Gość: Ewi IP: *.tpnet.pl 19.03.08, 10:09 Chciałabym prosić o opinie na temat biura podróży Sigma Travel, głównie tych którzy uczestniczyli w organizowanym przez to biuro wyjeżdzie do Chin (16 dni). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frezja Re: Sigma Travel - Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 12:17 Naprawdę bardzo wiele zalezy od pilota. Na tym kierunku Sigma ma bardzo profesjonalnych pilotów, ale też osoby z tzw."przypadku" i wtedy jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Sigma Travel - Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 19:58 Ja właśnie trafiłam na tego do bani, niejakiego Pana Artura G. Wynikła z tego niezła afera i wniosek jest taki, że warto dopłacić do konkretnego biura specjalizującego się w tym temacie i nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Sigma Travel - Chiny IP: *.tpnet.pl 20.03.08, 08:17 Dziękuję za dotychczasowe wpisy. W związku z uwagami, jakie biura w takim bądź razie specjalizują się w Chinach i są godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rubin777 Re: Sigma Travel - Chiny 20.03.08, 13:09 W wyjazdach do Chin specjalizuje się biuro CT Poland.Dużo dobrego czytałam o nich.Ja byłam z Sigmą Travel w Chinach na 17-dniowej objazdówce w 2005 r.Z wycieczki wróciłam b.zadowolona,cały program zrealizowany,żadnych niedociągnieć.A to dzięki naszej pilotce p.Dorocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Sigma Travel - Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 19:21 Byłam z Sigmą w Chinach we wrześniu 2004r.Mam bardzo miłe wspomnienia,program był zrealiozowany w całości,bez zastrzeżeń,Mieliśmy wspaniałą przewodniczkę panią Anię, Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Sigma Travel - Chiny 22.03.08, 22:43 Ja też byłam z Panią Dorotką! Bez zastrzeżen! Odpowiedz Link Zgłoś
stado69 Re: Sigma Travel - Chiny 27.03.08, 08:28 Ja byłem w Chinach z Sigmą w 2007 roku w maju i jestem zadowolony. Pilotem była pani Iza. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Sigma Travel - Chiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:53 jaka była pogodaw maju? Odpowiedz Link Zgłoś
stado69 Re: Sigma Travel - Chiny 01.04.08, 08:51 Pytasz o pogodę jaho55 pogoda była umiarkowana było ciepło ale bez przesadnych upałów szczególnie w Pekinie-lekkie zachmurzenie tem. 20- 22 im dalej na południe tym było cieplej, polecam przełom kwietnia i maja albo maj. na 16 dni chyba ani razu nie padało. trzeba jednak zabrać asekuracyjnie parę cieplejszych rzeczy- polar gługie spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś