popii 15.07.07, 10:52 Witam wszystkich, mam pytanko. Czy ktoś z was był już w tym roku w Grecji z Funclubem, jak tam jest i czy dalej rezydentem jest tam Krzysiek Winiarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosiunia Re: Funclub - Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:16 ja sie wybieram z Funclubem 17.07 a czy cos z tym rezydentem jest nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
popii Re: Funclub - Grecja 15.07.07, 18:48 ja tez sie wlasnie tam wybieram tylko w pozniejszym terminie moja kolezanka byla w tamtym roku w grecji i wlasnie p.Krzysiek byl rezydentem, podobno spoko gosciu i chcialam po prostu wiedziec czy on dalej jest tam rezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiunia Re: Funclub - Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:59 aha.. juz sie wystraszylam ze jest z nim cos nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka25 Re: Funclub - Grecja IP: *.cn.net.pl 15.07.07, 21:46 A gdzie najlepiej z nimi do Grecji? w które miejsce? a jechaliscie autokarem czy dojazd własny? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
popii Re: Funclub - Grecja 15.07.07, 22:00 moja kolezanka byla z nimi w zeszlym roku i byla zadowolona, byla z nimi w grecji (6+4) i hiszpanii (skarby katalonii czy cos takiego), jechala autokarem Odpowiedz Link Zgłoś