Gość: Nympha IP: *.ceto.pl 17.07.03, 14:54 Gdzie oni sie podziewają, chętnie bym sie dołączyła do jakiejś wesołej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertrobert1 Re: Turyści na dwóch kółkach 22.07.03, 20:57 To zapraszam na moja wyprawe. -------------------------------------------------------------------------------- Po objechaniu Baltyku w 2000r, po pobycie na Bałkanach 2001, po zwiedzeniu Litwy w 2002 r naszła mnie ochota na zwiedzenie Czech. Czechy przede wszystkim sie kojaza z Praga Czeska, piwem i knedliczami. Co bardziej obeznani znaja Sumawe: gory i park narodowy, ktory jest podobnie dziki jak nasze Bieszczady ale rozciega sie na wiekszy obszarze. Ale po przeczytaniu przewodnika dowiedzialem sie, ze w Czechy sa najezone mnostwem zamkow, palacow i miasteczek z kameralnymi starowkami. Na dodatek dochodza niezapomniane widoki z licznych gor i goreczek. Chce to wszystko zobaczyc! Czy ktos sie do mnie przylączy? Dla wyjasnienia podaje szczegóły: 1. Wyprawa (od granicy)w całości na rowerach. 2. Noclegi pod namiotem (na dziko lun na campingu) 3. Termin w połowie sierpnia. 4. Charakter wyprawy: turystyczny ale z uwagi na pofaldowany teren moze byc naprawde ciezko. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Turyści na dwóch kółkach IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 23:21 Wpadnij do Szklarskiej Poręby!W ten weekend jest impreza rowerowa. Do mojego pensjonatu własnie przyjeżdża grupa 10 rowerzystów. Jak coś to pisz gosikon@wp.pl lub przejrzyj ofertę www.szklarska.ig.pl/pokojegoscinne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś