Gość: mezuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 08:04 Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś biuro, które organizuje wyjazdy na F1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolekk Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 08:06 jest cos takiego jak gpservices.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:43 Oni www.scantravel.pl/ mają bilety na F1, ale chyba nie organizuja samego pobytu ani transportu... Musialbys napisac i sam sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 14:46 BP Krystad organizuje wyjazdy na Formule 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondrala Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:55 Ten Krystad to strasznie drogi to co u nich jest za 1099 w GPSERVICES jest za 790 zł. Więc różnica jest ogromna.Ponadto właścicielem GP Services jest Pan Arur Kubica ojciec Roberta, więc ich wyjazdy są sprecyzowane tylko pod F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafałł Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.chello.pl 17.04.08, 21:17 Oferta gpservices wydaje się być ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.blokowe.pl 22.04.08, 21:47 Megatravel (sport.travel.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: wyjazdy na Formułę 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 12:20 Witam, a nie lepiej załatwić sobie wyjazd samemu ?? Powiem szczerze że wyjazdy organizowane przez Biura Podróży są strasznie drogie. Chyba że nie liczysz kosztów i chyba że interesują cię wyjazdy na f1 gdzieś dalej. W zeszłym roku byłam na Węgrzech w tym roku jadę na Monzę. Bilet opłaca się kupić na miejscu bo nie ma z tym najmniejszego problemu. Patrzyłam któregoś dnia oferty na takie wyjazdy na Allegro i kwoty nie są małe, a nie ma w nich kosztów biletów. A można wiedzieć gdzie się wybierasz na wyścig ?? Odpowiedz Link Zgłoś