Dodaj do ulubionych

BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom!

05.09.08, 16:05
uwaga na to biuro!
Obserwuj wątek
    • alexandragr Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 20.09.08, 14:24
      la_lunna napisała:

> uwaga na to biuro!
      Pracowałam dla tego biura kilka razy w okresie wakacji, zawsze
      dostałam zapłatę przed imrezą.Wystarczyło tylko ustalić takie
      warunki po prostu.
      • poczta785 Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 21.10.08, 15:23
        To biuro jest znane w calej Polsce z tego, ze w ogole komu moze to nie placi,
        wiec polityka kasowania naleznosci z gory jest jak najbardziej na miejscu i
        jedyna mozliwa.
        • andreas-3 Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 22.10.08, 21:21
          czytając na forum wypowiedzi Pani la luny to ja sie wcale nie
          dziwie,że jej nie zapłacili. Ja bym nawet jej nie zatrudnił.
          Pozdrawiam
          • vallas Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 22.10.08, 22:41
            andreas-3 - ja bym ciebie nie zatrudnił, bo jesteś durny!
            Przestrzega cię dziewczyna przed dżumą, a ty ją besztasz!?
          • la_lunna Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 23.10.08, 11:05
            Ty idioto! Nie mnie nie zaplacili,mnie płacą! Z dziadowskimi biurami nie
            jezdzę.Bronię incognito interesów pilotów na tym forum .Jak widzisz pod nickiem
            la _lunna który nic nie mówi pracodawcom.Być może wiele ofert by mnie ominęło
            gdybym podpisał sie z imienia i nazwiska.Do Ciebie nie dociera ze działam w
            imieniu PILOTÓW a nie organizatorów turystyki(Tych marnej jakosci?)Poczytaj
            forum,ten post umiesciłam czytająć post innego pilota któremu biuro miastko nie
            zapłaciło.Aby było widać wyraźnie.Następny ignorant na forum o nicku andrea-3.
            • evcia664 Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 23.10.08, 15:27
              Dzięki La Luna za ostrzeżenie. Przed laty jechałam z Biurem Polero. Objazdówka
              Chorwacja -Włochy. Nic nie opłacili (hotel posiłki) wtedy często podawali w tel.
              iż wielu turystów śpi na plaży ze względu na takie biura. Mi się udało zwodzić
              właścicieli hotelów iż pieniądze już zostały przesłane. Turyści się nie
              zorientowali a ja przeżywałam każdego dniach strach(dowiedziałam się że Biuro
              już nie istnieje). Na szczęście dzięki pomocy kierowców(zasilili mnie finansowo
              na wstępy ponieważ zaliczkę dali też za małą)turyści zrealizowali imprezę nie
              orientując się w jakiej sytuacji się znajdowali. Oczywiście po przyjeździe nie
              otrzymałam zapłaty za usługę ponieważ Polero już nie istniało. Okazało się iż
              wielu pilotów i kierowców w tamte wakacje pracowało za darmo. Jednak była to dla
              mnie nauczka i teraz jestem ostrożna. Bardzo solidne jest Biuro Almatur z Opola
              , nie tylko finansowo ale też program jest zapięty na ostatni guzik. Również
              Ricardo a Warszawy i But z Warszawy to są solidne biura i dobrze się z nimi
              współpracuje.
    • voyage.pila Re: BP Podróżnik Miastko nie płaci pilotom! 21.10.08, 22:39
      Biuro nie placi rowniez przewoznikom. Z tego co slyszalem o
      klopotach tego biura z wyplacalnoscia pisano rowniez w lokalnych
      gazetach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka