Dodaj do ulubionych

Nowosci GG

07.02.06, 23:10
Ja jestem ciekawa szczegolnie cieni, bo rzucily mi sie w oczy wczoraj w
gablotce w filii. Jestem na kupnie cieni i zastanawiam sie nad Silky Eyes
(nie wiem, czy dobrze pamietam nazwe). Nie mialam czasu zapytac o tester,
moze ktoras juz probowala i moze mi powiedziec, czy jeden z tych cieni jest
niebieski na skorze czy taki raczej szaroniebieski? I jaka jest cena
katalogowa?
Obserwuj wątek
    • asiek_asiekowaty Halo pomozcie! 08.02.06, 11:08
      Podajcie cene albo kod tych cieni, dzisiaj wybieram sie na zakupy i jak nie nie
      dowiem sie nic o GG to pewnie kupie cos innego na miescie.
      • justa_79 Re: Halo pomozcie! 08.02.06, 11:47
        a na stronie ich nie ma? ja znalazłam gwieździste cienie GG i rozświetlające,
        nie wiem, o które Ci chodzi, ale jak klikam na więcej info, to pokazują się
        odcienie wraz z kodami.
        • asiek_asiekowaty Re: Halo pomozcie! 08.02.06, 12:05
          Pewnie sa, ale mozna by je bylo wyszukac po kodzie, inaczej sie nie da, a ja
          jeszcze nie mam katalogu 3 i kodu nie znam (z reszta jakbym miala katalog, to
          nie musialabym szukac na stronie), jak ktos juz ma 3, to rpzeciez moze podac mi
          kod albo cene.
    • asiek_asiekowaty Znalazlam! 08.02.06, 12:49
      Poszukalam "jedwabiste" i sa:
      www.oriflame.pl/prod/catalog/SkuDetailUA.jhtml?buttonProdMoreInfo3253=Wi%C4%99cej+info&SKUID=3253&PRODID=3253
      Tutaj wygladaja na bardziej srebrzyste niz niebieskie.
      • justa_79 Re: Znalazlam! 08.02.06, 13:05
        no właśnie, ja wyszukuję zawsze po nazwie smile
        • asiek_asiekowaty Re: Znalazlam! 08.02.06, 14:06
          Tak, ja tez. I wlasnie pamietalam, ze na buteleczce pisalo "Sily eyes" czy
          jakos tak. wpisywalam silky - nic, silk - nic, eye - nic, eyes - nic (tzn. cale
          mnostwo innych produktow). I dopiero w ktoryms watku znalazlam, ze ktos podawal
          w nowosciach "jedwabiste cienie" i poszukalam - i sie znalazlo, po prostu nie
          ma nazwy oryginalnej, tylko polska. smile
    • magda-fl Re: Nowosci GG 08.02.06, 16:50
      asiek_asiekowaty napisała:

> Ja jestem ciekawa szczegolnie cieni, bo rzucily mi sie w oczy wczoraj w
      > gablotce w filii. Jestem na kupnie cieni i zastanawiam sie nad Silky Eyes
      > (nie wiem, czy dobrze pamietam nazwe). Nie mialam czasu zapytac o tester,
      > moze ktoras juz probowala i moze mi powiedziec, czy jeden z tych cieni jest
      > niebieski na skorze czy taki raczej szaroniebieski? I jaka jest cena
      > katalogowa?
      Oglądałam wszystkie cztery, ale akurat temu kolorowi przyglądałam się najmniej,
      bo nie ejest w moim typie. Niemniej jednak nie nazwałabym go ani szaroniebieskim
      ani niebieskim, już bardzij brudny turkusem. Kolor trudny do opisania, ale
      cienie same w sobie wydają się być warte Zachodu wink A w złociszach warte są 26,9zł
      • ancia19 Re: Nowosci GG 08.02.06, 19:26
        Mi te cienie bardzo się podobają:
        - te szare to taki szaro-lekko turkusowy odcień, opalizujący na złoto, bardzo
        ładny choć zupełnie nie w moim typie urody
        - róż opalizuje na taki chłodny róż (ni to jasny, ni to ciemny), bez śladu złota
        - ten brzoskwiniowy jest prześliczny, rewelacyjnie opalizujący, błyszczący, na
        pewno rewelacyjny jako rozświetlacz, lub uzupełnienie innych cieni
        - najjaśniejszy: opis j/w opalizuje na perłowo-złotawo

Ogólnie cienie są bardzo ładne, naprawdę jedwabiste, uważam że warte uwagi. Na
        pewno się skuszę na ten brzoskwiniowy odcień.
        • justa_79 Re: Nowosci GG 17.02.06, 14:13
          ancia19 napisała:
          > - najjaśniejszy: opis j/w opalizuje na perłowo-złotawo

czyli ma raczej ciepły odcień, tak, jak widać w katalogu?
          • ancia19 Re: Nowosci GG 17.02.06, 18:34
            Justa, zdecydowanie to jest ciepły odnień, ale tylko rozświetlający, koloru
            prawie wcale nie daje.
    • justa_79 jedwabiste cienie do powiek Giordani Gold 16.02.06, 21:17
      testowałam dzisiaj ten stalowo-niebieski i różowy. ten pierwszy to właśnie taki
      stalowy niebieski wink ładnie się prezentują, rozświetlają, można uzyskać
      intensywniejszy lub delikatniejszy kolor, zależnie od tego, czy bardzo się je
      rozetrze. wygodny aplikator, można nałożyć cienie dosyć precyzyjnie.
      • zuzia51 Re: jedwabiste cienie do powiek Giordani Gold 03.03.06, 17:57
        Dziewczyny napiszcie proszę jakie są Wasze wrażenia odnośnie tych cieni.
        Szczególnie interesuje mnie czy sa trwałe, jak utrzymują się na powiece.
        Niestety nie dam rady ich nigdzie zabaczyć "na żywo" bo jestem chora i jeszcze
        długo posiedze w domu. Interesuje mnie ten brzoskwiniowy cień, możecie napisać,
        czy jest intensywny czy raczej delikatny. I czy opalizuje na jakieś kolory.
        Czekam na Wasze wrażenia i z góry dziekuję za odpowiedzi.
        • albicilla Re: jedwabiste cienie do powiek Giordani Gold 03.03.06, 19:12
          Mam popielaty - na powiekach trzyma się długo i nie zlepia w załamaniach , nie
          osypuje sie też podczas nakładania na twarz .
          Zastanawiam się nad kupnem drugiego.
          • ancia19 Re: jedwabiste cienie do powiek Giordani Gold 03.03.06, 19:21
            a mnie ten brzskwiniowy rozczarował. W sztucznym świetle na dłoni opalizował
            (na brzoskwiniowo-łososiowo), ale na powiece jest bardzo niewidoczny. Bardzo.
            Prawie żadnego efektu nie daję. Mam ciemną karnację, może na bladolicych coś
            więcej by było widać. Ale ja nie jestem zadowolona i cień oddałam sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka