Dodaj do ulubionych

Poltur Zielona Góra

18.06.09, 17:34
Czy ktoś współpracował z tym biurem? Zależy mi zwłaszcza na informacjach
odnośnie jak się z nimi współpracuje i czy są solidni z wypłata wynagrodzenia?
Z góry dziękuję za informację.
Obserwuj wątek
    • gosiaswietek Re: Poltur Zielona Góra 20.06.09, 00:03
      Jestem z Zielonej Góry ale nie znam takiego biura (i nie przekonują mnie daty z
      poprzedniego stulecia podawane na stronce www)
      • karakorumhindukusz Re: Poltur Zielona Góra 20.06.09, 11:13
        Ulica Prosta... kojarzysz tam jakieś biuro? Będę wdzięczna za odpowiedź.
        • ischwona Re: Poltur Zielona Góra 29.06.09, 19:36
          Witam ja również mam zapytanie odnośnie tego biura. Odpisują mi jedynie na maile
          na gg mimo ze są to wcale. Mam z nimi jechać gdzieś na kolonie i sama jeszcze
          nie wiem gdzie. A nie chciałabym przejechać całej Polski po to aby się
          dowiedzieć, że ich nie ma, bądź nie są wypłacalni lub nie są w porządku. A ma to
          być mój pierwszy wyjazd więc strasznie się denerwuję.
          • karakorumhindukusz Re: Poltur Zielona Góra 29.06.09, 23:28
            Miałam dokładnie ten sam problem. Nawet telefonicznie ciężko mi było cokolwiek od nich się dowiedzieć, dostałam tylko informację, żebym odesłała podpisaną umowę, to wtedy pogadamy. Mało wiarygodni jak dla mnie.
            Ostatecznie zrezygnowałam ze współpracy z nimi.
            Szkoda tylko, że przez to całe umawianie się z nimi na 2-miesięczną pracę zrezygnowałam z mojej dotychczasowej pracy i z mieszkania...
            • jarnet1990 Re: Poltur Zielona Góra 22.05.10, 23:19
              odświeżam temat
              współpracował ktoś z tym biurem ? proszę o opinie
              • ischwona Re: Poltur Zielona Góra 24.05.10, 10:59
                jeździłam z nimi przez dwa miesiące. Nie polecam tego biura. Nigdy nie wiadomo
                gdzie jedziesz, kiedy itp. Jest wielkie zamieszanie. Płacić płaca marnie. O
                zwrocie kasy za diety nie ma co myśleć, a jak zwróca to tylko cześć. Nie raz w
                momencie gdy byłam w pociągu dzwoniono do mnie, ze mam wysiaść z pociągu i
                jechać w odwrotnym kierunku.
    • Gość: Ania Re: Poltur Zielona Góra IP: *.play-internet.pl 23.10.23, 13:51
      Nie polecam . Oszusci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka