Gość: malypablo_30 IP: *.cust.tele2.pl 15.08.07, 22:26 Czy ktos sie moze orientuje jakie hotele mozna trafic? czy sa to konkretne hotel czy w ogole nie wiadomo jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: don Re: Hotele Traf w Triadzie IP: *.devs.futuro.pl 16.08.07, 10:16 Najczęściej są to hotele z oferty katalogowej - najtańsze i z reguły najgorsze. Oczywiście różnie bywa-jeżeli jest miejsce w lepszych mogą tam ludzi poupychać, jeżeli miejsc w katalogowych niema mogą upchnąć w dowolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Hotele Traf w Triadzie IP: *.chello.pl 06.09.07, 10:06 Są to bardzo różne hotele. Trafic można dobrze i bardzo źle. Znam takie osoby, które nie chciały przenocować nawet jednej nocy we wskazanym hotelu. I wtedy jest problem. Na śniadanie trzeba przychodzić skoro świt bo później nie było już w czym wybierać. To jest loteria. Ja dopłacam w biurze ponad 100 zł i wybieram konkretny hotel. Piszę o Egipcie, nie znam hoteli w innych państwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegi Re: Hotele Traf w Triadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.07, 11:32 Wróciłem z Grecji, totalna żenada ale konkrety: wykupiłem holet traf ***/**** i zakwaterowano mnie w apartamencie!!!! właśnie napisałem reklamację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Hotele Traf w Triadzie IP: *.bul.uni.lodz.pl 12.09.07, 15:22 W biurze zdecydowalam sie na hotel 3* traf ( chociaz czytajac pozniej rozne opinie o tego typu ofercie, juz przed samym wyjazdem, nabralam watpliwosci czy to byl dobry wybor).Wlasnie wrocilam z Turcji. Trafilam swietnie. Hotel czysty, klimatyzacja, basen, telewizor (chociaz nie bylo czasu go ogladac). Obsluga bardzo sympatyczna, jedzenie swietne, codziennie inne potrawy. Sniadania jak wszedzie w poludniowych krajach, ale bylo widac, ze starali sie dopasowac do gosci (europejskich). Do kolacji dokupuje sie napoje, ale ceny nie sa powalajace (na koniec zaskoczyl mnie nawet niski rachunek za napoje). Moze to byl wyjatkowo szczesliwy traf ale jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś