Dodaj do ulubionych

TRIADA - tu klient się nie liczy

IP: 188.33.62.* 08.08.09, 19:37
Wykupiliśmy wycieczkę Poznań- Sharm El Sheikh- Poznań. Po czterech
dniach pobytu rezydent wręczył nam bilet powrotny do Gdańska
tłumacząc to zmniejszeniem ilości miejsc w samolocie. Jednocześnie
osoby, które miały lecieć do Warszawy dostały bilety do Poznania.
(niezrozumiałe roszady miejsc w samolotach). Triada nie zapewniła
też nam transferu z Gdańska do Poznania- tak wygląda troska o
klienta w wydaniu tego biura podróży. Dużo nerwów i niezaplanowana
wycieczka po Polsce to dodatkowe "atrakcje", które zapewniła nam
TRIADA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rak Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:55
      Dziwie się biadoleniu na Triadę . Lecicie do niej jak cmy do lampy
      Oni maja was wszystkich w ...
      Ja sie dwa razy na nich zawiodłem i wolę zapłacić parę zloty więcej
      i jestem spokojny. A oni mają najwyzsze polskie oznaczenie za
      jakość, które przyznała je kapituła pod kierownikiem Prezesa PAN i
      Doradcy pana Prezydenta
      A ku ku
      • Gość: mich Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 03:00
        A już nasze babcie mówiły - tak jak i swoim córkom, wychodzącym
        zamąż - pamiętajcie, jeśli jedziecie z Triadą, niczemu się nie
        dziwcie...
      • Gość: mARIA Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.171.82.234.static.crowley.pl 10.02.10, 11:40
        A ja byłam 3 razy i żadnych perturbacji nie było , byłam nawet w
        Meksyku a więc nie zawsze z Trida znaczy ŻLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Tomasz Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.chello.pl 10.08.09, 21:32
      Triada to przeciez nazwa mafii:
      pl.wikipedia.org/wiki/Triada
      "Głównym źródłem dochodu jest hazard, wymuszenia, pranie brudnych pieniędzy, handel narkotykami, lichwa, przemysł rozrywkowy, prostytucja oraz piractwo towarowe."

i Ty sie dziwisz, ze ktos taki ma Cie w nosie? ciesz sie lepiej, ze wrocilas zywa do domu. :)))
      • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 21.12.09, 20:07
        Ale powoli się kończą...
        • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 21.12.09, 23:50
          Jakoś nikt nie chce ciagnać tematu :-(
          • mon320 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 22.12.09, 08:54
            Gość portalu: Yoda napisał(a):

> Jakoś nikt nie chce ciagnać tematu :-(
            A ile razy podajesz na stół odgrzewane kotlet? Masz triadofobie to
            się lecz
            • Gość: hhh mon320 jesteś chore? IP: *.webair.com 22.12.09, 09:19
              Weź poczytaj swoje wypowiedzi:
              tnij.org/e82n
              Pokaż mi jedną merytoryczną. Jeśli komuś potrzebny jest lekarz to tobie.
              • mon320 Re: mon320 jesteś chore? 22.12.09, 09:58
                Gość portalu: hhh napisał(a):

> Weź poczytaj swoje wypowiedzi:
                > tnij.org/e82n
                > Pokaż mi jedną merytoryczną. Jeśli komuś potrzebny jest lekarz to
                tobie.
                Tak jestem chory na świńską grypę, ale bez przerzutów na mózg.Moje
                posty są reakcją na równie merytoryczne jak Twój.
                Wesołych Świąt Zyczę.
                • Gość: hhh Re: mon320 jesteś chore? IP: *.webair.com 22.12.09, 10:08
                  mon320 napisał:

> Tak jestem chory na świńską grypę, ale bez przerzutów na mózg.

To mnie nie dziwi, podobnie jak kobieta nie może mieć chorych jąder a facet raka
                  macicy.
                  • mon320 Re: mon320 jesteś chore? 22.12.09, 10:27
                    Gość portalu: hhh napisał(a):

> mon320 napisał:
                    >
                    > > Tak jestem chory na świńską grypę, ale bez przerzutów na mózg.
                    >
                    > To mnie nie dziwi, podobnie jak kobieta nie może mieć chorych
                    jąder a facet rak
                    > a
                    > macicy.

Taaaaaaaaa błysnąłeś, a słyszał Ty o hemafrodytach.
                    • hrderduch Re: mon320 jesteś chore? 22.12.09, 11:18
                      A w Charkowie to dwóm facetom dali ślub. Wszyscy krzyczeli: pomyłka! pomyłka!
                      ... I po roku urodziły im się bliźniaki...

Power by Stanisław Anioł
                      • Gość: Yoda Re: mon320 jesteś chore? IP: *.111.191.235.static.crowley.pl 22.12.09, 12:59
                        Nie rozumiem tych nerwowych postów. Chyba pracownikom biur podróży
                        zaczynają puszczać nerwy. Spokojnie, skończyły się dobre czasy, teraz
                        gwarantować cenę, udokumentować podwyżkę, a przede wszystkim podnosić
                        jakość oferowanych usług. Polskie biura mogą ręce do Boga składać, że w
                        Polsce nie obowiązuje karta frankfurcka bo Polskie biura by musiały
                        dopłacać turystom za wycieczki. Poniżej link do tabeli rabatowej
                        reklamacje.wieszjak.pl/inne/203462,tabela_odszkodowan_za_wyciecz
                        ke.html
                        • mon320 Re: mon320 jesteś chore? 22.12.09, 14:40
                          To nie nerwy, po prostu mielenie ciągle tego samego staje się nudne
                          jak flaki z olejem. Też jestem jestem za obowiązywaniem karty
                          frankfurckiej, tak samo jak Karty Praw Podstawowych i co z tego ?
                          • Gość: Yoda Re: mon320 jesteś chore? IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 22.12.09, 18:46
                            Ciągle się miele to samo ponieważ to biuro się nie zmienia, znaczy
                            zmienia się na coraz gorsze, więc nie rozumiem twoich nerwów. Spokojnie
                            to tylko Triada :-)
                            • mon320 Re: mon320 jesteś chore? 23.12.09, 08:42

> Ciągle się miele to samo ponieważ to biuro się nie zmienia, znaczy
                              > zmienia się na coraz gorsze, więc nie rozumiem twoich nerwów.
                              Spokojnie
                              > to tylko Triada :-)
                              Jeżeli na gorsze to jaki był poziomu "0" bo bedąc z nimi w Turcji -
                              pobyt- nie miałem powodu do narzekań i wbrew panującej opinii hotel
                              w centrum a nie zadupiu - jak to ktoś był łaskaw uogólnić w
                              pokrewnym temacie. A tak wogóle to jestem spokojności człowiek i nie
                              mam powodu ani specjalnie ganić ani bronić Triady. Biuro jak biuro.
                              90% negatywnych opinii - wg mon-wynika z niedoczytania informacji
                              jakie biura zamieszczają na stronach. Tyczy to nie tylko Triady.
                              Bo jak wytłumaczysz gościa który pisze, urlop do doopy nisko
                              latające samoloty, a w informacji pisze "hotel położony 6 km od
                              lotniska".To czego on sie spodziewał, grobowej ciszy?Takie przykłady
                              można mnożyć w nieskończoność.
                              • mon320 Re: mon320 jesteś chore? 23.12.09, 08:47
                                W uzupełnieniu dodam,iż znowu -wg mon- nastepne 90% bezmyślnego
                                krytykanctwa pochodzi od osób dla których jedynem krytrium wyboru
                                jest cena.
                                • Gość: Gość Re: mon320 jesteś chore? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 09:12
                                  A ja lubię patrzeć na nisko latające samoloty, więc Triada jest dla mnie OK.
    • Gość: lloll Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.chello.pl 23.12.09, 22:18
      mam kumpla ktory ma biuro podrozy i zdecydowanie odradza Triade a to
      dlatego ze ich technika polega na corocznym sondowaniu forow i
      hoteli na ktore narzekaja z roznych biur klienci. Oni w nastepnym
      roku rezerwuja te hotele obnizaja ceny i ... maja mase klientow ze
      wzgledu na ceny
      • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: 94.127.108.* 28.12.09, 08:55
        Ciekawa filozofia :-)
        • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 29.12.09, 21:43
          To tylko potwierdza regułę :-)
    • Gość: Eder Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.chello.pl 30.12.09, 12:15
      Tyle złych opini co o tym biurze to nie czytałem nigdzie, to czemu narzekacie czy to jedyne biuro w naszym kraju dosyc biadolenia czy nie ma innych biur podróży Przestancie ludzie biadolic
      • Gość: ooooo Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: 193.138.140.* 30.12.09, 14:31
        Gość portalu: Eder napisał(a):

> Tyle złych opini co o tym biurze to nie czytałem nigdzie, to czemu narzekacie c
        > zy to jedyne biuro w naszym kraju dosyc biadolenia czy nie ma innych biur podró
        > ży Przestancie ludzie biadoli

No tak złego niema....
        • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 30.12.09, 23:09
          Chyba masz racje ....
          • christoph33 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 30.12.09, 23:37
            Naprawdę to biadolenie jest już męczące. Przeglądając wątki zawsze
            powtarzają się te same osoby bluzgające na triadę. Może faktycznie
            byliście raz i było coś nie tak. Ja byłem z nimi kilka razy i nigdy
            nic się nie stało. Ot biuro jak wszystkie inne. Ni dobre ni złe. I
            nie piszcie w odpowiedzi jak to było źle i jaki ze mnie wał, że ich
            bronię. Poprostu byłem już za granicą kilkanaście razy i naprawdę
            nie wyróżniają się in minus na tle innych. Nigdy nie potrzebowaliśmy
            troskliwego rezydenta (w większości biur mają gdzieś wczasowiczów) a
            za 2500-3000 od osoby nie wymagaliśmy cudów w wybranych hotelach.
            Gdyby triada była taka do d... to pewnie nie miała by takich tłumów
            co roku w samolotach. Dla formalności w tym roku lecę na Majorkę z
            innym biurem, bo mają lepszą ofertę a nie że boję się o upadek
            triady. :) Pozdrawiam wszystkich na tak i nie :)
            • christoph33 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 30.12.09, 23:48
              No nie w tym roku a 2010 - poprawiam się, bo pewnie znów by się ktoś
              przyczepił :))))))))))
            • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 31.12.09, 00:54
              Rozumiem przed pracodawcami trzeba się rozliczyć. Nie ma sprawy
              rozumiem pomyłkę ...
              • mon320 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 31.12.09, 13:17

> Rozumiem przed pracodawcami trzeba się rozliczyć. Nie ma sprawy
                > rozumiem pomyłkę ...

Yoda!!
                Kończ Waść wstydu oszczędż
                • christoph33 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 31.12.09, 18:19
                  :) wiedziałem, że YODA się odezwie. Przez grzeczność nie pisałem
                  wcześniej, że 50% biadoleń to właśnie jego dzieło :) Taaak wszyscy
                  są pracownikami triady. Człowieku może potrzebna jakaś kozetka do
                  wyleczenia z syndromu triady? Każdy ma prawo do swojego zdania i
                  nikt ale to nikt nie pcha Cię do tego biura podpisać umowę. Tfu
                  jeszcze byś jakiejś wysypki złapał:)
                  Życzę Tobie i wszystkim na forum Szczęśliwego Nowego Roku - z triadą
                  czy bez. Najważniejsze udanych wakacji 2010. No i udanej imprezy
                  dzisiaj, hej.
                  • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 07.01.10, 00:47
                    Właśnie wróciłem z kozetki i niestety terapia nie pomogła dalej uważam,
                    że jakość usług proponowanych przez Triadę jest na mizernym poziomie.
                    Za życzenia dziękuję i również wszystkim życzę spokojnych wakacji z
                    dobrym solidnym nie drogim biurem....
                    • christoph33 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 07.01.10, 22:28

> Właśnie wróciłem z kozetki i niestety terapia nie pomogła dalej
                      uważam,
                      > że jakość usług proponowanych przez Triadę jest na mizernym
                      poziomie.
                      > Za życzenia dziękuję i również wszystkim życzę spokojnych wakacji
                      z
                      > dobrym solidnym nie drogim biurem....
                      :)))))))))
    • monia1409 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 17.01.10, 17:20
      Na szczęście nie mogę się z Wami zgodzić. W zeszłym roku razem z rodziną
      spędziłam dwa tygodnie z Triadą w Egipcie. W pełni jestem z nich zadowolona.
      Nasze wakacje były doskonale zorganizowane. Dlatego też w tym roku ponownie
      zdecydowaliśmy się na Egipt z Triadą i mamy nadzieję, że tym razem też się
      sprawdzi :)
    • Gość: Kilgon Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: 94.254.238.* 18.01.10, 21:22
      Cóż, nie rozumiem za bardzo triadofobii - byłem na jednej wycieczce Traidy -
      wprawdzie znalezionej przez biuro go4trip ale nie wydaje mi się żeby to coś
      zmieniało? - w Egipcie i kurczę nie wiem, może jak ktoś spodziewał się że będzie
      traktowany jak faraon to się mógł rozczarować, ale ja nie miałem na co narzekać.
      Chyba najbardziej niestety narzekają Ci którym wąż syczy w kieszeni i za
      naprawdę nie duże pieniądze oczekują nie wiadomo jakich luksusów. To powszechne
      niestety, ale wkurzające trochę. A to już enty wątek typu: "Triada jest be!"
      • mon320 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy 19.01.10, 09:08
        Gość portalu: Kilgon napisał(a):

> Cóż, nie rozumiem za bardzo triadofobii - byłem na jednej
        wycieczce Traidy -
        > wprawdzie znalezionej przez biuro go4trip ale nie wydaje mi się
        żeby to coś
        > zmieniało? - w Egipcie i kurczę nie wiem, może jak ktoś spodziewał
        się że będzi
        > e
        > traktowany jak faraon to się mógł rozczarować, ale ja nie miałem
        na co narzekać
        > .
        > Chyba najbardziej niestety narzekają Ci którym wąż syczy w
        kieszeni i za
        > naprawdę nie duże pieniądze oczekują nie wiadomo jakich luksusów.
        To powszechne
        > niestety, ale wkurzające trochę. A to już enty wątek typu: "Triada
        jest be!"
        Nie martw się wróg zachowa czujnośc klasową i "takich" wątków pojawi
        się jeszcze naście. A tak swoją drogą to nie rozumiem, na forum
        określone osoby serwują nam odgrzewane kotlety co jakis czas, a na
        wczasach jak śniadanie jest ze wczorajszej kolacji to pyszczą,
        dziwne nie?!
        • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 02.02.10, 23:39
          Myślę że nowe propozycje Triady potwierdzają tezę zawartą w temacie....
          • Gość: bet Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: 77.255.169.* 06.02.10, 12:42
            byłe w ubiegłym roku z triadą na rejsi po /Nilu 7+7 było super zwłaszcza na
            objezdzie .Na poczatku był mały zgrzyt ale trzeba szukać zawsze plusów ,po kilu
            miesiącach mile wspominamy i Egipt i triadę.
            • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.04.10, 23:33
              Ten mały zgrzyt to zamiana promu 4* na 3* no i brak opcji all. Ale to
              przecież nie ma znaczenia :-)
              • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.04.10, 23:33
                Bo przecież kupiłem wycieczkę za 2000 pln i nie wypada jej
                reklamować...
                • Gość: ania17 Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: 188.33.79.* 14.04.10, 20:49
                  O witamy MEGA NUKLEARNEGO MARUDERA YODE!
                  A juz myslalam ze wlasny pesymizm cie zjadł.
                  Lecz widfac ze nic z tego,i nadal bedziesz dolowal swoim pesymizmem
                  to forum.
                  • Gość: Yoda Re: TRIADA - tu klient się nie liczy IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 14.04.10, 22:09
                    Jestem pełen optymizmu że ten sezon będzie inny niż poprzednie...
                    Trochę się powtarzasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka