elzsko 03.12.08, 21:02 Ponieważ moja mama wybiera się w przyszłym roku do Chin z Rainbowtours, bardzo proszę o osoby, które były na tej destynacji o chociażby ogólne info. Ja niestety nie znalazłam żadnych wpisów ani opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atk26 Re: Rainbowtours Chiny 05.12.08, 15:42 Witam, jeżeli chodzi o Chiny, to zdecydowanie polecam CT Poland. Byłam z nimi w 10/2008 na Trasie Prezydenckiej – są rewelacyjni (w razie szczegółowych pytań poproszę o maila). Natomiast jeżeli chodzi o RT to bywa z nimi różnie. Ja osobiście byłam z nimi już 3 razy (Tajlandia, Kuba i Maroko – zawsze na objazdach) i niestety uczucia mam mieszane. Zastrzeżenia mam w zasadzie wyłącznie do Pilotów pracujących dla Rabinowa. W Tajlandii i w Maroku trafiliśmy na Pilotów, którzy o danym kraju wiedzieli generalnie mniej niż przygotowani uczestnicy wycieczki :-((( Wyjątkiem była Pilotka (Monika) na Kubie – Ona potrafiła spowodować, że w kilka dni pokochaliśmy ten kraj … Także gdybym miała doradzać, to na tak egzotyczny kraj jak Chiny wybrałabym (o ile oczywiście fundusze pozwolą, bo CT jest droższe niż RT) zdecydowanie sprawdzonego organizatora. CT Poland robi w zasadzie tylko trasy azjatyckie i robi to na naprawdę na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: Rainbowtours Chiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 16:51 Co prawda to prawda!Byłem ,doświadczyłem, potwierdzam w całej rozcią głości opinię o CTpoland.Polecam i pozdrawiam .Poczytaj-z kim do Chin na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
elzsko Re: Rainbowtours Chiny 06.12.08, 09:17 Dzięki za rady ja też pojechałabym z CT Poland, no ale to nie mój wybór i nie moja decyzja, która zresztą już zapadła. Więc nadal poszukuję info o RT na tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Rainbowtours Chiny IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 06.12.08, 09:35 Witam. Ja byłem w zeszłym roku 10/2007 na Trasie Prezydenckiej, a teraz właśnie wróciłem z trasy Singapur, Malezja i Tajlandia, oczywiście biuro CT Poland. Jak dla mnie i mojej Żony super sprawa, biuro profesjonalne, a po sytuacji losowej jaką mieliśmy na obecnej wyprawie (blokada lotniska w Bangkoku) można w 101%, że przewodnik Pan Piotr oraz biuro sprawdziło się po raz drugi :-) Jak Chiny to nie z RT, jeżeli to względy finansowe to należy przemyśleć co dany program posiada, co zapewnia, a najważniejsze RT nie jest biurem specjalizującym się w tego typu imprezach, a to jest bardzo istotne... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś