IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 21:15
Był ktoś może w Indiach w czerwcu? Zastanawiam się nad trasą z Delhi (nie
napiszę z jakim biurem :), ale obawiam się trochę pogody. Możecie poradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Klimek Re: Indie IP: *.net.autocom.pl 12.05.09, 11:55
      Leje, leje i leje
      Byłem w Bombaju przez 2 tygodnie w ubiegłeym roku i 2 lata temu i
      ani przez jeden dzień nie wiedziałem słońca.
      Co za chore biuro organizuje wyjazdy w tyj okresie?
      • Gość: Graża Re: Indie IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 18:56
        Ale mi o Delhi się rozchodzi... Poczytałam trochę - tam monsun dochodzi podobno
        dopiero w lipcu. Może ni ebędzie źle, tym bardziej, że temperatury nie wyglądają
        na niskie. Masz z tym może jakieś doświadczenia?
        • Gość: hindus Re: Indie IP: *.centertel.pl 02.07.09, 21:49
          Właśnie kupiłem z żoną wycieczke do Indii Złoty Trójkąt w Ecco Travel.
          Lecimy w sierpniu. Wycieczka wydaje mi się dość ciekawa jak na 9 dni
          takie Indie w pigułce. Niestety mam za krótki urlop aby jechać na
          dłuższy program Swiete Miasta. Czy ktoś z Was może jedzie? albo był i
          podzieli się wrażeniami z tej wycieczki? Pozdrawiam
          • Gość: turystka Re: Indie IP: *.chello.pl 03.07.09, 13:05
            w czerwcu w New Delhi ok.38-40 stopni, w sierpniu 2-3 stopnie mniej, ale przy b. dużej wilgotnosci Europejczyk się gotuje. Nawet w bezruchu.
            Jak pojedziesz jednak - pij ogromne ilości wody, jeden z turystów polskich na Goa zapomnial o tym i zmarł - po prostu mu się mózg ugotowal...
            Indie tylko zimą, potem to koszmar.
            • Gość: domin Re: Indie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.09, 06:50
              chore terminy na podróże po Indiach chyba, że chodzi o Ladakh &
              Kashmir, wtedy pogoda idealna.
              • Gość: Monika z Krzysztof Re: Indie z Ecco Travel IP: *.centertel.pl 23.08.09, 09:56
                Z mężem kupiliśmy wycieczkę do Indii Złoty Trójkąt, byliśmy w lipcu,
                wszystko wspaniale zorganizowane, pilotka bardzo miła i kompetentna,
                hotele na trasie powyżej oczekiwań. Fakt, było ciepło i wilgotno, ale
                miało to swój urok ;) Lecieliśmy liniami rejsowymi bez opóźnień i
                niespodzianek. Polecamy wszystkim wyjazd do tego bardzo ciekawego
                kraju. Po zobaczeniu tego co w programie i przede wszystkim "życia"
                hindusów - naprawdę można wyrobić sobie nowy pogląd o świecie.
                Polecamy
                • Gość: emila Re: Indie z Ecco Travel IP: *.icpnet.pl 23.12.09, 23:39
                  dziś kupiłam wycieczke złoty trójkąt na luty, mojej 3 osobowej rodzince
                  "pod choinkę". leci ktoś w lutym, konkretnie 19 lutego?
                  • Gość: Piotrek Re: Indie z Ecco Travel IP: *.147.78.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.12.09, 13:13
                    Witam. Z żoną też się zastanawiamy, bo ten termin 19.02 to akurat
                    pasuje na koniec ferii dla dzieciaków. do zobaczenia!
                    • lubako Re: Indie z Ecco Travel 07.01.10, 22:52
                      w grudniu wyjechaliśmy na program święte Miasta + 7 dni w Dona Sylvia z
                      Ecco Travel. Wycieczka jak najbardziej udana, hotele super, bylismy
                      zaskoczeni. Zwłaszcza w Delhi i Jaipurze 4 gwiazdkowe. Jedzenie zarówno
                      śniadania jak i kolacje bardzo dobre i każdy znajdzie coś dla siebie,
                      mimo że większość na indyjską nutę, lecz przynajmniej był to dodatkowy
                      urok. Pilot doświadczony Polak mieszkający w Indiach - wiele
                      ciakowostek, z każdym porozmawiał jak był czas. Kazdy dzień to nowe
                      wrażenia i mnóstwo ciekawych zdjęć. Polecam!
                      • lubako Re: Indie z Ecco Travel 07.01.10, 22:54
                        hotele na wycieczce miały baseny, więc można było popływać ;)
                        • gosia.ci Re: Indie z Ecco Travel 20.01.10, 10:27
                          Jaka jest temperatura w Indiach pod koniec stycznia?w dzień i
                          wieczorem?
                          • Gość: Pati Re: Indie z Ecco Travel IP: *.icpnet.pl 22.01.10, 23:08
                            kto się wybiera na Swiete Miasta z Ecco... w lutym?w poniedziałek
                            zamierzam kupić? leci ktoś z Berlina?
                            • psujcia Re: Indie z Ecco Travel 04.02.10, 11:12
                              A czy ktoś zastanawia sie nad wrzesniem? jaka wtedy jest pogoda?
                              Mi bardzo pausje złoty trojkat wlasnie w tym terminie
                              • Gość: henryk Re: Indie z Ecco Travel IP: *.icpnet.pl 21.02.10, 13:20
                                My kupiliśmy wyjazd na maj tzn 30. maja. była kilka dni temu promocja.
                                sprawdz teraz. my płacilismy niecałe 4000 za osobę. pozdrawiam.
                                • Gość: Zbyszek Siedlecki Re: Indie z Ecco Travel / Indie i Nepal IP: *.182.41.136.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.10, 13:30
                                  Hej, lecimy do Indii i Nepalu z tym biurem 19. września? leci ktoś może
                                  ? jeśli tak do dajcie znać. a może ktoś na Święte Miasta - bo te
                                  programy razem są realizowane. Już nie możemy się doczekać.
                                  3 tygodnie w Indiach - ciekawe przeżycia chyba będą.
                                  • Gość: Krisss Re: Indie z Ecco Travel / Indie i Nepal IP: *.icpnet.pl 03.08.10, 21:17
                                    a ja lece na święte miasta... 20 GB kart pamięci do aparatu i w drogę!
                                    • Gość: gość Re: Indie z Ecco Travel / Indie i Nepal IP: *.chello.pl 04.08.10, 00:42
                                      ojej, to będzie masa zdjęć, połowa do kosz pewnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka