aleksandra54321 05.09.09, 10:54 proszę doradźcie który hotel wybrać Jacaranda w Costa Adeje czy Costa Adeje Gran Hotel?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lady.K Re: Teneryfa - Jacaranda czy Costa Adeje Gran Hot IP: *.icpnet.pl 05.09.09, 20:41 Byłam w lutym w Gran Costa i bardzo mi się podobało - smaczne jedzenie i duży wybór, ładny pokój, ogólnie cały hotel bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamr Re: Teneryfa - Jacaranda czy Costa Adeje Gran Hot 06.09.09, 10:05 Byliśmy w Jacarandzie w 2007 roku. Hotel-moloch i kombinat przemysłowy. Dzikie tłumy ludzi, daleko od plaży. Tłok na basenach, ludzie koczujący na leżakach od samego rana (jeśli ktoś zostawił ręcznik, to obsługa go zabierała). Plusy: dobre jedzenie. Ale to jedyny plus tego hotelu, IMHO. Nie polecałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra54321 Re: Teneryfa - Jacaranda czy Costa Adeje Gran Hot 06.09.09, 17:46 Dziękuję za odpowiedzi. Decyduję się na Costa Adeje Gran Hotel. Mam nadzieję ze się nie rozczaruję na miejscu i że będzie wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś