alexandragr Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 20.09.08, 14:24 la_lunna napisała: > uwaga na to biuro! Pracowałam dla tego biura kilka razy w okresie wakacji, zawsze dostałam zapłatę przed imrezą.Wystarczyło tylko ustalić takie warunki po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
poczta785 Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 21.10.08, 15:23 To biuro jest znane w calej Polsce z tego, ze w ogole komu moze to nie placi, wiec polityka kasowania naleznosci z gory jest jak najbardziej na miejscu i jedyna mozliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas-3 Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 22.10.08, 21:21 czytając na forum wypowiedzi Pani la luny to ja sie wcale nie dziwie,że jej nie zapłacili. Ja bym nawet jej nie zatrudnił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vallas Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 22.10.08, 22:41 andreas-3 - ja bym ciebie nie zatrudnił, bo jesteś durny! Przestrzega cię dziewczyna przed dżumą, a ty ją besztasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunna Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 23.10.08, 11:05 Ty idioto! Nie mnie nie zaplacili,mnie płacą! Z dziadowskimi biurami nie jezdzę.Bronię incognito interesów pilotów na tym forum .Jak widzisz pod nickiem la _lunna który nic nie mówi pracodawcom.Być może wiele ofert by mnie ominęło gdybym podpisał sie z imienia i nazwiska.Do Ciebie nie dociera ze działam w imieniu PILOTÓW a nie organizatorów turystyki(Tych marnej jakosci?)Poczytaj forum,ten post umiesciłam czytająć post innego pilota któremu biuro miastko nie zapłaciło.Aby było widać wyraźnie.Następny ignorant na forum o nicku andrea-3. Odpowiedz Link Zgłoś
evcia664 Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 23.10.08, 15:27 Dzięki La Luna za ostrzeżenie. Przed laty jechałam z Biurem Polero. Objazdówka Chorwacja -Włochy. Nic nie opłacili (hotel posiłki) wtedy często podawali w tel. iż wielu turystów śpi na plaży ze względu na takie biura. Mi się udało zwodzić właścicieli hotelów iż pieniądze już zostały przesłane. Turyści się nie zorientowali a ja przeżywałam każdego dniach strach(dowiedziałam się że Biuro już nie istnieje). Na szczęście dzięki pomocy kierowców(zasilili mnie finansowo na wstępy ponieważ zaliczkę dali też za małą)turyści zrealizowali imprezę nie orientując się w jakiej sytuacji się znajdowali. Oczywiście po przyjeździe nie otrzymałam zapłaty za usługę ponieważ Polero już nie istniało. Okazało się iż wielu pilotów i kierowców w tamte wakacje pracowało za darmo. Jednak była to dla mnie nauczka i teraz jestem ostrożna. Bardzo solidne jest Biuro Almatur z Opola , nie tylko finansowo ale też program jest zapięty na ostatni guzik. Również Ricardo a Warszawy i But z Warszawy to są solidne biura i dobrze się z nimi współpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
voyage.pila Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 21.10.08, 22:39 Biuro nie placi rowniez przewoznikom. Z tego co slyszalem o klopotach tego biura z wyplacalnoscia pisano rowniez w lokalnych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś