gafron1 18.05.09, 10:49 Kto miał do czynienia z tym biurem?Chodzi przede wszystkim o wypłatę wynagrodzenia i solidność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechlas Re: BTS Eurotramping Opole 19.05.09, 11:01 Współpracuję z tym biurem i mogę powiedzieć, że są solidni. Nie ma problemu z wypłatą wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingrysczyk Re: BTS Eurotramping Opole 21.05.09, 20:55 Moje wspomnienia ze współpracy z tym biurem też są miłe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechlas Re: BTS Eurotramping Opole - ocena naegatywna 18.06.09, 10:03 Teraz po obsłużeniu im kilki imprez muszę przyznać, że współpraca z tym biurem nie jest taka, jak się na początku wydawało. Wszystkie opisane już wcześniej na tym forum problemy przez pilotów, niestety występują na wycieczkach! Najwięszym grzechem pracowników biura jest klamanie i oszukiwanie pilota w różnych sprawach. Przekonałem się o tym już kilka razy. Jeśli ktoś jest bardziej zainteresowany, to proszę pisać na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pisula Re: BTS Eurotramping Opole 15.04.10, 22:04 a ja z tym biurem jezdze juz 19 lat , bardziej solidnego jezeli chodzi o wynagradzanie pilotow ,( nie wspomne o dobrych stawkach , w porownaniu do innych biur) biura to nie znam , a z moich usług korzysta kilka innych też renomowanych biur podróży Odpowiedz Link Zgłoś
gafron1 Re: BTS Eurotramping Opole 17.04.10, 21:10 Obsłużylam kilka imprez z tego biura i mam dobrą o Nich opinię. Wypłacalni!Jedyny mankament to przygotowywanie posiłków z prowiantu (grupy szkolne).Serdecznie pozdrawiam .Gabi Odpowiedz Link Zgłoś