Dodaj do ulubionych

Sri Lanka - luty

IP: 195.85.249.* 18.01.08, 09:24
Witam, czy ktos w najblizszym czasie wybiera sie na Sri Lanke ? Ja
mam wykupiona w Itace wycieczke na poczatku lutego, ale słyszac co
sie teraz tam dzieje, mam powazne obawy. Niestety Itaka nie odwoluje
zadnych wyjazdów...
Obserwuj wątek
    • Gość: turystka Re: Sri Lanka - luty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 20:19
      wybieramy się z mężem 31.01.też z Itaką i również miałam obawy ale tak naprawdę
      to wszedzie się coś może zdarzyć,tak więc mam nadziejęna udany urlop.
      • Gość: Margaret ;) Re: Sri Lanka - luty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 04:07
        Ludzie! Nie bać się! Sri Lanka jest przepiękna, urokliwa, boska i cudowna!! Jest b.bezpiecznie na Cejlonie. Jeśli jedzie się z grupą zorganizowaną, to naprawdę nie ma się czego obawiać. Przewodnik i pilot omijają miejsca, które ewentualnie mogą być zagrożone. Fakt, w Colombo roi się od wojsk, policji, ale dzięki temu człowiek czuje się jakoś tak... bezpieczniej! Zresztą w stolicy* jest się zaledwie chwilę. Zapomnijcie o jakichkolwiek zamachach, wybuchach, a nasycajcie się urokiem SL :) Będąc na Cejlonie, można zrozumieć, na czym tak naprawdę polega życie, docenić jego wagę, stawkę. Dla mnie pobyt w SL był jednym wielkiem aktem hierarchii systemu wartości!!

Szczerze - POLECAM!

Można mi zaufać... jakieś 15h temu wróciłam z 'Perły Oceanu Indyjskiego' :)

ayubowan :P
    • Gość: karola Re: Sri Lanka - luty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:09
      wiesz, chyba coś mnie omonęło, nic nie wiem niedobrego a też w lutym
      leć na sri Lankę z Itaką?
      • derduch Re: Sri Lanka - luty 31.01.08, 20:42
        MSZ pierniczy smutki jak zwykle, nie przejmuj się.
        Ja wraz z żoną i córką zaszczycę Sri Lankę swoimi osobami w połowie lutego i
        ziobro mnie obchodzą durne komunikaty, nie ma obawy :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka