bo jeśli autor poprzedniego posta się nie myli to możesz mieć kłopoty. Ja w Twoje wyimaginowane plotki nie wierzę! evli napisała: > > Nie chce nikogo straszyć - po prostu przekazuję, to czego się dowiedziałam i ja > na pewno nie zaryzykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: selectours-proszę o opinie IP: 93.159.143.* 27.09.09, 20:55 A co Wy się tak przejmujecie takimi plotkami??? Przecież to ściema!!! Pani coś usłyszała i stara sie nieudolnie, idiotycznie wręcz ludzi straszyć! Tylko, że mało inteligentnie te ploty rozsiewa o Selectours. Śmiać się czy płakać??? Choć ciekaw jestem „drugiego odcinka” tych pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
evli Re: selectours-proszę o opinie 16.10.09, 12:03 nie rozumiem dlaczego sie tak bulwersujecie. Napisałam że nikogo nie strasze, a prokuratorem w takim razie ja powinnam postraszyc Pania, ktora odradzila mi to biuro. napisalam o tym co uslyszalam od posrednika a nikogo nie pomawiam ani nie obrazam. nie wyrazam opinii o biurze selectours bo z nimi nigdzie nie bylam. Jesli kogos obrazilam to przepraszam i post skasuje, chociaż nie czuje się jak przestępca.Troche przesadziliście.. Koniec. Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
stasklimek Re: selectours-proszę o opinie 31.10.09, 12:50 Evil aż tak naiwna chyba nie jesteś. Zdajesz sobie sprawę, że podawanie nieprawdziwych opinii osób trzecich nie zwalnia od odpowiedzialności karnej! Zamiast się głupio tłumaczyć nie wypisuj takich rzeczy na przyszłość. Bo nikomu to nie służy, ani innym internautom, którzy szukają opinii o tym biurze, ani Selectours ani tym, którzy już kupili wycieczki. Straszysz ludzi a nie masz na to dowodu, a opinie "jakiejś tan osoby" nie są żadnym, ale to żadnym argumentem. evli napisała: > nie rozumiem dlaczego sie tak bulwersujecie. Napisałam że nikogo nie strasze, a > prokuratorem w takim razie ja powinnam postraszyc Pania, ktora odradzila mi to > biuro. napisalam o tym co uslyszalam od posrednika a nikogo nie pomawiam ani ni > e > obrazam. nie wyrazam opinii o biurze selectours bo z nimi nigdzie nie bylam. > Jesli kogos obrazilam to przepraszam i post skasuje, chociaż nie czuje się jak > przestępca.Troche przesadziliście.. Koniec. Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
evli Re: selectours-proszę o opinie 16.09.10, 09:58 a nie mówiłam ;) evli napisała: > a ja właśnie dzisiaj rozmawiałam z Panią z zaprzyjaźnionego biura > sprzedającego ofertę Selectours, ponieważ wybieram sie w listopadzie na tydzień > do egiptu i znalazłam własnie od nich atrakcyjną wycieczkę. Niestety Pani troch > ę > mi odradziła wyjazd w drugiej połowie listopada z nimi, bo Selectours ponoć ma > dość poważne problemy i wycieczki kupione na wrzesień i październik jeszcze > powinny odbyć się bez problemu ale z listopadem może być różnie... > Nie chce nikogo straszyć - po prostu przekazuję, to czego się dowiedziałam i ja > na pewno nie zaryzykuje :) > Rok temu byłam na wczasach z Kopernikiem... Było super :) całe szczęście że to > było w ub. roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: selectours-proszę o opinie IP: *.gdynia.mm.pl 22.09.09, 22:48 Byliśmy w Sharm El Sheikh 2 tyg od 27.08.09-08.09.09 w hotelu Oriental Rivoli. Może zacznę od rezydenta Mohamada Hassana, który na wszelkie nasze zastrzeżenia powtarzał, że on tu tylko pracuje, nic nie wie i nic nie da się zrobić. Na początku mówił wszystkim, że jeśli będzie potrzebny lekarz mamy się do niego zgłosić, a on to załatwi bezpłatnie. Gdy nasz rezydent dowiedział się że większość z nas jeździ na wycieczki fakultatywne z biur lokalnych, stał sie nie tylko niepomocny, a wręcz złosliwy. Gdy potrzebowałem lekarza, okazało się że mam za wizytę zapłacić, gdyż na wycieczce fakultatywnej nie byłem z biurem Selectours !!!!!!!!!!!!!!!! Z tego samego powodu polskie biuro Selectours zabroniło naszemu hotelowi wydawania prowiantu na wycieczkę, mimo że hotel wydaje. Poprosilismy o to pismo, niestety, rezydent odmówił. Pokoje mieliśmy mieć standardowe, okazało się że Selectours zarezerwował najgorsze z pokoi, które miesciły się w piwnicy i nie miały okien!!! To są nasze doświadczenia z tym biurem, pierwsze i na pewno ostatnie. Życzliwie odradzamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramm Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 11:37 jeżdże do Egiptu przynajmniej raz w roku z różnymi biurami. Zawsze za wizytę u lekarza trzeba płacić tam na miejscu, po powrocie zwrot kosztów. Wycieczki z biur lokalnych, no cóz to są na Wasze ryzyko, sama na takie jexdziłam i w razie jak sie coś stanie na takiej wycieczce, operator ma prawo odmówić zwrot kosztów z ubezpieczenia lub pokrycie jakiegoś leczenia. a Pokoje w Egipcie, cóż. To nie biuro rezerwuje pokoje. W Egipcie od dawna jest tak,. że to my sami "negocjujemy" pokoje, zawsze dają najgorsze na pierwszy ogień, ale jak się da w paszport 10-20$ to za chwilkę zwalnia się piękny, duży pokój z tarasem z widokiem na morze. Tak jest za każdym razem.Ile razy miałam wykipione 2 os +dostawka, po negocjacjach w hotelu zawsze dostawaliśmy pokój z 3 pełnowartościowymi łózkami, bez marnej dostawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Zawoja Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 15:20 Także zgadzam się ze Stasiem, takie pomawianie w oparciu o czyjeś tam opinie, które ani wiarygodne nie są i brzmią jak plotka to straszne zachowania. Próbuje się zdyskredytować tę firme ciosami poniżej pasa. Moim zdaniem Selectours jest w porządku i nie wierzę w ani jedno słowo tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ellateper Re: selectours-proszę o opinie 02.11.09, 21:28 W cale mnie nie dziwi Wasze oburzenie, takie wypisywanie to już naprawdę lekka przesada, a może nawet gruba!!! Cieszy mnie to że oprócz mnie zareagowały także inne osoby! Przynajmniej wiadomo, że na taki "poziom" dyskusji nie będzie tutaj przyzwolenia! Nie dajmy się manipulować i oszukiwać nieuczciwym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 16:16 Właśnie wróciłam z siostrą z Egiptu, dokąd pojechałyśmy wykupując wycieczkę w tym biurze. Pani pracująca tam, była bardzo pomocna - do wyboru wycieczki wzięła pod uwagę nasze możliwości finansowe a także to, co chciałybyśmy zastać na miejscu. Dla nas liczyło się przede wszystkim dużo słońca, gorący piasek i palmy. Jesteśmy studentkami - a jak to studenci, nie cierpimy na nadmiar pieniędzy dlatego wybrałyśmy opcję "Last Minute". Wykupiłyśmy wycieczkę do Egiptu. Zgodnie z obietnicami było wspaniale. Wypoczęłyśmy jak nigdy! Hotel był w bardzo dobrym stanie, obsługa można powiedzieć na piątkę. Mimo że nie mówiłyśmy w ich ojczystym języku, to bez problemu dogadywaliśmy się w języku angielskim. Tak więc, jak swierdził mój przedmówca naprawdę niema się czego czepiać - ja jestem niezmiernie zadowolona z wczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefaniukowie Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 18:12 Na moje urodziny, mąż kupił wycieczkę do Turcji – od dawna marzyłam żeby się tam wybrać, bo ostatni raz byłam tam dwadzieścia lat temu z rodzicami. Już nie raz podróżowaliśmy z Selectoursem, więc nie zdziwiło mnie ze i tym razem im zaufał. Hotel Aydinbey Gold Dreams który z dumą prezentował swoje 5 gwiazdek zdecydowanie zasłużył na swoją „złota” nazwę. Standard jaki prezentował był najwyższej jakości, zarówno pokoje – jasne i przestronne, tak i baseny utrzymane w czystości, hotelowe restauracje kipiące aż od unoszących się pięknych zapachów serwowanego jedzenia. Kiedy chcieliśmy się odrobinę rozerwać mogliśmy skorzystać z kortu tenisowego albo rozegrać turniej w rzutki – zupełnie jak za studenckich czasów :-) Wspaniały czas, gorąco polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 12:31 Czytam czytam to forum i niektore posty naprawde budza moje watpliwosci. Mowie o tych przepelnionych jadem i frustracja. Jak sobie ogladalam JOŚ to sobie pomyslalam ze to fajne biuro i mozna by zobaczyc co maja w ofercie. trafilam na to forum i zaskoczylo mnie wlasnie to, ze sa ludzie tak negatywnei nastawieni. Ale jak poczytalam cale to sie okazalo ze to jakis straszny margines, wiec nie ma co ich sluchac, bo poza swoimi zlymi emocjami nic wiecej nie proponuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparat Re: selectours-proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 21.12.09, 20:50 Pudzian potrzebowal 44 sekund ja na opisanie wycieczek Selectoursa bede potrzebowal o wiele wiecej czasu, bo jest o czym pisac i jest o kim pisac. Biuro ze wszech miar godne polecenia, profesjonalne i nastawione na zadowolenie klienta. Nie wiem jak Panstwo ale ja czulem ze naprawde traktuje sie mnie tak jak na to zasluguje, nie jak kolejnego klienta. W Tunezji dokładnie w Nabeulu bylem w hotel Prince. Bylo super! Naprawde mi sie podobalo, jestem singlem i dla osob takich jak ja to jest dobre, a nawet bardzo dobre rozwiazanie. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 08:59 A mnie się podobało to, że sponsorowali wycieczkę w Jak Oni Śpiewają, lubię ten program, lubię to biuro! Dostali od Izby Turystyki wyróżnienie więc te pozytywne noty jakie zbierają moim zdaniem zasłużone absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 12:57 Pamiętacie drogie Panie o tych bajkach, które opowiadały nam mamy na dobranoc? O księżniczkach, pięknych pałacach, egzotycznych potrawach i miejscach w których słońce nie zachodzi. Ja myślę, że to powinni dodawać do opisu hotelu w którym ja i mąż byliśmy na wycieczce z biurem Selectours jakiś czas temu. Wszystko na piątkę z plusem: dojazd, sam hotel (recepcja piękna), pokoje czyste i pachnące, jedzenie które kusiło nie tylko smakiem ale i zapachem, piękne baseny i przepyszne drinki w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 16:48 Ja także tam byłam i wróciłam równie zadowolona i nie pozwolę złego słowa powiedzieć ani na biuro Selectours ani na sam hotel! Jeśli ktoś jedzie po to żeby pomarudzić to lepiej żeby wcale nie jechał aniżeli psuł komuś wyjazd. Obsługa w hotelu przebiegała sprawnie i szybko, z każdym pytaniem i prośbą mogłam się zwrócić do Pani recepcjonistki. Osobiście to całe dnie spędzałam nad basenem i na plaży, ale miło było wrócić do pachnącego i posprzątanego pokoju żeby się wykapać a później zjeść pyszną kolację z mężem w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej i Elka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 17:38 Jak dobre biuro to i wyjazd dobry, cena adekwatna do prezentowanego standard. Miła obsługa na miejscu jak i w Polsce, mnóstwo atrakcji no i co najważniejsze – genialna pogoda, jak to w Tunezji :-) Uważam że warto wydać te pieniądze na coś, co zostało docenione przez klientów poprzez przyznanie nagrody dla tego biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj i Jola Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 19:25 Apetyt rośnie wraz z jedzeniem, więc kiedy już raz pojechaliśmy z Selectoursem na wakacje, stwierdziliśmy że będziemy podróżować już tylko z nimi. Nie ukrywam że po pierwsze mają atrakcyjne ceny a po drugie wybierają świetne hotele, które w rzeczywistości są jeszcze ładniejsze niż w katalogach. Doskonałe jedzenie, czyste pokoje i miła obsługa jest tylko tego potwierdzeniem. Byliśmy z nimi już w Tunezji, Egipcie i Maroku dlatego możemy ich gorąco polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojteq Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 20:30 Byłem, widziałem wspominam :-) Tak mogę podsumować mój wyjazd z Selectoursem. Cena w porządku, hotel jak na obrazku, całe mnóstwo atrakcji, fajne widoki z tarasu, czyste baseny które nie śmierdziały chlorem i reprezentacyjnie wyglądająca recepcja. Ogólnie wszystko wypaliło na sto dwa, można z nimi podróżować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Tustyk Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 23:24 Ja osobiście nie cierpie takiego powtarzania zasałyszanych opinii bez pokrycia. Może nie powinienem się wypowiadać bo akurat z Selectours nie miałem okazji podróżować ale wiem jak wyglądają realia turystyki i firma która byłaby faktycznie tak zła jak to co poniektórzy piszą najzwyczjniej nie utrzymałaby się na rynku, a tym czasem ma sięcałkiem dobrze. To taka tylko moja prywatna obserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 23:49 Z przykrością informuję, ze biuro Selectours nie dotrzymuje standardów europejskich i karygodnie ignoruje odpowiednio udokumentowane i uzasadnione skargi klientów. Doświadczyłem tego osobiście i dotkliwie w czasie podróży do Egiptu. Kategorycznie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakuc Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 16:04 A co się konkretnie nie zgadzało? Chciałabym wiedzieć, bo właśnie skończyłam przeglądać katalog z ofertami tejże firmy i nie wiem czego się spodziewać. Z jednej strony jest opinia teściów, którzy wyjechali z tego biura wlaśnie do Egiptu - wrócili zachwyceni - no a z drugiej strony twoja, wyraźnie niezadowolona ale niesprecyzowana. Gdybyś mogła trochę rozbudować swoją wypowiedź, bo chcę jakoś wyśrodkować opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karnawałowa Re: selectours-proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 10.11.09, 17:46 Nic tu bardziej nie pasuje jak piosenka Madonny „Holiday” - było świetnie. Już w Polsce obsługa w biurze była bardzo miła i kompetentna. Na miejscu czekał na nas hotel, w katalogu było napisane tylko 3 gwiazdki – w porównaniu z nim w naszym kraju wiele z hoteli nie spełnia nawet dwóch. Obsługa hotelu życzliwa i pomocna, jedzenie świeże i zawsze ciepłe. Hotel proponował wiele atrakcji dla turystów jak baseny, korty tenisowe i wieczory muzyczne. Pokoje z malowniczym widokiem, utrzymane w czystości przez pokojówki doglądające je każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: selectours-proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 09:20 jako organizator biuro jest w porządku, ale trzeba uwazac jaki hotel sie wybiera, i nieważne że niektóry ma 4 gwiazdki, bo na prawdę nie zasługuje na nie. ale to juz nie wina selectours, choć powinni uważniej dobierać kotrahentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron M. Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 11:56 Ja polecam wycieczki do Egiptu, to ewidentni specjalisci na polskim rynku od tej destyncaji. Śmiem twierdzić, że nie ma lepszych od nich. Od 18 lat wyspecjalizowało się w tamtym obszarze globu więc wykupujemy wycieczkę u najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraju Egipt 2009 IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.12.09, 14:17 Witam. Właśnie wróciłem z Egiptu z biurem Selectours. Wszystko dopięte na ostatni guzik, nie było się do czego przyczepić. Umowy podpisane przez internet, bez żadnych problemów. Miły kontakt z panią w infolinii. Polecam gorąco to biuro, jak chcecie jechać i wypocząć bez żadnych nieprzyjemnych przygód. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vain Odradzam odradzam odradzam! IP: 94.254.240.* 17.02.10, 20:52 Biuro Selectours pozostawia wiele do życzenia. Byłem z nimi w Maroku. Hotel fatalny, nie spełniający podstawowych wymogów sanitarnych. Agadir można określić trzema słowani: brud, smród i ubóstwo. Rezydentka nie interesuje się turystami, mało tego- nie posiada elementarnej wiedzy na temat miasta, do którego ją wysłali. Brak opieki medycznej! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Odradzam odradzam odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:11 super biuro! jedziesz ale nie wiesz czy wrócisz. kompletne dno i to po kolana w błocie! omijajcie je z daleka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irus6 Re: selectours-proszę o opinie 10.07.10, 08:31 witam ja wyjechalam z tego biura 30 .06.2010 na 7 dni w opcji ruletki tzn.hotel mial byc 4 gwiazdki ale nie wiadomo który mielismy szczescie dostalismy sie do jasmin side super chociaz poczatkowo mielismy byc w samej alanyi ale nie zaluje side jest wiecej do zwiedzenia i okolica bardziej spokojna bez natłoku ludzi w przyszłym roku tez wybierzemy te biuro ale juz go grecji . jestem zadowolona z urlopu szkoda tylko ze na lotnisku w antalayi zabrano mi 6 pudelek perfumów po 100 ml :( chociaz mozna bylo miec do 100 ml 1 opakowanie dlatego na drugi raz wszystke perfumy dam do bagazu duzego a nie podrecznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 23:39 Chyba juz nie wybierzecie tego biura... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :[ Re: selectours-proszę o opinie IP: 195.205.194.* 14.09.10, 06:03 nikt z nimi nie wyjedzie- a ile osób nie powróci za wpłacone pieniądze przez wiele dni... wyborcza.biz/biznes/1,100896,8372072,Zbankrutowalo_warszawskie_biuro_podrozy_Selectours.html Biuro padło. Odpowiedz Link Zgłoś
nonak23 Walczymy - pozew zbiorowy 16.09.10, 23:53 Witam, my 9 osobowa grupa do Egiptu. Zaliczki wpłacone na 100 proc. wartości, wycieczki brak. Zbieram osoby które chcą walczyć. Łączymy się w dwie grupy - tych powracających i tych z zaliczkami a bez wycieczki. myposzkodowani.pl pod tym adresem mozna sie odnaleźć pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
poszkodowany2010 Re: Walczymy - pozew zbiorowy 22.08.11, 13:09 Witam, sprawa odszkodowan sie przybliza - jesli cos bedzie nie tak- pozwy zbiorowe sa naszym ratunkiem na odzyskanie choc czesci pieniedzy. Zapraszam na forum: forum.gazeta.pl/forum/f,105262,Poszkodowani_przez_Selectours.html?t=1314011216598 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik Re: selectours-proszę o opinie IP: *.omegamicro.net 20.09.10, 08:41 właśnie znajoma z Turcji wróciła, jej sie udało - dopiero na dwa dni przed planowanym powrotem wyrzucili ich z hotelu i musieli koczować na lotnisku, bo nie wiedzieli kiedy i czym wrócą, aż ciarki przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś