Gość: f. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 07:23 Czy Ktoś korzystał z tego portalu? Znalazłem na ich stronie ofertę, która mnie interesuje i zastanawiam się czy może być z nimi jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: Easygo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 09:12 obok każdej oferty informacje z jakiego bp jest dana wycieczka. Wiec atakujesz bezpośrednio do danego biura i cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Easygo.pl IP: *.telepolska.pl 26.08.08, 09:43 A po cholere atakować do tego biura, skoro przez easygo, tak jak inne e-biura zarezerwujesz sobie z domu - oszczędność czasu, po co biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Easygo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:03 Kupiłam u nich wycieczkę, wszystko sprawnie, bez wstawania od komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Easygo.pl IP: 194.145.205.* 26.08.08, 16:00 Osobiście z easygo.pl nie korzystałem, ale korzystałem z fly.pl i travelplanet.pl (myślę, że to podobny standard) i nie miałem żadnych zastrzeżeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Easygo.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 08:55 korzystałam kilka razy i w tym roku też u nich kupiłam wycieczkę, są świetni, dwa lata temu bedąc już za granicą dzwoniłam do nich, bo w recepcji chcieli nam wcisnąć inny pokój, niż rezerwowaliśmy i pomogli, teraz mamy nawet zniżkę na wycieczki kupione u nich, szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Easygo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 09:31 poczytaj wcześniejsza wątki, są też bardzo negatywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Easygo.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:06 zapewne, ja jestem z ich usług bardzo zadowolona, dziewczyna, która mnie od lat obsługuje jest bardzo sympatyczna, kompetetna, jeszcze raz podkreślam, według mnie są świetni Odpowiedz Link Zgłoś