monique18 05.09.05, 09:26 Właśne oglądam nowy katalog Oriflame i nie wiecie może jaki jest ten szampon ( w promocji) New Balance Shampoo do włosów przetłuszczających się i czy warto kupić -nowość- podkład i puder normalizujący z przed ostatnich strony.Z góry dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: Szampon 05.09.05, 09:48 O szamponie nie moge nic powiedzieć ,natomiast na temat pudru wypowiadałam sie takuder prasowany z kat.11 Autor: albicilla Data: 03.09.2005 14:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Zwróćcie na niego uwagę . Wczoraj próbowałam - jest aksamitny , właściwie jedwabny , lekki ,normalizujący, 2582 daje efekt lekkiej opalenizny , matuje i wyrównuje koloryt. Tak świetny jak puder , którego używałam z Dermajetics i od lat żałuję ,że jest juz niedostepny dla polskich kobiet.Teraz znalazłam następcę i to za cenę 5 krotnie niższą. Korekcyjny 2583 jest transparentny , prawie przezroczysty , do wykończania makijażu , matuje i powoduje ,że skóra wyglada na idealnie gładką. Odpowiedz Link