dpniewska 31.10.04, 18:15 Obiecałam, że się odezwę tutaj na forum, jestem nową konsultantką Oriflame, właśnie czekam na swoje pierwsze zamówienie Chętnie czytam to forum, aby sie czegos nowego dowiedziec o kosmetykach. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: Witam! 01.11.04, 20:50 Witaj. Również Cię pozdrawiam i mam nadzieję ,iż będziesz aktywną forumowiczką. Odpowiedz Link
albicilla Re: Witaj Dagmaro 07.11.04, 09:08 Opowiedz o pierwszyh wrazeniach po otwarciu paczki z kasmetykami i "wywąchaniu" ich. Proszę. Jestem bardzo ciekawa Twoich, dziewiczych ))w kontakcie z tymi kosmetykami ,doznań. Odpowiedz Link
dpniewska Re: Witaj Dagmaro 17.11.04, 14:41 Lepiej pozno niz wcale... Moje wrazenia pozytywne, niektorych kosmetykow zaczelam uzywac - zestaw Silk - super!!! balsamik szczegolnie.. a poza tym pierwsi klienci zadowoleni... no i... zakochalam sie w zapachu Freya, wiec niecierpliwie czekam na 3 miesiac programu Witaj Pozdrawiam! Odpowiedz Link
albicilla Re: Witaj Dagmaro 17.11.04, 15:14 Wysłałam grudniowe katalogi , a tam tyle swiatecznych różności. nie moge sie doczekac mydełek migdałowych i goździkowych. Cieszę się ,że zaczynasz od dobrych doświadczeń Odpowiedz Link