turdoradca 30.03.09, 21:09 Może gdzieś spotkanie przy kawie? :) 19kst.meetings.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radziass Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 30.03.09, 22:59 Będę obecna, bardzo chętnie się z Wami spotkam - najbardziej odpowiada mi piątek. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth71 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 10:09 Chętnie przyjadę by WAS wreszce poznac , ale jeśli chodzi o mnie to pasuje mi sobota , w piątek jeszcze oprowadzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jankowska-m Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 12:19 ja też się wybieram, mi również piątek bardziej pasuje, to o której sie umawiamy? :) pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
szupinetka Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 17:23 i ja sie chetnie dołączę (również wolę piatek) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy85 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 20:07 Chętnie się pojawię, zwłaszcza że na ostatnich dwóch katowickich spotkaniach mnie nie było. Bardziej pasuje mi piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth71 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 22:03 no to mnie przegłosowaliście z tym piątkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mari_kola Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 22:26 Również chętnie wypiję kawkę w towarzystwie pilockiej braci - będzie impuls do częstszych odwiedzin na forum. Piątek ok.Godzina? Znak rozponawczy? Punkt zborny? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowska-m Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 31.03.09, 23:32 mi caly dzien pasuje, choc wolalabym w godzinach raczej wczesniejszych :) a punkt zbiorki moze nam turdoradca doradzi :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
alabamatour Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 01.04.09, 08:46 Witam, chętnie się spotkam, napiszcie jakieś szczegóły, godz. miejsce. pozdrawiam Olek Odpowiedz Link Zgłoś
mari_kola Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 01.04.09, 10:37 Popieram. Piotr, zarządź - czas i miejsce zbiórki. Tak będzie chyba najwygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Data, godzina i miejsce :) 01.04.09, 14:21 Piątek, jakaś kawiarnia ze stolikami na terenie targów (przed spotkaniem w piątek wysyłam do osób, które się tu dopisały sms-a dokładnie gdzie) - godzina: 14:30 lub ciut później, bo może ktoś chcieć posłuchać wykładu zaplanowanego w PROGRAMIE Jeśli ktoś na pewno nie będzie w piątek tylko w sobotę, to proponuję to też napisać i jeżeli ja będę na dwa dni (a raczej tak) to ze swojej strony dałbym w sobotę znać sms-em propozycję z miejscem spotkania na poranną kawę o godzinie 11.30 przed slajdowiskami i prezentacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
radziass Re: Data, godzina i miejsce :) 01.04.09, 17:13 Hej, pewnie nie będzie z miejscem na samych targach problemu ale jakby co to do 500m są jeszcze inne możliwości; w II akademiku na 13 piętrze jest spora knajpka, podobnie w suterenie pod stołówką studencką i jeszcze jedna - nawet z ogródkiem "Pod jabłonką" za DS III do zobaczenia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy85 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 01.04.09, 12:06 Przykro mi, ale jednak nie uda mi się dotrzeć w piątek do Krakowa. Jeżeli jakimś sposobem propozycja spotkania przeniosłaby się na sobotę to się dostosuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_1 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 01.04.09, 21:21 Witam, ja również z wielką przyjemnością się przyłączę do spotkania. Niestety będę dopiero w sobotę, więc czekam na potwierdzenie spotkania. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gafron1 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 01.04.09, 22:02 Jeśli mi nic nie przeszkodzi będę w piątek. Czekam na potwierdzenie miejsca spotkania i godziny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy85 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 02.04.09, 19:36 Wpisuję się na listę sobotnią, bardzo proszę Piotrze o informacje o dokładnym miejscu sobotniego spotkania, z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sartoris1 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 03.04.09, 09:11 witam. a kto będzie w gdańsku.proszę powiedzieć gdzie i kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pilociwycieczek.pl do sartoris1 04.04.09, 09:37 sartoris1 napisał: > witam. a kto będzie w gdańsku.proszę powiedzieć gdzie i kiedy??? Witaj, dziękując za aktywność na forum zapraszamy do przedstawienia się przez dołączenie Twojej wizytówki w wątku DO PROJEKTU DOŁĄCZYLI ponieważ w innym razie będziemy musieli Twoje posty traktować jako anonimowe. Zgodnie z przyjętymi zasadami posty osób anonimowych są też tymczasowo (np. do czasu przedstawienia się przez autora) lub stale kasowane. Od połowy kwietnia (dwa tygodnie od informacji dla wszystkich dotychczasowych użytkowników) lub dla zgłoszeń po 1 kwietnia po dwóch tygodniach od uzyskania dostępu do forum ważność konta anonimowego użytkownika i tym samym wgląd na forum Projekt Dobra Turystyka wygaśnie. Z pozdrowieniami: htpp://pilociwycieczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fresh82 Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 03.04.09, 14:36 ja się piszę, sobota popołudniem lub cała niedziela, pozdrawiam i proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
kuba-to-ja Re: Kto będzie na targach w Krakowie 3-5.IV? 03.04.09, 17:35 Niestety jeszcze nie jestem pewien, ale jeśli będę to w sobotę. Poproszę o miejsce i godzinę spotkania. a nuż się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca SOBOTA 11:30 kawiarnia targowa 03.04.09, 22:32 Dziękuję za spotkanie dzisiaj - na jutro (sobota 4 kwietnia) ponawiam propozycję: 11:30 kawiarenka targowa. Wcześniej wyślę też taką wiadomość do osób, które tu potwierdziły, że planują być w sobotę. Ja zamierzam później pooglądać slajdy i posłuchać tego co w programie w zasadzie ciągle od 12.00 do 17.00 - więc po 11:30 zapraszam wszystkich zainteresowanych do dołączenia (przy wejściu jest informacja tam wskażą gdzie jest kawiarenka i salka prezetacyjna) i jakby co to wyglądam mniej więcej jak na zdjęciach w swoim profilu :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś