Dodaj do ulubionych

Biuro Podróży Ikaria w Łodzi

IP: *.pai.net.pl 04.03.09, 17:13
Mam pytanko!
Byłem w biurze podróży Ikaria w Łodzi na Piotrkowskiej 136, pytałem tam o
ofertę pobytu w Tunezji. Obsługa biura bardzo mi się podobała - miła i
profesjonalna. Odpowiedziano na wszystkie moje pytania, doradzano co lepsze,
ale nie znam tego biura, więc nie wiem czy powinienem skorzystac z jego usług,
pomimo że zostałem dobrze obsłużony. Podobno biuro jest agentem turystycznym.
Czy ktoś korzystał z usług tego biura? Jakie wrażenia? Czy mogę im zaufac?
Proszę o odpowiedź bo przedstawiono mi tam najlepsza ofertę i byłbym skłonny z
niej skorzystac ale się trochę boję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 09:49
      Nie znam biura Ikaria niestety!
      Ale mogę polecić inne biuro w CH Tulipan - URLOPY.PL - tam są fajne dziewczyny,
      doradzą i znajdą ofertę za super cenę. Już tylko tam kupuję wczasy ( bo
      wcześniej chodziłam od biura do biura - po całej Piotrkowskiej, aby znaleźć coś
      co mi odpowiada )- Super polecam :)
      • Gość: Rafał Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: 195.69.82.* 13.06.09, 12:34
        Kupujesz tylko w urlopy.pl bo nigdy nie kupowałeś w travelasystent.pl
        tam to dopiero są fajne dziewczyny i dodatkowo prezenty dostajesz.:)
        • Gość: adaś Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:07
          Tak w prezencie dostajesz hotel** zamiast hotelu***, ale dopiero na
          miejscu:)
          travelasystent.pl to kiepska imitacja biura podróży...
    • Gość: podróżnik Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: 91.193.160.* 15.08.09, 12:53
      znam biuro i korzystałem 2 razy z jego usług. Za każdym razem mi dobrze
      doradzono i byłem bardzo zadowolony z wakacji. Pan Marcin, który prowadzi to
      biuro od razu mówi wady i zalety hoteli i można po krótkim namyśle wybrać
      najlepszy za rozsądną cenę.pozdr.
      • Gość: Łodzianin Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: 95.175.14.* 14.12.09, 23:10
        Ja również korzystałem z tego biura dwukrotnie byłem w Tunezji hotelu Skanes
        Serail i w Egipcie w Hilton Long Beach i powiem szczerze że kolejne wakacje
        również w ciemno pozostawie obsłudze biura- bo czytanie tysiąca komentarzy na
        stronach i ich selekcja jest bardzo trudna a ceny i tak wszędzie takie same
    • Gość: jola Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 17:20
      Biuro się przeniosło na Piotrkowską 85 i kusi od niedawna fajnym widoczkiem na
      witrynie, aż można się rozmarzyć ech ja chcę WAKACJE !!!!
      • Gość: darek Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 15:11
        Byłem sprawdziłem, polecam. Takie oferty to tylko oni potrafią wynaleźć.
    • Gość: vvvv Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 10:08
      polecam to biuro, jestem nauczycielem często korzystamy z usług p. Marcina Konarzewskiego, bez większych zastrzeżeń organizowane wyjazdy.
      • Gość: Igor Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.pai.net.pl 30.10.10, 21:43
        Po raz kolejny udane wakacje. W biurze polecają sprawdzone hotele i szczerze opowiadają o wszystkich plusach i minusach. Nie tak jak w innych agencjach że wszystko jest cacy. Polecam, w przyszłym roku czas na Turcje :)
        • Gość: Monika Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.04.11, 11:59
          Zdecydowanie polecam to biuro.
          To pierwsze biuro, w którym nie chciano mi wcisnąć wyjazdu za wszelką cenę. Pan Marcin poleca miejsca, które osobiście sprawdził i potrafi też stanowczo odradzić niektóre opcje. Wybierając z nami wycieczkę również troszczył się o nasz portfel :) Żałuję, że od czasu wyjazdu w grudniu nie miałam jeszcze okazji podziękować osobiście za udany urlop, ale wkrótce jedziemy na kolejny i z pewnością z Ikarią.
          • Gość: Mariusz Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 16:51
            To biuro to jakiś ewenement jest. Pan który tam pracuje wyliczał mi co bardziej się opłaca czy droższa wycieczka czy tańsza. Wyliczył że tańsza. Do tej pory jestem pod wrażeniem obsługi
            • Gość: Ola Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 21:54
              Wróciliśmy właśnie z objazdu 7+7 z Egiptu. Wszystko było tak jak mówili nam w biurze. Nawet statek był ten sam który widzieliśmy na zdjęciach. Polecam to biuro jako rzetelne i szczerze doradzające wycieczki
    • Gość: jareks polecam BP Ikaria IP: *.toya.net.pl 13.10.11, 12:49
      Mogę spokojnie polecić wszystkim biuro prowadzone przez Pana Marcina. Generalnie byłem w tym roku nastawiony po raz kolejny na Turcję lub Egipt. Natomiast Pan Marcin zasugerował Grecję, a konkretnie Rodos (bo ceny mogą się nie powtórzyć a do Egiptu zawsze można zdążyć pojechać przez cały okrągły rok). Ciężko było dokonać wyboru, bo wiedziałem jaki standard prezentują tureckie hotele i jak traktowane są tam dzieciaki, ale Pan Marcin pokazał mi zdjęcia z wyspy oraz gdzie jest położony hotel (sam był kiedyś na Rodos). Oczywiście zaręczał, że wszystko będzie okej. Nie powiem, trochę się obawiałem co zastaniamy. Ale na miejscu okazało się, że jest tak jak Pan Marcin powiedział. To były wspaniałe dwa tygodnie. Chciałbym też wspomnieć, że za ofertę, którą znalazł nam Pan Marcin zapłaciliśmy, co prawda w ostatnim dniu promocji First Minute (1 marzec) o 2,5 tysiąca mniej niź inni, którzy zamawiali ten hotel w kwietniu czy maju. Nie wiem jak u innych agentów, ale w Ikarii dostaliśmy jeszcze dobrą zniżkę na parking przy lotnisku oraz do sklepów i kawiarni na Okęciu (jeżeli chodzi o wolnocłówki to się przydały, bo ceny są tam wyższe nawet o 12 złotych niż w normalnym sklepie chociaż to Duty Free). Reasumując polecam BP Ikaria. Bardzo duży wybór i Pan Marcin, który dopasuje hotel, wybierze najlepszy do naszych możliwości finansowych (kosztem własnej prowizji). PS. Ikaria ma swój profil na Facebooku, który polecam. Jest tam galeria ze zdjęciami z różnych zakątków świata - fajna sprawa, piękne zdjęcia. No i zamieszczane są, prawie codziennie, atrakcyjne oferty wyjazdów. Pozdrawiam.
    • Gość: KASIA Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.10.11, 20:47
      Nie ma się co zastanawiać tylko z miejsca korzystać. Biuro jest w Łodzi, a ja jestem z Warszawy - i wiem, że każdą kolejną wycieczkę będę zamawiać tylko tam. Bo oni stawiają na zadowolenie, a nie to by tylko sprzedać. Byłam z tego biura w Egipcie - i jestem niesamowicie zadowolona, nie tylko tym co zaoferował mi Egipt - ale przede wszystkim organizacją całej wycieczki, to dzięki wiedzy jego pracowników trafiłam do fantastycznego hotelu PARK INN, za całkiem niezłą cenę: oni informują o wszystkim, nie tylko o tym co miłe i przyjemne, ale także o wszystkim co może się wydarzyć, na co uważać i jakie miejsca wybrać... Wiedzą co oferują bo wiele z tych miejsc sprawdzili sami, jak się z nimi rozmawia, to mówią od razu dla co gdzie jest, a gdzie czego nie ma, pierwsze biuro w którym pracownicy mogą powiedzieć więcej niż znajdzie się w Internecie :) super, już nie mogę doczekać się kolejnych wakacji..
      • Gość: Belfer Re: Biuro Podróży Ikaria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 17:46
        Co byście nie pisali facet zna się na robocie a co najważniejsze lubi ją.Byliśmy gronem na wycieczce przez niego zorganizowanej tyrał także za pilota i przewodnika A ponieważ był to wyjazd srogich łódzkich belfrów próbowaliśmy wystawić ocenę.Tak jakoś dziwnie wypadło 96.8 % same 6

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka