Dodaj do ulubionych

super last minute

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 19:39
czy ktoś może podróżował w ten sposób, żeby kupować wycieczkę na lotnisku na
kilka godzin przed wylotem? Taki zupełny spontan. Jak biuro podróży ma jeszcze
wolne miejsca to może jest szansa upolować coś ciekawego? czy to raczej będą
już bardzo przebrane oferty? Myślę o niemieckich lotniskach, najchętniej
Stuttgart.
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: super last minute IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.08.09, 09:05
      W ciagu ostatnich kilku miesiecy leciałam 2 razy z Lipska. Miałam
      troche czasu i patrzyłam na te last oferty biur na lotnisku.
      Praktycznie niewiele się one rózniły od internerowych. Moze juz
      czasy super cen lastów lotniskowych sie skończyły, przejął to
      internet?
      • ad-as Re: super last minute 17.08.09, 10:22
        Fakt bo przez neta teraz to wszystko można sobie zorganizować. Dlatego jeśli rzeczywiście interesuje cię dobry last to wystarczy odwiedzić pierwszą lepszą stronę internetową biura i powinno być po kłopocie. Itaka ma sporo fajnych opcji wycieczkowych, może tam zajrzyj
        • miriad Re: super last minute 17.08.09, 14:02
          a co polecacie na wakacje z dzieckiem? z polskiego biura podróży bym chciała.
          • Gość: Zdruzgotany Misio Re: super last minute IP: *.chello.pl 17.08.09, 21:17
            Chciałem napisac Pakistan albo Czad ;)
          • onlyewelina Re: super last minute 18.08.09, 08:53
            last minute? pewnie, że warto! wiesz co kolega wyżej dobrze mówi, wejdź na stronę i przejrzyj sobie zakładkę - "rodzinnie" czy jakoś tak! Gotowe rozwiązania są przecież najlepsze, życzę udanych wakacji i pozdrawiam
            • monia515 Re: super last minute 18.08.09, 09:00
              Polecam też last second z rainbow.
              www.rainbowtours.pl/search.aspx?tc=ls
          • Gość: pantrane Re: super last minute IP: *.centertel.pl 21.08.09, 11:10
            Alfa Star albo Tui, zobacz co taniej i jak najbardziej z dzieckiem. Na własną
            rękę z dzieckiem gorzej, ale z biurem podróży da się wszystko dogadać
    • anjolka77 Re: super last minute 18.08.09, 13:47
      pewnie, że możesz jechać z dzieckiem, mam znajomych którzy za tydzień lecą na
      last minute do Grecji z pięcioletnim synkiem, poleciłam im biuro z którym ja
      byłam i które lubię, alfa star, mam nadzieję, że nic złego ich tam nie spotka i
      też będą zadowoleni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka