ital-issa 09.01.09, 14:43 Co wiecie o kursach z Triady? Czy rzeczywiście Ci, którzy przygotowują się u nich dostaną pracę u nich? Czy jest tak, że jak szkolenie w Triadzie to potem inna firma nie chce takiego pilota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: kursy Triada 09.01.09, 15:00 Kurs jak kurs. Kurs jest po prostu potrzebny, porównywaliśmy kiedyś ze znajomymi nasze kursy i w sumie wyszło na to samo: różnice są przede wszystkim personalne ( obsada "naukowa" ). Przygotowanie się do egzaminu to zawsze własna praca. Co do pracy - potrzebują zawsze i przede wszystkim rezydentów, rzadziej pilotów na objazdówki. I owszem, osoby po kursie mają duże szanse wyjazdu ale właśnie na rezydenturę. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: kursy Triada 09.01.09, 15:27 Nazwa mówi za siebie triada = sānhéhuì (to po chińsku) Odpowiedz Link Zgłoś
ital-issa Re: kursy Triada 10.01.09, 00:11 Hmmm.Niestety chińskiego nie opanowałam. Czy mam to wiązać jakoś z Cosa Nostrą? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: kursy Triada 10.01.09, 08:09 To tylko "gra słów" -z tego co wiem to biuro założyły trzy osoby stąd prawdopodobnie ta nazwa.Ale ciekawie brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ital-issa Re: kursy Triada 10.01.09, 14:39 ok. Ważna informacja tylko co wiecie o tych kursach? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: kursy Triada 10.01.09, 15:44 Trafiłaś na forum dla pilotów-nie prowadzimy tu poradnictwa dla kandydatów na pilotów Odpowiedz Link Zgłoś
tamade Re: kursy Triada 10.01.09, 16:47 proponują 3-4 najlepszym, którzy się wykazali na egzaminie wewnętrznym. Śmieszne stawki, przynajmniej 3 lata temu. Szczególnie za egzotykę. Odpowiedz Link Zgłoś
ital-issa Re: kursy Triada 11.01.09, 00:41 A gdzie się uczyć?Chyba u źródła najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś