Dodaj do ulubionych

Robert Kochanek=Sky Club

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 12:22
Widziałem dziś na Podróżach TV tekst:,wakacje z Kochankiem,Kuba ,Varadero.Chłop chyba został rezydentem Sky Clubu,ciekawe jak u niego go z hiszpanskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania turystka Re: Robert Kochanek=Sky Club IP: *.gprs.plus.pl 27.05.08, 22:49
      hej, ja też widziałam reklamę tego wyjazdu właśnie zastanawiamy się nad wyjazdem z 2 koleżankami. Nasi mężczyźni wybrali EURO 2008 a my Kubę :) Napiszcie coś więcej. Czy hotel jest dobry, jakaś Villa ale podobno z dobrym all inclusive. Będę wdzięczna za kilka słów. Ciekawa wydaje się propozycja i dodatkowa atrakcja hmm zatańczyć z Kochankiem, kurcze ale to brzmi. pozdr Ania
      • Gość: Kamila Mazur Re: Robert Kochanek=Sky Club IP: *.gts.entel.pl 27.05.08, 22:51
        Ania napisz do mnie na mail kiedy byś chciala wyjechac to Ci sprawdze ceny :) ogiolnie hotel jest bardzo fajny bo w nim bylam :)
        moj mail : milciakamilcia@interia.pl

• Gość: antyK Re: Robert Kochanek=Sky Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:36
          tak oto mega gwiazda bawidamek KOCHANEK ZSZEDŁ NA PSY:)!!!!
          • Gość: Budyń Re: Robert Kochanek=Sky Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 16:11
            Niezłe jaja.
    • hrrrabia Re: Robert Kochanek=Sky Club 30.05.08, 16:33
      A kto to jest Kochanek?
      • Gość: Budyń Re: Robert Kochanek=Sky Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:38
        Taki koleś z "Tańca z gwiazdami"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka